Günaydın kızlarrrrr. Hepimizin günü güzel geçsin dilerim. :dance:
Artık tatildeki arkadaşlar da bugün dönerler herhalde. :1hug: Hepsini çok özledim. :asigim:
Kimsecikler yokken listeleri yayınlayayım ben de.
Canım benimmm sanada günaydınn HERKEZE günaydınlarr herkeze güzelll neşeli bir gün geçirmenizi diliyorumm:sm_cool:
Sağol bitanemm. Günün aydın olsun , çok güzel geçsin inşallah. a.s. Çok gezme bugün yalnız , otur oturduğun yerde. :roflol:
günaydın kızlar ne güğzel enejik bu sabah ya topik kaydirigubbakcemile2
sabah sabah içimi açtınız.:sm_cool:.sayfalarımız 1000 lere gelmiş
kızlar şimdi kahvaltıyı hazırlıcamcokacimcoook.sonram görüşürük.
oh oh sabah sabah muhabbetinize bayıldım içine atladım hemen.bende geliyorum kahvaltıya.eşim işe gitti sabah.canım istemiyor ama sizinle olunca değişir tabi..bayram sonrası güzel bi gün hele bide böyle mükemmel arkadaşlar olunca daha bi güzelleşiyor günler.birbirimizi göremesekte bi bağ bağlıyor bizleri.bu bağ hiç kopmasın olurmu canlarım...
oh oh sabah sabah muhabbetinize bayıldım içine atladım hemen.bende geliyorum kahvaltıya.eşim işe gitti sabah.canım istemiyor ama sizinle olunca değişir tabi..bayram sonrası güzel bi gün hele bide böyle mükemmel arkadaşlar olunca daha bi güzelleşiyor günler.birbirimizi göremesekte bi bağ bağlıyor bizleri.bu bağ hiç kopmasın olurmu canlarım...
kızlar hepinize günaydın siz böyle pozitif olunca kendime sinir oluyorum
:içelim:Yabanımm canımm hoşgeldinnn günaydınnnn bizim eşlerr işegitti sende bende kahvaltı yapmadıkk o zaman bana atla gell patates kızartmalarına ve pizzaya başlıyorummm berabaerr yapalım bizim kızlar kıskansın :jeyyar::jeyyar::roflol:
Patatiş , Pijja mı :çok üzgünüm: cokacimcoook Ben istemiyom zaten , hiç sevmem :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?