Nevrosky cim sanada liste için çok teşekkür ederim.çok mutlu ettin.
Kizlar ben geldim, ama cok az vaktim var. Bayram ziyretleri bizde bugünde devam ediyor.
Öncelikle Menzilgülü canim seni cok tebrik ederim, insallah hersey yolunda gider -
bizi sevindirdin inanki. Kendine iyi bak canim.
Balsurat hosgeldin canim, cezanin bitmesine sevindik.:1hug:
Kkpra sende aramiza hosgeldin, insallah hamis haberini yarin alacagiz, sanada sevinecegiz.kaydirigubbakcemile5
Ve diger arkadaslar hepinizin günü hayirli olsun, birbirimize dua etmeye devam edelim...kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmmm,hepinizi çok özledim kızlar,umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir,benim bayramım güzeldi,eşimin ailesine gittik ve bu bir iki günde artık bizim tarafı dolaşırız:jeyyar:
bu bayram topiğimize ne güzel şeyler olmuş,birbiri ardına hamiş haberleri var,ne güzel ve ne mutlu ,inşallah sıra bizede gelecek ki inanıyorum çünkü birbirimize destek oluyoruz,motive ediyoruz,moral çok önemli biliyorsunuz,pembe köşeye giden arkadaşlarımız sizleri tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin inşallah...
Nevrosky canım sende iyisindir inşallah ve güzel bir bayram geçirmişsindir ki bu haberlerle çifte bayram yaşamışsındır :CüvCüv:
benim bugün ya da yarın adet olmam lazım,belirtiler var zaten ,olduğumda yeni adet tarihimi bildiririm canım,şimdilik buralardayım sırnaşık şey
Cok ama cok tesekkur ederim sevincimi benimle paylastiginiz icin. Hep dua etmeye devam edicem hepimiz icin.
Kizlar birde pre-seed kullaniyorum ben iki aydir. Sizlerede tavsiye ederim. Belkide Allah bunu sebep kilmistir hamile kalmam icin.
Cok ama cok tesekkur ederim sevincimi benimle paylastiginiz icin. Hep dua etmeye devam edicem hepimiz icin.
Kizlar birde pre-seed kullaniyorum ben iki aydir. Sizlerede tavsiye ederim. Belkide Allah bunu sebep kilmistir hamile kalmam icin.
Canım hoşgeldinnnnnnnnnnn. Allah içine sindirsin güzel güzel gezdin valla. İnşallah öbür bayrama da hamiş hamiş gezersin. kaydirigubbakcemile3 Listede 2 Ekim yazıyor senin tarih. 1 gün geçmiş. İnşallah gelmez de bir bomba da sen patlatırsın. :jeyyar: hihoyyyt
Canım şu pre seed hakkında bana bilgi verirmisin?İnternetten araştırdım ama kullanan kişiden duymak daha iyi gelir. Bunu hem eşin hem sen kullanıyosun galiba. Ayrıca bundan başka neler yaptın, neler yediniz, neler içtiniz? Benim eşiminde sayısı 7 milyon. Belki bende pre seed alabilirim.
Evet canım çok şeyler kaçırdın. kaydirigubbakcemile2 Sen nerelerdeydin? :1hug: Pazartesi gününden itibaren yoklamaya geçeceğiz , haberin olsun. kaydirigubbakcemile3
nur inşallah canımmm kan değernde çok güzel çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?