arkadaslar bu sabah testi tekrarladım ve sanırım hamileyim.2. çizgi hemen beliriverdi.bu kezde silik ama ilkine göre daha belirgin.sizlerin duaları sayesinde canlarım.insallah rabbim herkese verir.daha cok seyler yazmak istıyorum ama yazamayacagım çok heyecanlıyım
bayramdan sonra kan testi yaptıracagım.insallah hersey yolunda gider. henüz eşimin bile haberi yok.uyuyor şuan.galiba son kez uyuyacak
2 gün yokum kızlar yola cıkıyorum bugun .hepinizi seviyorum.Şenizbol bol dua edecegım sizlere de...:Saruboceq:
asi ,fatma,ceren hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim.allah hepinize nasip etsin.:Saruboceq:hala içimde bir korku var.kan testiyle kesinlessin istiyorum bir an önce.şimdi yola cıkacagız cok fazla vaktim yok.yarın aksam dönecegiz.gelince anlatırım bir bir neler uyguladıgımı.
asicim ben listede yokum.sayı azlıgı bizde de vardı aslında ama aradan epey zaman gecti.(2 yıl)eşim bir daha tahlil vermemişti.durum nedir bilemediğim için listeye yazdırmadım adımı.ekimde tekrar tahlil verecekti.ama eşim sigarayı bırakmıstı bu ay onun belki etkisi oldu bilmiyorum.
hepinizi öpüyorum canlarım....
tesekkürler canlarım.burdaki herkese dua etmeye devam edecegım.allah herkese yasatsın
gunaydin kizlar hepinize........hamis haberleri gelir yine insallah
nevrocum canim evet bayramda yalniz olmak bogdu beni bugun biraz dah iyiyim
bizim buralarda cok turk yok kaynanam ve kaynimlar var onlarada gittik hemen bitti normal oturma gibiydi ztaen hic heyecan yoktu olsun bende siteyle bayram ettim iyki su teknoloji var ya cep tlf nu ve netle dunyayi kutladim oda bana yetti
arkadaslar herkese gunaydııınnn....ne guzel bır gun masallah.hava guneslı burda.dun butun gun asagıdaydım kayınvalıdemlerde.aksam anneme gıttık sonrada ananeme.butun dayıkızları ordaydı tabı...gece 2 gıbı geldık.sohpet muhabbet superdı.sımdı yıne esımle gezmeye cıkıcaz akrabaları...cok sukur bır hamıs haberı daha geldı.ne guzel hamıleler cogaldı masallah..nurcum kutluyorum senı.rabbım tamamına erdırsın ınsallah.darısı bızımde basımıza..benım amcakızıda geldı dun.sankı yuzunde bır guzellık.yada hamıle dıye ozendım ya bana oyle geldı.napalım ya rabbım herseyın zamanını tayın etmıstır.ama bu aralar nedense bebek dusunemıyorum.cok kafaya takmaktan ters tepkımı yaptı ne...bu guzel gunlerın hurmetıne herkese mevlam en guzelını nasıp etsın ınsallah..hepınızı opuyorum..herkesın bayramı mubarek olaaa...
arkadaslar bu sabah testi tekrarladım ve sanırım hamileyim.2. çizgi hemen beliriverdi.bu kezde silik ama ilkine göre daha belirgin.sizlerin duaları sayesinde canlarım.insallah rabbim herkese verir.daha cok seyler yazmak istıyorum ama yazamayacagım çok heyecanlıyımsenağlamasenağlama
bayramdan sonra kan testi yaptıracagım.insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:henüz eşimin bile haberi yok.uyuyor şuan.galiba son kez uyuyacakkaydirigubbakcemile3
2 gün yokum kızlar yola cıkıyorum bugun .hepinizi seviyorum.Şenizbol bol dua edecegım sizlere de...:Saruboceq:
bayram geldı ve hatta geçıyor bıle.................inş herkes için güzel olur. anne babasından uzk olanlar bazen dert yanıyo ama bılsınler kı seslerını duymak bıle bır ömre bedeldır ya tamamem olmayanlar ne yapsın dıye düşünüyorum nacızane enazındaan imkan var gıdıp görun koklayın ellerını öpun ve kıymetını bılın ne olur ana babalarınızın hele annelrınızın.. ben annemı 14 yaşımda kaybettım çok zor yıllar geçırdımm annesızlık zor babamıda üç sene önce bebışimle aynı yıl kaybettım. seslerını duyun o bıle yeter herkese hayırlı bayramlar
canlarım biraz gec oldu ama ancak gırebıldım nete.
evımde degılım.memlektte annemlerın yanındaYIM.
hepınızın bayramını kutluyorum.
burada nurcum senıde cok tebrık ederım..Şeniz
ınsallah saglıcakla kucagına alırsın bebısını..senın adına cok sevındım.
darısı hepımıze ınsallah..
bayram geldı ve hatta geçıyor bıle.................inş herkes için güzel olur. anne babasından uzk olanlar bazen dert yanıyo ama bılsınler kı seslerını duymak bıle bır ömre bedeldır ya tamamem olmayanlar ne yapsın dıye düşünüyorum nacızane enazındaan imkan var gıdıp görun koklayın ellerını öpun ve kıymetını bılın ne olur ana babalarınızın hele annelrınızın.. ben annemı 14 yaşımda kaybettım çok zor yıllar geçırdımm annesızlık zor babamıda üç sene önce bebışimle aynı yıl kaybettım. seslerını duyun o bıle yeter herkese hayırlı bayramlar
selam kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakimmmmmm
nurrrrrr çok sevindimmm canıımmmm çooooooooook tebrik ederimmm canım gözünüz aydınn rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhh darısı başımızaaaaa :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
yolda dikkat et tatlım kendine
bende iyiyim çok şükür nevrocumm allah ağzımın tadını hiççççç bozmaz inşallahhhhhhhh bir mezun daha verdik hayırlısıyla:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?