kızlarrrrrrrrrrrrrrr merhaba ben geldim .
bilgisayara giren virüsler haloldu.şükür size kavuştum.bu arada iğnelere başladım.yarın ilk kontrola gidicem.sanırım arefe günü ya da bayramın ikinci günü aşılamam olacak.umuyorum sorun çıkmaz.:Saruboceq:.bu ssefer bebişime kavuşurum.Şenizhihoyyyt
ayy canım ya nedne bekledinki bu kadar test yapmak için? normalde de gecikmelerin olurmuydu? ben 1 gün gecikince yaptım,çıkmıştı ikinci çizgi. hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz:)
canım senin son adet tarihin ne zamandı ki? keseyi gördünüz mü yani? benim 14 ağustostu. ama daha bilmiyorum bebişim iyimi? :1no2: bayramdan sonra gel dedi doktorum. o zaman heralde hem keseyi hem de kalp atışlarını duyacağız meleğimin bir problem olmazsa.
canim gercektende tekrar tbr ederim allahim bu mucizesini sanada gosterdi kendine dikkat et canim
cerencim,benim son adet tarihim 19 ağustostu.keseyi zar zor gördük ama daha çok hormon değişiklikleri tahlillerim iyi çıktığı için öyle yazdım.kesenin içi henüz belli değil.aynen biz de bayrmdan sonra iyi görebilicez ve kalp atışlarını dinliycez allah nasip ederse.allah bebişlerimize ve bize sağlık versin canım.
Malesefff KIZLARRR TESTİ YAPTIMM KOCAMAN BİR NEGATİFFFFF BEN SİZE DEMİŞTİM BEBE YOKK DİYE O ÇİZGİYİ BEN HİÇBİR ZAMAN GÖREMİYCEMMMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015:
ooo canım benim pes etmek yok senin gibi umutlu neşeli birisi pes ederse biz ne yaparız? nolur üzülme gelecek elbet bi gün sabret:teselli:
Malesefff KIZLARRR TESTİ YAPTIMM KOCAMAN BİR NEGATİFFFFF BEN SİZE DEMİŞTİM BEBE YOKK DİYE O ÇİZGİYİ BEN HİÇBİR ZAMAN GÖREMİYCEMMMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr merhaba ben geldim .
bilgisayara giren virüsler haloldu.şükür size kavuştum.bu arada iğnelere başladım.yarın ilk kontrola gidicem.sanırım arefe günü ya da bayramın ikinci günü aşılamam olacak.umuyorum sorun çıkmaz.:Saruboceq:.bu ssefer bebişime kavuşurum.Şenizhihoyyyt
Malesefff KIZLARRR TESTİ YAPTIMM KOCAMAN BİR NEGATİFFFFF BEN SİZE DEMİŞTİM BEBE YOKK DİYE O ÇİZGİYİ BEN HİÇBİR ZAMAN GÖREMİYCEMMMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Balsurat cok üzüldüm canim. Bugün belki iyi haberler aliriz diyordum.
Ümidini yitirme ne olur. Dönem dönem cok ümitsiz ve mutsuz oldum,
ama kendimizi bir sekilde avutmak zorundayiz.
Bende bugün yegenimin haniminda dis gebelik olusmus. Ona cok üzüldüm.
Yarin kürtaj olacak. Daha dün müjde vermislerdi cok neseliydiler.
Yarinda randevum var bu moral bozuklugu ile. Allah hepimize sabir versin.
canım ben de bu günlerde adet olmayı bekliyorum,normalde ayın 29 unda adet olucaktım ama yasmin kullandığım için daha erken adet olma ihtimalim var.çünkü yasmini bıraktıktan 2-3 gün sonra adetim başlıyordu genelde..ayın 25 inde anestezi randevum var Kocaeli tıpta..İnşallah yarın adet olurum da perşembe günü gittiğimizde ilaç tedavisine başlarız bizde...:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?