ben geldşm kızlarrr nasılsınız bakimmmm varmı güzel haberlerrr kkpra dan haber varmı
kızlar kimse var mı ancak açabildim sonucum 17.7 düşük tehikesi var ya kanamam devam ediyo umudumu kaybetmek istemiyorum ama gidişat iyi değil sanırım herşeyin hayırlısını versin allah yapacak fazla bişey yok
orda olan kinse var mı kızlarrrrr
merhaba arkadaşlar nasılsınız hamileler var mıı nevrosky kuzum ben yine 23 gün de hasta oldum mevsim değişikliği yeni bitti hastalığım dur tarihe bakıyım da yazıyım
ya kızlar bn çok acemiyim bu konularda bi de kendimi kandırıyomuşum gibime geliyo sonuç gerçekten fena değilmi hep merak içerisindeyim iyiki varsınızz sürekli yatar pozisyonda oldugum için pc ye kendimi veremiyorum o yüzden böyle aralıklarla yazmam kusuruma bakmayın
bende iyiyim saol arkadaşımm ne güzel ne hamileler var inşallah yakın da bizde kalırız 28 eylül de hasta oldum
canım nevrom bende aranızda yeniyim ama siteye girmediğim zaman aklım hep sizde çok çabuk ısındım sizlere ve gerçekten söylüyorum bütün kalbimle dualarımdasınız rabbim inşallah bu kadar çok güzel yüreğin duasını kabul edecek ve meleklerimizi yollıycak bende hepinizi çok sefiyommmmmmmmmmmmmm :1hug::1hug:sizde beni sevin okişşşşkaydirigubbakcemile3
rabbim inşallah bu kadar çok güzel yüreğin duasını kabul edecek ve meleklerimizi yollıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?