hoşgeldin asicim nasılsın tatlım kaynananı çok sevyorsun anlaşılan heheheh
mrb kizlar nasilsiniz bende hemen 5 dk giriyim cikiym dedim evde bizimkiler yokken birazdan gelirler bugun giremiycem sizi ozluceeem
bu ara balsurat hosgeldin canim sana bikac sikayetim var susuyummu yok yok diycem sen yokken siteyi bosbiraktilar haber olsun sen olsaydin buralar boskalmazdi gerci ben elimden geleni yapmaya calistim ama tek basina olmuyor yafuuuuuuuuuu*
ohh afiyet olsun güzelce doyur karnını bi enerjiyle geri dön tamammı...:icecream:
muhahahaha gözündende hiçbirşey kaçmıyor :jeyyar: linki koymayı unutmuşun
aaaa :1shok: 1 sn tabi tabi sizde edit yok değilmi
Canlarım bende şimdi çıkıyorum hazırlanayım dışarı çıkıcam hehe:)akşama gelirimm öpüyorum hepiniiziii bolll neşeli,huzurlu gün diliyorumm ve bolll hamişliiii bir günnnn olsunn:dance:Şeniz
cokacimcoook cokacimcoook Canım valla çok güzel yedim. Kendime geldim. Gözüm açıldı. :sm_cool: :dance::dance::dance:
afiyet olsun canım bal şeker olsun inşallahhhh :1hug:
Sağol bitanem. Sizin bahsettiğiniz güzel yemeklerin , çöreklerin yanında tabiki lezzeti kıyaslanamaz. Ancak karnımızı doyurduk çok şükür. :Saruboceq: :icecream:
teşekkür ederim asicim saol tatlım o senin güzelliğin hadi canım gülü gülü byeeeeeee
kızlar nerdesınız ya sayfa tıkandı kaldı kımse gelmıyor.zaten ben cok sık gıremıyorum ısım hıc bımez musaıt oluncada herkez kaybolur.of ya.neyse zaten bende cıkıyorum.saclarımı kestırmeye gıdıcem ordan pazara ugrucam sonra eve gelıp yemek hazırlıcam.kocısım ıste bugun.hadı herkeze hayırlı cumalar.ben kactuuuuummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?