nevroskim bornovada nerede oyuruyosun işyerin nerde ziyarete geleyim seni baskın yapayım hehe :sm_cool: kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar süngercim artık eskisi gibi takılmıyosun. :1closedeyes:balım evet nerlerdesin ya fisfisfis
bugün de yine doğum haberleri aldım,arkadaşlar sağolsun yaşımın geçtiğini ve bebek yapmam gerektiğini hatırlattılar Çok üzgünüm çoook sanki aklımdan çıkıyomuş gibi senağlama
Nevrosky sana bişey sorucam. Sen hani istemiştin.Eşimin değerlerini.Morfolojisinin iyi olmadığını nerden anladın.Hangisine göre değerlendiriyosun.Sayının küçük olduğunu biliyorum da.Morfolojiyi çözemedim.Bilgi verirmisin bana tatlım.Öptüm.
galiba bana uğurlu geldi burası. biraz önce test yaptım ben. normalde eşim 1,5 ay önce ameliyat olduğu için yapmam çok saçma aslında ama içime doğdu galiba positiv çıktı kaydirigubbakcemile2
inanamıyorum ve boşuna telaşlandırmak istemiyorum. doktoru aradım. doğru olmayabilir, yarın kan testi yaptır dedi. daha eşime bile söylemedim ama buraya yazıyorum. lütfen gerçek olsun a.s
galiba bana uğurlu geldi burası. biraz önce test yaptım ben. normalde eşim 1,5 ay önce ameliyat olduğu için yapmam çok saçma aslında ama içime doğdu galiba positiv çıktı kaydirigubbakcemile2
inanamıyorum ve boşuna telaşlandırmak istemiyorum. doktoru aradım. doğru olmayabilir, yarın kan testi yaptır dedi. daha eşime bile söylemedim ama buraya yazıyorum. lütfen gerçek olsun a.s
ben de keçiboynuzunu sadece 1 kere içirebildim. arı sütü için de her akşam bin dereden su getiriyorum:)
sositososito Çok güzel canım. İnşallah doktorun umutlu olduğu diğer yumurtalar da istenilen olgunluğa oluşurlar. Elçinimin de dediği gibi balıklar yımırtalarıİnşallah bu son aşılamada güldürecek yüzünüzü Allahım. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: Bir de fokurfokur gibi ikiz patlatırsan tam süper olur. 3 çocuk çok gelmez di mi bitanem. :dance: kaydirigubbakcemile2
Y a kızlar şu şom ağızlı insanlardan bıktım artık biraz önce uzun zamandır konuşmadığım bir arkadaşımla konuştum bana bebek yokmu dedi,bende yok düşünmüyorum dedim,evleneli kaç sene oldu benden birşeymi saklıyorsun dedi,bende kimseyi inandırmak zorunda değilim dedim,tabi tabi dedi.Bıktım bu insanlardan artık ne olurdu bir bebeğim olsaydı,insanlardan uzak kalsan bir dert konuşsan bir dert ne yapacağımı bilemiyorum yüreğim kalmadı bu insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?