gözdem üzüldüm canım eşinin işi için.Ama vardır bi hayır.İnşallah daha iyi şartlarda bi iş bulur.Umutsuz olmayın.
Malesefff KIZLARRR TESTİ YAPTIMM KOCAMAN BİR NEGATİFFFFF BEN SİZE DEMİŞTİM BEBE YOKK DİYE O ÇİZGİYİ BEN HİÇBİR ZAMAN GÖREMİYCEMMMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015:
Günaydın Kızlarrr çokk kötüyüm hala adet olmadımm 4.günümm çıldırıcamsenağlama
kıslar günaydıııııııııın hepinize moralim çooooooooooook bozuk dün kocişin işinde sorun olmuş istifa etmiş:1no2: offfffffffffffffff offffffffffffff ne diyeyim ben şimdi bir sürü borç bakacağız bi çaresine ama işte ne bileyim mecburuz bişeyler düşüneceğiz listemizi yayınlayında moralimiz yerine gelsin:ecrin_bebek::ecrin_bebek: valla sizlerde olmasanız ne yaparım ben yaaaaaaaa:a015::a015::a015:
günaydın kızlar, 2 gün uğrayamadım 40 sayfa birikmişklava: hepsini okudum bu sefer de zamanım bitti.Nevrom son değerleriniz iyi bence de.Uğraşılarınızın hiç sonucunu alamamaktansa üçte birini almak da iyidir.Sayı,hareket tamam, sıra morfoloji de.İnşallah tez zamanda...
günaydın kızlar gözde eşin iiçn çok üzüldüm balsurat senin içinde ama olsun herşeyin hayırlıısı allahtan doğru zaman değilmiş demekki canım kafana takma lütfen
Günaydın bitanem. Üzüldüm canım bu habere. Neden böyle oldu ki? İnşallah yakında daha güzel bir iş bulur eşin tatlım. Gerçekten zor. Zaten geçim zor bu devirde. Allahım bir kapı kapatıp bir kapı açar. Kısmetinizde güzel şeyler vardır dilerim. Belki bu daha hayırlısıdır. İyi düşünelim iyi olsun sonucu inşallah. :Saruboceq: Şeniz
Listeyi birazdan yayınlarım bitanem. Arkadaşlarımın mesajlarına cevapları verdikten sonra asarım panoya listeyi. :enbuyukkk:
Günaydın tatlım. Nasılsın? a.s.
sağol canım biraz eşimin ihmalinden oldu sinirimiz bozuldu ama yapılcak bişey yok RABBİM den gelen hiçbişey hayırsız değildir canım bence o yüzden çok sıkılmamaya çalışıyorum eşimi de çok sıkmamaya çalışıyorum hayırlısı bakalım :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok teşekkürler canım allaha şükürler olsun ki iyiyim sen nasılsın canım:lepi:
Hayırlısı canım. Şimdi bir sürpriz olsa bebeğiniz gelse tam süper olur. Sizlere de umut olur. Şİmdiden evinize neşe ve bereket getirir meleğiniz şansıyla. :dance:
var ya inşallah canım valla ben çooooooooooook istiyorum biliyomusun aslında bi gün geçiktim ama bilmiyorum ya RABBİM herşeyin en iyisini bilir kimseye geciktiğimi söylemedim ya kimseyi kendimde dahil heveslendirmek istemiyorum ama sen birden sorunca şu anda meleğime o kadar ihtiyacım var ki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
selam kizlar nasilsiniz...
Gelişmeler nasil...benim bu akşam doktor kontrolüm var umarim hayirlisiyla dönerim...saat 6 da doktorda olcam bu gün bana geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?