kızlar merhaba şimdiden bayramınız mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah...benim aklıma takılan bişey var.ilk hamileliğim eşim korunurken oldu 8 haftalıkken kaybettim... ikinci bebeğimide daha yeni kaybettim..3 haftalıktı düştü.düşüklerimin gerçek sebebi eşimin bozuk morfolojisimidir kesinlikle, anormal sperm yüzdesi % 94..ancak hemen hamile kalabiliyorum yani bozuk sperm dölleyemez diye biliyorum ama hız ve sayı iyi olduğu içinmi dölleyebiliyor acaba yoksa sorun bendenmi kaynaklı..işin içinden çıkamıyorum
OcerenO cok tebrik ediyorum darisi burdaki tum bayanlarin basina. Rabbim bizimde bayram oncesi boyle guzel haber alip cifte bayram yapmamizi nasip etsin.
kromozon testini yaptirmaniz iyi olmus..biz yaptirmamistik zamaninda ama 5.ayda tedaviden iki sene sonra yaptirdik meger sorun oymuss bizde kormozon rahatsizligi var..insallah sizde birsey cikmaz canim
amin canim cok tsk ederim insallah teadvi edilemiyormu
ben de yeni geldim ama kan testi yaptıramadım.labaratuvarı kapatmıslar.:1no2:dr. falan da yoktu zaten hastanede .bayramdan sonra yapabiliriz dediler. hala hastalanmadım.bayramdan sonrasına kadar da hastalanmazsam artık o zamana kaldı.eczaneler kapalı olur dıye depoladım idrar testlerini de.kaydirigubbakcemile3insallah bu sefer bebişim gelmiştir.:Saruboceq:
sağol fatoş doktora göründüm tabii bütün testler hormonlar normal çıktı.sağlıklı bir kadınsın sorun yok dedi yanlız sistit sorunum vardı onun içinde yoğun antibiyotik aldım onuda geçirdik...şunu öğrenmek istiyorum anormal yapılı sperm dölleme kabiliyetine sahipmidir bu konuda kesin net bilimsel olarak söylenen bişey varmı acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=218904
Arasıra bu topiğe bir göz atsak diyorumŞenizŞeniz
hamileyimmmmmmmmmm kızlar ama değerim 175 nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?