hoşgeldin el-muallim nasılsın canımm
Selammmmmm bitanem. Evet hamişlerimizin maşallahı var. Bir haftada 4. hamişimizzzzzzzzzzzz.İnşallah artarak devam edecek. Dualara devam el-muallimcim. Elbet kabul olacak bu dualarımız. Allahın izniyle herpimiz hamiş kalacağız. a.s.
amanın kızlar patlama yaşanacak ramazandan sonra deniyordu.doğruymuş.hayırlısı olsun ya bir hamile daha.nevroky hadi güzelim listeyi yayınlada bakalım ya .süper ya darısı olmayanların başına.
nur82 hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip kısmet etsin .
ben sizde sorun neydi onu göremedim.doğal yollamı hamile kaldın.daha önce ne güzeldi ya takvim vardı bakıyorduk.geri dönüp baktım ama bulamadım.
nur82 tebrik ederim,Allah kucağına almayı nasip etsinnn
slm kızlar biliyosunuz düşük yaptım benim sorunum eylülün 10undan ekimin 1 ine kadar kanamam oldu dolayısıyla çok kansız kaldım.bu bayram ziyaretleri beni iyice mahvetti çok çabuk yorulur oldum dr kan hapı vermişti o da bende acayip mide bulantısı yaptı kestim tatil olduğu için dr ada gidemiyom.bide şimdi hbr geldi yarın misafirim gelcek tam 7 kişi geri de çeviremedim.çünkü hasta olduğumu zaten biliyolar geçmiş olsuna gelcekler ama ben onları nasıl ağırlıcam bilmiyorum. kendimi daha dinç hissetmem için neler yapmam lazım bilen varmı?bitmiş durumdayım avuçlarımın içi kansızlıktan bembeyaz
Kizzlllllllaaaaarrr ben hamileyim bu resmen Rabbimin mucizesi baska birsey degil.
Bu ay en ihtimal vermedigim aydi ama az once test yaptim iki tane ikiside pozitif.
Hepimiz icin Rabbime dua ettim yinede etmeye devam edicem. Rabbim hepimize Salih Evlatlar nasip etsin. Amin!!!!!!!!!!!!!!!
canım çok geçmiş olsun inşkendını toparla... inş yenıden hamile kalırsın canım zordur kaybetmek bılırım ben de bı duşuk bıde erken doğum yaptım çok acı kayıp.. ama imtıhansız olmuyor kan ilacı içemesnde pekmez gıbı üzüm gibi kan yapıcı eyler ye.. mısafırler zaten senı bılıyor o yuzden kendıı yorma gelenler sana yardım eder eşinde ...inş herşey daha iyi olur dua ile..........a.s.
evet canım ya çok guzel rabbım aratmasın ve kımseyı zorda bırakmasın. bu mutluluğu herkes yaşasın bızler bebişi kolay bulan insanlar değiliz sabra alışığız rabbım inş herkese sabırlarının karşılığını versın hayırlısıyla .........dualar kabul oluyor ne guzel rabbım dualarımıza icabet edıyor. yuzumuzu dahada guldursun inş ..............senın ve hepipmizin... canımmmmmma.s.
slm kızlar biliyosunuz düşük yaptım benim sorunum eylülün 10undan ekimin 1 ine kadar kanamam oldu dolayısıyla çok kansız kaldım.bu bayram ziyaretleri beni iyice mahvetti çok çabuk yorulur oldum dr kan hapı vermişti o da bende acayip mide bulantısı yaptı kestim tatil olduğu için dr ada gidemiyom.bide şimdi hbr geldi yarın misafirim gelcek tam 7 kişi geri de çeviremedim.çünkü hasta olduğumu zaten biliyolar geçmiş olsuna gelcekler ama ben onları nasıl ağırlıcam bilmiyorum. kendimi daha dinç hissetmem için neler yapmam lazım bilen varmı?bitmiş durumdayım avuçlarımın içi kansızlıktan bembeyaz
selam kizlar ben geldimm
nasilsinizzzzzz
ay tebrik ederimmmmmmmm hamislerimiz cogalmisssssss
bu ne guzellik yafffffffff tablomuz tavan yapcak insallahhhhhhhhhhh
rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin hamislerimizzzzz
nur cum hayırlısı allah kucagına almayı nasip etsin cok sevindim allahım buhaberler cok güzel bizlere umut veriyo tebrik ediyom seniiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?