Ben de bu kadar erkenden burada olunca anlam veremedim. Hadi zeynep'in mazereti var sana ne oluyor guzum. İçin içine mi sığmıyor yoksa. yerimseniben
kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız
1-^^sabirsiz^^
2-el-muallim
3-sudenaz222
4-gamze2007
Kızlar , iyiki varsınız. Bizim de dualarımız sizlerle. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz olacak. Bizlere destek olduğunuz için teşekkürler.
evet ya arkadaşlar şu ateş olayını anlatsanıza benim adetimin 14 günene kadar 34,1 - 34,2 falandı 16 günden sonra 35,9 falan çıktı dün ölçtüm 35,8 bu nasıl oluyordu.adetime 3 gün var.bayram da hiç ölçmedim.tatie gittiğim 21 günümdü.36 idi.bilen varsa açıklasın lütfen.
nurcum sen bu ay ateş takibi yapmışmıydın? Yaptıysan yazabilirmisin buraya. Ben ve birkaç arkadaşımız kendi çapımızda ölçüyoruz da. kaydirigubbakcemile5
Kizzlllllllaaaaarrr ben hamileyim bu resmen Rabbimin mucizesi baska birsey degil.
Bu ay en ihtimal vermedigim aydi ama az once test yaptim iki tane ikiside pozitif.
Hepimiz icin Rabbime dua ettim yinede etmeye devam edicem. Rabbim hepimize Salih Evlatlar nasip etsin. Amin!!!!!!!!!!!!!!!
Nevrocum ya bişey sorucam.Bu yukarıdaki kişileri niye diğer listeden ayrı yazıyorsun. Merakımı bağışla.
Kizzlllllllaaaaarrr ben hamileyim bu resmen Rabbimin mucizesi baska birsey degil.
Bu ay en ihtimal vermedigim aydi ama az once test yaptim iki tane ikiside pozitif.
Hepimiz icin Rabbime dua ettim yinede etmeye devam edicem. Rabbim hepimize Salih Evlatlar nasip etsin. Amin!!!!!!!!!!!!!!!
Selammmm canlarım cezam erken kaldırılmış oysa ben sonuna kadar çekmeye hazırdım :)Sizden uzak kalmak o kadar zorduki çok canım sıkıldı topiğe girememek beni sinirrr etti. Ama şimdi tekrar aranızdayımm hoşbuldukk kızlarrr çok özledim hepinizii çok seseyomm öpüyorummm iyiki varsınız beni hiç yanlız bırakmadınızzz hepinizin yazılarını bir haftadır takip ediyordumm.Aşılama yaptıran arkadslara ve tedavi başlayanlara hayırlısı ile müjdeli haberlerini alırız inşallah dualarım sizinleee.Fatoşşum sanada çok geçmiş olsunn.Sololo ,Ocereno , nurrrcumm Tebrikler Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh çok sevindim:dance::teytey:hihoyyyt
Mapuslukkk bitti ama elim boş dönmedim hepinizin BEBELERİNE BONCUKK DİZEREK BİLEZİK YAPTIM :roflol::roflol::roflol:
Hepimiz icin Rabbime dua ettim yinede etmeye devam edicem. Rabbim hepimize Salih Evlatlar nasip etsin. Amin!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE
NE GÜZEL HABERLER BUNLAR YA SANIRIM DUALAIMIZ KABUL OLDU .ALLAH MÜBAREK AYDA ETTİĞİMİZ DUALARI KABUL ETTİ SANIRIM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.ÇOK SEVİNDİM.DARISI BİZLERE.hihoyyyt
Evet canim Rabbim dualarimizi insallah kabul etti ve ben kadir gecesinde hepimiz icin dua ettim. Insallah kabul olunmustur. Insallah sizlerinde yuzlerini guldurur Yuceler Yucesi Allahim!!!Kizzlllllllaaaaarrr ben hamileyim bu resmen Rabbimin mucizesi baska birsey degil.
Hepimiz icin Rabbime dua ettim yinede etmeye devam edicem. Rabbim hepimize Salih Evlatlar nasip etsin. Amin!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE
NE GÜZEL HABERLER BUNLAR YA SANIRIM DUALAIMIZ KABUL OLDU .ALLAH MÜBAREK AYDA ETTİĞİMİZ DUALARI KABUL ETTİ SANIRIM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.ÇOK SEVİNDİM.DARISI BİZLERE.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?