nevrocum hayırdır erkencisin gene a.s. günün aydın olsun inşallah
Günaydınnn canlarımm hehehe ghepinizden önce ben geldim topiğe ama k.kda sorun vardı yazamadım.Sabah sabah tavla oynuyorum hehe :roflol:
Hadiii kalkın uyanın kızlar bebelerimiz bizi bekliyor acıktılarr
Günaydın balımmmmmmm. a.s. Yazamadın yazamadın işte. İlk ben yazdımm , bana ne bana ne. kaydirigubbakcemile2
Sabah sabah tavla mı oynuyorsun. Allah akıl fikir versin yavrucum. lülülülülülü Ben de oraya üye olayım da karşılıklı oynayalım bir gün. hihoyyyt
Tamam canım çok gezme ama evin yolunu unutursun.:roflol: Kendini de fazla özletme. Daha sana yeni kavuştukkkkkk. Şeniz
:jeyyar::jeyyar:Turnuvaya hazırrr ol kaydirigubbakcemile5Akşama gelince görüşürüz inşallahh.Allaha emnaet olunn hepinizzz kendinize iyi bakınn.Bu arada dr gitme işinden vazgeçtimmm nedenini anlatırım sonra derin mevzularrr varr
bir saat sonra test sonucunu alıcam ama umut 0
Günaydınnn canımm Şeniz Nasılsın? Ben erken yattım erken kalktım. Ama kimsecikler yok ortalıkta. Bir seni gördüm şimdi , bir de başka topicte nur'u kaydirigubbakcemile3 Maşallah erkenden kuruluyorsunuz PC başına.
Valla güzel haberlere alışınca alışkanlık yapıyor devamını da istiyoruz. İnşallah güzel haberlerimiz hiç bitmez. Artarak devam eder. :Saruboceq:
nevromm canum ,delüü zeynom,smhsmhh canik hepinizzz günaydın hehe ben şimdi çıkıyorum yine gezmelere çıkıcam dışarıya hahahyytt delürdüm yıne yaaa nedense ümidim yoktu normal yoldan bebem olucagından ama hamişlerimizz çıkınca Rabbimin mucizeleri bize ışıkk umut kaynağı oluyorrr :teytey::dance::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?