Canım biraz önce listeleri yayına verirken baktım tarihi geçmiş arkadaşlar var. Çoğu Pazartesi günü gelecekti. Ben biliyordum. Tatilde oldukları için yoklardı. Ama dedim Menzil Gülü buralardadır. şimdi ben bu listeyi yayınlarım o da ben hamişim der mi dedim içimden. Ve gerçekmiş. Hamileymişsin. Bir anda içime öyle doğdu bitanem. Allaha şükürler olsun hamilesin birtanem. :hooray: Ne güzel bir haber bu. Bayramlarımız hiç bitmiyor çok şükür. Bayram sonra patlama yaşayacağız demiştim. Ve ilk patlama senden geldi canım benim. :dance: İnşallah sorunsuz bir şekilde ilerler herşey. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. :Saruboceq: Daha dün vitaminlerden konuşuyorduk. Araştırmalar yapıyordun. Meğer hamişmişsin tatlım. Allahım çok büyük. Değerler kötü çıkmasına rağmen nasıl da gösterdi mucizesini , nasıl da verdi meleğini. hihoyyyt Seni de eşini de çok çok tebrik ediyorum bitanem. Çok mutluyum valla. :dance: Allahım inşallah daha çok hamiş haberleri alırız. Allahım seni ve bebeğini korusun. :Saruboceq: Sevinçtenağlıyorum artık.
Hamişlerimize nazar değmesin. Allahım bizlere gönderiyor meleklerimizi. Şükürler olsun. senağlama senağlama senağlama
BEN CUMA GÜNÜNDEN BU YANA HİÇ GİRMEDİM EĞER BUGÜN AÇTIĞIMDA BU GÜZEL HABERLERİ GÖRMESEYDİM ÇOK MORALİM BOZULACAKTI.ŞİMDİ ÇOK MUTLUYUM ÇOK SEVİNDİM .AYRICA SİZDE SAYI HAREKET MORFOLOJİ SORUNU VARDI DEĞİLMİ.ALLAH VERECEK OLDUKTAN SONRA DOĞAL YOLLA VERİYOR İŞTE.ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.SEN KAÇ YILDIR BEKLİYORSUN ÇOCUK İÇİN.Evet canim Rabbim dualarimizi insallah kabul etti ve ben kadir gecesinde hepimiz icin dua ettim. Insallah kabul olunmustur. Insallah sizlerinde yuzlerini guldurur Yuceler Yucesi Allahim!!!
Kizzlllllllaaaaarrr ben hamileyim bu resmen Rabbimin mucizesi baska birsey degil.
Bu ay en ihtimal vermedigim aydi ama az once test yaptim iki tane ikiside pozitif.
Hepimiz icin Rabbime dua ettim yinede etmeye devam edicem. Rabbim hepimize Salih Evlatlar nasip etsin. Amin!!!!!!!!!!!!!!!
Canlariiimmmm cok tesekkur ederim.
Nevroskycigim aglamalarimiz boyle sevincimizden olsun insallah. Hayir dualarin icin Allah razi olsun. Allah diyorki Veren Benim vitaminler yada spermlerin sayisi degil. Bu resmen mucize hamis listemizdeki diger mucizeler gibi.
Allah hepinizden razi olsun, hepimizi bebislerimize kavustursun. Aminnnnn!!!
Evet canim sayi hareket ve morfoloji sorunu vardi gerci morfoloji %7 idi. Yani yinede fena degil ama sayimiz 12 milyondu ve hareket %25 iste hal boyle iken Rabbim dedi herseyi ben veriyorum, bunlara takilmayin.BEN CUMA GÜNÜNDEN BU YANA HİÇ GİRMEDİM EĞER BUGÜN AÇTIĞIMDA BU GÜZEL HABERLERİ GÖRMESEYDİM ÇOK MORALİM BOZULACAKTI.ŞİMDİ ÇOK MUTLUYUM ÇOK SEVİNDİM .AYRICA SİZDE SAYI HAREKET MORFOLOJİ SORUNU VARDI DEĞİLMİ.ALLAH VERECEK OLDUKTAN SONRA DOĞAL YOLLA VERİYOR İŞTE.ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.SEN KAÇ YILDIR BEKLİYORSUN ÇOCUK İÇİN.
Bizim bu 8. ayimizdi. Ve ben ilk defa bu ay kafama takmadim yani aklimda yoktu mesela yumurtlama gunumden sonra her gunu sayardim ben ama bu ay o kadar ihtimal vermedimki bir kac kez aklima geldi ve kendi kendime aa dedim ben bu ay gunleri saymiyorum. Belkide rahatladim ve hormon dengem duzeldi bilemiyorum ki Allahin neyi sebep kildigini. Birde ben pre-seed kullandim Rabbim belkide bunu sebep kilmistir. Belkide sperm sayimiz az oldugu halde bu pre-seed ile rahme ilerlemistir. Allahim cok buyuk. Hepimizin yuzlerini guldursun ve Salih evlar nasip etsin.
Selammmm canlarım cezam erken kaldırılmış oysa ben sonuna kadar çekmeye hazırdım :)Sizden uzak kalmak o kadar zorduki çok canım sıkıldı topiğe girememek beni sinirrr etti. Ama şimdi tekrar aranızdayımm hoşbuldukk kızlarrr çok özledim hepinizii çok seseyomm öpüyorummm iyiki varsınız beni hiç yanlız bırakmadınızzz hepinizin yazılarını bir haftadır takip ediyordumm.Aşılama yaptıran arkadslara ve tedavi başlayanlara hayırlısı ile müjdeli haberlerini alırız inşallah dualarım sizinleee.Fatoşşum sanada çok geçmiş olsunn.Sololo ,Ocereno , nurrrcumm Tebrikler Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh çok sevindim:dance::teytey:hihoyyyt
Mapuslukkk bitti ama elim boş dönmedim hepinizin BEBELERİNE BONCUKK DİZEREK BİLEZİK YAPTIM :roflol::roflol::roflol:
Aminnn canimm benim...böyle hamiş haberi aldıkmı nasıl seviniyoruz ya.kendimiz hamile kalmış gibi seviniyoruz.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlere işallah.allahım bizede yaşatsın çift çizgiyi görmeyi..:Saruboceq::Saruboceq:
Kizzlllllllaaaaarrr ben hamileyim bu resmen Rabbimin mucizesi baska birsey degil.
Bu ay en ihtimal vermedigim aydi ama az once test yaptim iki tane ikiside pozitif.
Hepimiz icin Rabbime dua ettim yinede etmeye devam edicem. Rabbim hepimize Salih Evlatlar nasip etsin. Amin!!!!!!!!!!!!!!!
Nevroskycigim aglamalarimiz boyle sevincimizden olsun insallah. Hayir dualarin icin Allah razi olsun. Allah diyorki Veren Benim vitaminler yada spermlerin sayisi degil. Bu resmen mucize hamis listemizdeki diger mucizeler gibi.
Evet canim Rabbim dualarimizi insallah kabul etti ve ben kadir gecesinde hepimiz icin dua ettim. Insallah kabul olunmustur. Insallah sizlerinde yuzlerini guldurur Yuceler Yucesi Allahim!!!
Canimsin. Rabbim bizlere harcadigin bu enerjinin, bizlere verdigin bu pozitifligin yuzu suyu hurmetine senide guldursun canim benim. Allah razi olsun!!!
Canımm benimmmmm. :asigim: Güzel dileklerin için çok sağol. Hem kendi adıma hem de arkadaşlarım için ayrı ayrı için teşekkür ediyorum.
Sizler için harcadığım emek ne ki canım. Sizin bana yaşattığınız bu mutlulukların ve verdiğiniz umudun yanında.
Allah hepinizinden razı olsun kızlar. Hepinizi çok seviyorum yaaa beeeeeeeeen. İyiki varsınız senağlama senağlamasenağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?