Selam kizlarrrrrrr
Kadir geceniz mubarek olsunnn
cok dua ettim bugunnnn camiyede gittim
Rabbim tum dualarimizi kabul eder insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
nevrocum canim yeni farkettim allah kabul etsin agzina saglik dualarin icin
gittim geri geldim namaz kildim bi daha dua ettim hepimize
kizlar bu mubarek gunde caninizi sikmayin allah sabir versin
nevrocum sen nasilsin ne var neyok sitede dunden beri daha yeni girdim ve okuyamadim yarin okurum insallah eski msjlari
ama anladigim kadariyla bi hamile cikti listeden ne guzel ya girdiginin ertesi gunu arkadasimizi tbr ediyorum
Selam kizlarrrrrrr
Kadir geceniz mubarek olsunnn
cok dua ettim bugunnnn camiyede gittim
Rabbim tum dualarimizi kabul eder insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
işallah canım ben onlardan hiç bişey istemiyorum biraz olsun beni sevsinler o yeter başka hiçbişey istemiyorum zaten beni severlerse kırmazlar lafda sokmazlar eşimin annesinin eski gelinini sevmesinin tek nedeni 1,000 ytl maaş alması okul müdürü öğretmen olması ona gelince öğretmen hanım bana gelince bir gelinim bile demiyor allahım sen büyüksün ne olur yarrabbim sana yalvarıyorum şu mubarek gecede tek istediğim bi bebeğimin olması
cok dogru konustun nevrocum allhim herseyi goruyor ve hesaba cekecek gunu gelince
dayanamadim yinede gecmis msjlari okudum bende kocisi uyuttum hemen geldim bugun nihat hatipogluna bakiyorum bir yandanda sonra namaza duaya devam sabaha kadar devam
sende ilk defa buralarda goruyorum tatail basladi tabi bolbol dinlen canima.s.
evet canım hiçbirşey umrumda değil sinirim bile geçti bebğim olmasını okadar çok istiyorumki bunların yaptıklarını bile unutuyorum işallah benimde bebeğim olur hamile kalan arkadaşımızıda tebrik ediyorum darısı hepimizin başına
solala canim coooooooookkkkkkkk tbr ederim tekrar aslinda cokda yuksek degil esinin degerler morfoloji 0 ama onemli olan allahim ol demis ne guzel allah kucaginada aldirsin darisi basimiza
fatoscum cok gecmis olsun allah korumus sukur etmeyi unutma canim bugunune sukur allahimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?