SAĞOL CANIM GERÇEKTEN KUSURA BAKMA NE DE OLSA YENİYİM FORMU KULLANMASINI PEK BİLMİYORUM İNŞALLAH ÖĞRENİCEM TEŞEKKÜRLERİNİ GÖRMEDİM,TEŞEKKÜRÜN BU ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMİYORDUM ARTIK DİKKAT EDERİM BENİDE LİSTENİZE EKLERSENİZ SEVİNİRİM
Tabiki eklerim canım. :1hug: Muhtemel adet tarihini (gelecek ay) , kullandığınız kür ya da ilaç (eşinin) , sorun nedir? Bunları cevaplarsan hemen ekleyeyim canım. Şimdi güncelleyecektim. Hemen cevaplandırabilirmisin rica etsem? Şeniz
Tahmini adet tarihim 26 eylül hiçbirşey kullanmıyoruz ama keçiboynuzuna başlıycam,sperm sayımız 15 milyon( daha önce yanlış yazmıştım) bir kez tüp bebek denedik deneyeli 1 ay olacak tutmadı.Doğal yoldan olması için dua ediyorum artık.
nevrosky canım sonuçlarınız süper bence. maşallahhhhh
bence hamişlik sana çok yakın. % 1 bile hamiş kalanlar olduğuna göre.....
tek yapman gereken stres yapmadan ve kafaaya takmadan ÇALIŞMAKKKKKK:):)
bu aradaa artık selenyum çinko ve kçboynuzunu bırakıyor musunuz?sadece klomen mi kullanacaksınız?
Herkes adet olmamayı istiyor ben de çarşamba gününe dek adet olmayı diliyorum ki ayın 25 inde tedavim başlayabilsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar diyeceğim var sizlere
cuma günü adet olucam ortalama 4 günüm var
yanlız son 2 gündür bende süt gibi bir akıntı geliyor mantar değil
koku yok kaşıntı yanma vs. yok
bu sabah test yaptım negatif :uhm:
çokmu erken davrandım bilmiyorum
ama forumda okurken bir çok kişinin daha 4-5 gün kala idrar testinde silikde olsa çıkmış senağlama
ama forumda okurken bir çok kişinin daha 4-5 gün kala idrar testinde silikde olsa çıkmış senağlama
Canım belki geç döllenme olmuştur. Yaşamadık ama duyduklarımızdan dediğin gibi akıntı olması gerekiyor. İnşallah erken yapmışsındır. :Saruboceq: Sonu güzel olsun dilerim. :asigim:
Benim Kırmızılar beni çıldırtıcakk sıktı artık gelmiyorrr .Allahım yalvarıyorumm gelsın bır an önce bebem yoksa kötükedihüso:a015:
iyi geceler arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun yani biri de bu heja nerde niye gelmedi diye merak etseydi aşk olsun sizee :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?