kızlar nasılsınızzz :teytey: fokurfokura çok sevindim ikizmiş ne güzel ya allahım bize de nasip et artık ya:CüvCüv: inş. biri kız biri erkektir işte o zaman tadından yenmez :roflol:
Allah korumuş cidden :1shok: ayrıca ikiz olmalarına çok sevindim :teytey::dance::dance::dance:
allahım işallah bir gün b,izimde bebeğimiz olur azosperm sorunu olan arkadaşlarımız 1kişi hamile kalmış azosperm ve normal yolla gözlerim doldu valla darısı başımıza
kaydirigubbakcemile2iyiyim nevroskycim yine formundasın maniler süperrhihoyyyt
evet canım çok mutlu oldum okuyunca bende birgün:CüvCüv: olmayı :ecrin_bebeklmasını çok istiyorum allah hepimize nasip etsin (amin)
mrb kizlar nbr
minervaduygu canim tbr ederim seni allah tamamina erdirsin ne guzel ya hic beklemiyrdu msjlardan anladigim kadariyla biz cok kafaya takiyoruz ya bundan nasil vazgececegiz hele ben baska hicbirsey dusunmuyorum moralim cok bozuk gucum kalmiyor artik
fokurfokur sende canim ne guzel allahim cifte mutluluk verdi darisi basimiza
nevro canim sana hayranim bak ya hersey yolunda nekadar pozitif birgun geliyor moralin bozulmuyormu yorulmuyormusun
ah canim ya herkes senin gibi pozitif olamiyor iste ne biliyim belkide hayatin bugune kadar sana getirdiklerinden olabilir
herzaman benim bu yasima kadar ne istediysem cok zorlu oldu ve hep bir puruzlu belkide onun yorgunlugu var boyle bir genelleme yapmakta istemiyorum ama yaptim bi kere
ramazan oruc cok guzel ama yorucu oluyor hafta sonu geldi yine davetler basladidun yemekteyiz bugun misafir var yain yemekteyiz gorusemiyorda kizlar ya ramazan bitsinde bol bol goruselim ama hamile haberleriyle insallah allahim hepimize mucizelerimizi versin
herkese merhabaaaaaaaaaaaaa.hayırlı gunler kızlar.nasılsınız bakım bugun.nevros aymes menzılgulu heja muallım cerencım balsurat adını suan hatırlayamadıgım herkez nasıllar.bu arada canım mınerva sen nasılsın.tabı suan mutluluktan kalbın pır pır atıyor.nasılsında laf yanı.bomba gıbısındır tabı.bu habere kım oyle olmazkı.kızlar ben ınsallah rabbım o gunu gosterırse ılk bu haberı esıme degılde benım ıcın cok degerlı olan halakızına verıcem.zaten ona sozum var ılk ben duyucam demıstı.sonrada sızınle paylasırım ınsallah.tabı umut dunyasında yasıyoruz.belkııııııı bırguuunnn bennndeeee......ınsallah rabbım o guzel gunlerı hepımıze gostersın...yenı hamısımız sanada rahat ve huzurlu bır gebelık gecırmenı dılıyorum.sapasaglam bebısını kucagına alırsın ınsallah...darısı bızlere...amın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?