merhaba demek istedim sizi özledim arkadaşlar
balim insallah sende bebegine bu ay kavusursun dualarimiz seninle
dr birde esime direk 20 yil once olsa kisirdin dedi
adam cok gercekti yafu zavalli esim admin dediklerinden dolayi tedaviye basladigimiza sevinemedi
allahim insallah en kisa zamanda ilk once azospermlilere bebek verir
Canım merak etmeye başlamıştım nerelerdesin diye neyseki geldin.Hayırlısıyla tedaviye başlıyosun artık he çok sevindim senin adına canım inşallah herşey olumlu giderde tez zamanda kavuşursun bebişine yada belkide bebişlerine.
Allah yardımcın olsun canım herşey gönlünün dilediği gibi olur inşallah dualarım seninle :Saruboceq:
Akşama Parti var inşallahhhhhhhhhhhh. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :hooray: :sm_cool:
ben alısverişe çıkacagım acele edeyım de partiye geç kalmayayımmhihoyyyt
heyecan bastı beni şimdiden
kızlar merhaba.merhaba nevroskym.bugün minik zeytin tanemin iyi olduğunu öğrendik.çok şükür.bayramdan sonra allah nasip ederse kalp atışlarını duyacağız.sizi çok seviyorum.
Merhaba...Günaydın kılzar herkezeHayırlı, güzel,huzurlu,neşeli bir gün geçirmenizi diliyorum.Smhsmh canım güzel dileklerin için sağol :)Ben hala adet olmadım gelmedi kızrmılar gecikmenin 3.günü hehe ama hala umudum yok
:jeyyar::asigim:
kızlar merhaba.merhaba nevroskym.bugün minik zeytin tanemin iyi olduğunu öğrendik.çok şükür.bayramdan sonra allah nasip ederse kalp atışlarını duyacağız.sizi çok seviyorum.
canım nevrocum.sen bıze hep desteksın bu konuda.rabbımden dılegım hepımıze sırayla tatlı bebısler versın.ama ılk once sana versın.dualar musterektır.ben oyle dılıyorum rabbımden.belkı sen hamıs kalınca bızede dua edersın senın vesılenle kendımıze gelırız.esının degerlerıde harıka masallah.ınsallah enkısa zamanda senın halayınıda cekıcez burda.:teytey:rabbım yar ve yardımcın olsun canımbenım...:1hug:Bitanem :teselli: Canımmmm a.s. Kıyamam ben sana. Bizleri üzmen değil olay. Tabiki üzüntünü bizlerle paylaşacaksın. Ben senin üzüldüğüne üzülüyorum. Eşin de üzülüyormuş. Hem o içine atıyormuş. O daha da kötü. Sen en azından ağlayabiliyor , bizlerle paylaşabiliyorsun. İnan o senden daha çaresiz durumunda. Ne güzel sana destek olan bir eşin var. Bunu içine atıp , sinirlenip sana çatan bir insan da olabilirdi. Birbirinize sıkı sıkı sarılın. Bu günleri birlikte atlatacaksınız. Güzel günlere doğru güçlü adımlarla beraber yürümeniz lazım. Birbirinize destek olun bitanem. Sizin de bebeğiniz olacak. Ümidinizi sakın kaybetmeyin. Çevrenizdekileri gördükçe bebek özleminizi daha derinden hissediyorsunuz , farkındayım. Ama çevremizden kendimizi soyutlayamıyoruz ki. Gerçekten işimiz zor ama bizler en asgariye indirmeye çalışıyoruz olumsuzlukları ve bu güç içimizde. Allahım sabrını da vermiş çok şükür. İnşallah bebeklerimizi de tez zamanda gönderir canım. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Canım geçmiş olsun. İnşallah bir sorun çıkmaz. Ben de duymuştum öyle birşeyler. Tam hatırlayamıyorum. Allahım meleğini sana bağışlar dilerim. :Saruboceq: :CüvCüv:
canım tesekkur ederım destegın ıcın.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.esınıde senıde kutluyorum.ya ınsan hep kendınde olmayanı ısterse bızımkıde oyle heralde.ama ıcımıze ıslemıs bu ıstek.annelık duygusu ıste rabbım ıcgudu olarak vermıs bıze.bugun bankaya gıttım mesala.yaslı topallayan bastonlu tatlı bır teyzos.bana dedı cocugun varmı.aaaaa sasırdım bu nasıl ıs.daha dun aglamaktan gozlerım sıstı.yok dedım gulumseyerek.oda bılseydım sormazdım kusura bakma dedı.benım kızımın yedı sene olmadı sonra dort tane cocugu oldu dedı...allah razı olsun ısmımı sordu soyledım.duanda benı eksık etme dedım.tevafuk ıste.rabbım sınıyor bızı.herseye ragmen sukredecekmıyız dıye.rabbım dıyorum ne olur gucune gıtmesın bız kulların ısyanda degılız cok sukur.ama ıstıyoruz.ıstemek sınırsız.rabbımın vaadı var ısteyın vereyım dıye..ıstıyoruz allahım.saglıklı guzel ahlaklı ımanlı zekı guleryuzlu...enguzelını ıstıyoruz.sen vermeye kadırsın.elbette bırgun vereceksın...rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun...hakkınızı helal edın cok uzattım..hepınızı coook sevıyorum ben yaaaa...Sevgili Fatımacım,
Bu sendromları malesef hepimiz yaşıyoruz çünkü insanlar seni sana bırakmıyor tıpkı sana sakat zavallı eksikmişsin gibi bakıyorlar bu nevi cevre baskısı yaratıyorlar. Evlendinimi cocugun olacak bu bir kural haline gelmiş ee allah vermeyince ne olacak kendimizimi yırtıp parcalıyacağız. Herseyin bir zamanı var. Benimle beraber evlenenlerin bazıları doğum yaptılar bazıları doğum yapmak üzere ve bana sen neden bekliyorsun bak yaşın geciyor. Allahtan ben ve eşim cabuk doktora gittik ve sorunumuzu cabuk öğrendik ve microinjeksiyonla bebek problemimizi çözdük. Hayatta imkansız denen bir şey yoktur sadece allah ne zaman vereceğini biliyor. Senin rahat ve stressiz olman lazım. Stress dogum kontrol hapı gibi gebe kalmayı önlüyor. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde hamiş listesinde 5. sıraya yerleştim ve şu anda liste toplam 10 kişi olmuş. Agustostan Eylüle çok uzun bir zamanda değil. Hala umut var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?