kızlar bızım davulcumuz hıc rahatsızlık vermıyor...manılerde manı hersozu yerınde kullanıyor...her eve lazım..adını solemeye gerek yok..onu herkes bılır bu alemde..o bır melek ve o bır anne adayı.ŞenizŞenizişte NEVROSKYYYYY
canım bıraz sacma oldu sordugum soru degıstıreyım ıstedım.bugun bıraz kafam karısık kusura bakma.
tedavı surecındemısınız?kac zamandır bebek ıstıyorsun canım?[/QUO
2 senedir bebek istiyoruz 3 senelik evliyim daha yeni tüp bebek denedik ama tutmadı hayırlısı ols ne diyelim.Senin hikayen ne? iyi geceler canım.
canlarım ben sımdı cıkıyorum.kocıs geldi.bıraz ısımız var.
hepınıze iyi geceler..a.s.
canlarım ben sımdı cıkıyorum.kocıs geldi.bıraz ısımız var.
hepınıze iyi geceler..a.s.
ıyı geceler kızlar.ben bugun cok kotuyum.az once ızmıtten geldık.koca bır panoya asmıslar bır bebek resmı bende arabada aglamaya basladım.ama hıckırahıckıra.esımde cok kızdı.artık sen ıstesende bızım bebegımız olmucak dedı.cok sıtres yapıyorum dıye.of allahım esımıde cok ıhmal edıyorum bu gunlerde.benı eve bıraktı kendı bastı gıttı.evlendıgımızden berı ıkı uckere ancak cıkmıstır dısarıu.benım esım cok evcıldır.ama ben onu sıkmaya basladım galıba.bu saaate hıc dısarda olmazdı.ne yapacagım ben ya
kızlar herkese iyi geceler hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum her yeni gün güzel haberle görüşmek dileğiyle iyi geceler :CüvCüv:.a.s.
kızlar herkese iyi geceler hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum her yeni gün güzel haberle görüşmek dileğiyle iyi geceler :CüvCüv:.a.s.
gaye43 hoşgeldin aramıza
sağolun hepinizde hoşbuldum.hosgeldın gayecıma.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?