ohh canim ne guzel iyi tatiller insallah tatil donusu guzel haberlerle ise donersin yarabbim en kisa zamanda guzel bebek verisn sna ellerini bos cevirmesin insallah.........hepimizin insallah
evet bencede beterin beteri var bosuna dememisler
canim ilk defa ikimizde bu saatte burdayiz ama kimse yok nerdesiniz kizlarrrrrrrrrrr yoruldular sanirim
:enbuyukkk:a.s.idare ederim canim bugunde ben bekleyim siteyi sen merak etme misil misil uyu tatlimmmm sen
iyi geceler tatli ruyalar gorusuruz yarina.s.
kızlar hepinizin şimdiden bayramını kutlarım.belki o zamana kadar giremem bi daha.
bademcim sabiha hn varmış .ben hiç görmedim bu hafta .o ultrasonlara bakıyormuş.yine kararları eray bey veriyor.her türlü kararı o onaylıyor.bu hafta sonu belki benim aşılamamı sabiha hn da yapabilir:1no2:.umarım eray bey olur ama soğuk bir dr fakat ben ona çok güveniyorum.a.s
Canım bu gün benim adetin 3 .günüydü,Rahim kalınlığım ilk gün 14 mm ,bu gün 4 buçuk mm ye düşmüş..Eray bey 5 mm nin altında olması gerekir ,kalınlık şu an iyi dedi.Ama benim rahmimde bazı düzensizlikler olduğu için pek de olumlu konuşmadı..%5 daha arttıracak işlemler var dedi..yapay rahim hazırlama,embriyo yapıştırma falan..Bunlara ilk denemede gerek yok fazla dedi ama bir kere benim aklıma düştü..%5 değil % 1 bile şansımı arttıracak bir şey olsa ben bu durumu değerlendirmek istiyorum..Akşam eşimle de tekrar konuşacağız bu durumu..Adetin 21 .günü rahimden parça alıp labratuar ortamında incelenip büyütülecekmiş..Daha bir çok ayrıntısı var ama aklımda kalmadı hepsi..
Allah yardımcımız olsun...:Saruboceq:
selam arkadaslar ilk önce gecmis olsun dilekleriniz icin tsk ediyorum herkez birseyler yazmis sagolunn..
bende sizler gibi sükrediyorum halime artik bebek konusundada uzulmemeye calisicam herseyin caresini var ÖLÜM hariccc..ama birgun bir kazada ölücümi hic dusunmemistim..ben hatta hastanede herkez basimda aglasirken ben öldümde herkez basimda agliyormu diye dusundum..cunki ögle birsey varmis ya hani ölüler mezara girene kadar öldüklerini anlamazmis aglayanlari görürmüss..bu arada dun dr gittim idrarimda kan cikti ic kanamasindan korktuu yaticaksin dedi ve haplar verdiler iki gun sonra gine gidicem ve agrilarim kötülesirse hemen gel dediler...nevrosky canim bende sizleri seviyorumm sagol canimmm
Çok büyük geçmiş ols canım.
merhaba canım yazını okudumda merak ettim, rahimden parça alındığı zaman bebeğin tutma olasılığı daha da artıyormuş değilmi?bunu biryerde okumuştum,hangi hastaneye gidiyorsun bademciğim?İnşallah iyi sonuçlar elde edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?