Her ikisi hakkında da duydum. İlaç tedavisi 2 3 ay veriyor sonra hemen cıkış olmaz diyip tese yapıyor diye. Ayrıca sürekli test istiyor para için falan dediler.olumsuz ne duydunuz acaba? Kurum hakkında mı yoksa dr hakkında mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ikisi hakkında da duydum. İlaç tedavisi 2 3 ay veriyor sonra hemen cıkış olmaz diyip tese yapıyor diye. Ayrıca sürekli test istiyor para için falan dediler.olumsuz ne duydunuz acaba? Kurum hakkında mı yoksa dr hakkında mı?
bize o kadar kısa süre vermedi:)) hatta sizinle yolumuz baya uzun dedi. tabi azo sebebine göre değişir bu öngörü. Testler konusunda ise bahçecide yaptırma şartı koşmuyor. Biz tüm tetkiklerimiz para ödemeden (sperm testi hariç) dışarıda yaptırdık. Kurum konusunda ise hiç sorun yaşamadım. Çok kibar ve güler yüzlüler. Sadece dışarıya göre fiyatı biraz yüksek sanırım.Her ikisi hakkında da duydum. İlaç tedavisi 2 3 ay veriyor sonra hemen cıkış olmaz diyip tese yapıyor diye. Ayrıca sürekli test istiyor para için falan dediler.
bize o kadar kısa süre vermedi:)) hatta sizinle yolumuz baya uzun dedi. tabi azo sebebine göre değişir bu öngörü. Testler konusunda ise bahçecide yaptırma şartı koşmuyor. Biz tüm tetkiklerimiz para ödemeden (sperm testi hariç) dışarıda yaptırdık. Kurum konusunda ise hiç sorun yaşamadım. Çok kibar ve güler yüzlüler. Sadece dışarıya göre fiyatı biraz yüksek sanırım
En önemlisi zaten sperm testi o da iyi bir laboratuvarda yapılmalı. Zaten bu yola girince insan ücreti düşünmüyor. Tüp bebeğide bahçecide mi yaptırcanız yoksa Baska yerde mibize o kadar kısa süre vermedi:)) hatta sizinle yolumuz baya uzun dedi. tabi azo sebebine göre değişir bu öngörü. Testler konusunda ise bahçecide yaptırma şartı koşmuyor. Biz tüm tetkiklerimiz para ödemeden (sperm testi hariç) dışarıda yaptırdık. Kurum konusunda ise hiç sorun yaşamadım. Çok kibar ve güler yüzlüler. Sadece dışarıya göre fiyatı biraz yüksek sanırım.
Siz bülent erolda ilaç tedavisinden sonra olumlu sonuç alabildiniz miolumsuz ne duydunuz acaba? Kurum hakkında mı yoksa dr hakkında mı?
Evet canın, sperm bulunursa bahçecide yaptıracağız. Benim amh değerim çok düşük ve yaşım 39 olduğundan eşiminde tedavisi yaklaşık 6 ay 1 sene süreceğinden riske atmak istemedik. Yumurtalarımı dondurdular. Eğer sperm çıkar ve embrio oluşursa transferi de bahçecide yaptıracağız. İlk başta gittiğimiz hastane eşimi tese yapmadan önce bana hormon ilacı kullandırdı. Tese de Sperm çıkmayıncada (2 yumurtam oluşmuştu) yumurtalar çöp oldu. Gerekçeleri de evlilerin yumurtaları yasal olarak dondurulmuyormuş. Embrio olursa donduruluyormuş. Eee bizde de sperm çıkmadı embrio oluşsun. ikinci defa şansımızı denemek istesek tekrar ilaç kullanacaktım zaten yumurta sayısı 2 tane az çıkıyor. O kadar ilaç parası aldığım hormon boşa gitmişti. Aradan zaman geçip bahçeciye gittiğimizde öğrendik meğerse evililerin havuzlama işlemi için heyet raporu almaları gerekiyormuş. Raporu bir üniversite hastanesinden aldım ve hemen bahçecide mehmet bey de tedaviye başladım. Havuzlama yapılacaktı. Ama 2-3 OPU işlemi olur diye düşünüyordum. Gerek kalmadı. Mehmet beyin verdiği ilaçlar ile 1. OPU da 6 yumurta toplandı ve donduruldu, çok şükürEn önemlisi zaten sperm testi o da iyi bir laboratuvarda yapılmalı. Zaten bu yola girince insan ücreti düşünmüyor. Tüp bebeğide bahçecide mi yaptırcanız yoksa Baska yerde mi
Sizin adınıza çok sevindim. Doktor gerçekten çok önemli. Bahçeci maddi olarak biraz fazla ama doktorları iyi. Biz de haziran ortasından sonra gideceğiz okullar tatil olunca. Bakalım inşallah süreç kolay geçer.Evet canın, sperm bulunursa bahçecide yaptıracağız. Benim amh değerim çok düşük ve yaşım 39 olduğundan eşiminde tedavisi yaklaşık 6 ay 1 sene süreceğinden riske atmak istemedik. Yumurtalarımı dondurdular. Eğer sperm çıkar ve embrio oluşursa transferi de bahçecide yaptıracağız. İlk başta gittiğimiz hastane eşimi tese yapmadan önce bana hormon ilacı kullandırdı. Tese de Sperm çıkmayıncada (2 yumurtam oluşmuştu) yumurtalar çöp oldu. Gerekçeleri de evlilerin yumurtaları yasal olarak dondurulmuyormuş. Embrio olursa donduruluyormuş. Eee bizde de sperm çıkmadı embrio oluşsun. ikinci defa şansımızı denemek istesek tekrar ilaç kullanacaktım zaten yumurta sayısı 2 tane az çıkıyor. O kadar ilaç parası aldığım hormon boşa gitmişti. Aradan zaman geçip bahçeciye gittiğimizde öğrendik meğerse evililerin havuzlama işlemi için heyet raporu almaları gerekiyormuş. Raporu bir üniversite hastanesinden aldım ve hemen bahçecide mehmet bey de tedaviye başladım. Havuzlama yapılacaktı. Ama 2-3 OPU işlemi olur diye düşünüyordum. Gerek kalmadı. Mehmet beyin verdiği ilaçlar ile 1. OPU da 6 yumurta toplandı ve donduruldu, çok şüküro yüzden bilgilendirme, iletişim ve tedavileri benim işimi çok kolaylaştırdı. En azından bilgilendirip mağduriyet yaşatmadılar şimdiye kadar.
Eşim ilaçlara başlayalı daha 3-4 gün oldu cnm. bir gen test sonucu istemişti bülen bey, semen den bakılıyor. Sonucu geç çıkıyor 15-20 günde. Onu yaptırmıştık, geçen hafta sonucu çıktı, hocaya gönderdik. İlaçları ve takviyeleri yazdı bize gönderdi. Sonra aradı bu sonuca göre şansımızın çok düşük olduğunu söyledi. Ama sonuç alan hastaların olduğunu da söyledi. Biz de konuştuk eşimle, devam etmeye karar verdik. 6 ay sonra bilgi verebilirim ancak sizeSiz bülent erolda ilaç tedavisinden sonra olumlu sonuç alabildiniz mi
Instagram üzerinden testlerinizi tansel kaplancan a gönderin bir de isterseniz. Ben oradan gönderdim cevap veriyor. Hiç değilse farklı bi doktor fikri alırsınız. İmkansız diye bir şey yok Allahın izniyle her şey olur. Genetik test dediğiniz neydiEşim ilaçlara başlayalı daha 3-4 gün oldu cnm. bir gen test sonucu istemişti bülen bey, semen den bakılıyor. Sonucu geç çıkıyor 15-20 günde. Onu yaptırmıştık, geçen hafta sonucu çıktı, hocaya gönderdik. İlaçları ve takviyeleri yazdı bize gönderdi. Sonra aradı bu sonuca göre şansımızın çok düşük olduğunu söyledi. Ama sonuç alan hastaların olduğunu da söyledi. Biz de konuştuk eşimle, devam etmeye karar verdik. 6 ay sonra bilgi verebilirim ancak size
Tansel hocanın instagram üzerinden cvp verdiğini sizden öğrendim , bilmiyordum. Ona da danışacağımInstagram üzerinden testlerinizi tansel kaplancan a gönderin bir de isterseniz. Ben oradan gönderdim cevap veriyor. Hiç değilse farklı bi doktor fikri alırsınız. İmkansız diye bir şey yok Allahın izniyle her şey olur. Genetik test dediğiniz neydi
Bızde varikosel vardı,cıkıs var ama sayı az.morfoloji 0.suan 7.tüp bebek denemesındeyiz bende amh da düşükBayramdan sonra arayacağım teşekkür ederim. Peki sizde doğal çıkış oldu mu
Bız amelıyat olalı 5 sene oluyor.sonrasında sayının artması ıcın igne fln kullandı eşim ama bir faydasını görmedık.sonrasında muayene oldugumuzda da varıkoselın nüksettiğini ögrendik.amelıyatın bize hiç bir faydası olmadı. Dra tekrar sordugumuzda bunun olabileceğni söyledi malesefMerhaba, benim eşim de tansel kaplancan ile varikosel ameliyatı oldu. Kendisinden o kadar emin konuşuyordu ki ameliyati ben yaparsam 30 sene tekrarlamaz ondan sonra tekrarlasa da zaten önemi yok diyordu. Şu an çok şaşırdım ve üzüldüm sizin için. Ne zaman ameliyat olmustunuz tansel beyde? Tekrarlayınca onunla görüştünüz mü tekrar ne dedi ve tekrarladigini nasıl anladınız?
Bu hastalık tekrarlıyorsa neden ameliyat ediliyor o halde ne kadar saçma. Anlık kurtarma oluyor herhalde. Büyük ihtimal gitmediğiniz doktorda kalmamıştır ama bildiğim varikosel çok sıkıntı olmuyorBız amelıyat olalı 5 sene oluyor.sonrasında sayının artması ıcın igne fln kullandı eşim ama bir faydasını görmedık.sonrasında muayene oldugumuzda da varıkoselın nüksettiğini ögrendik.amelıyatın bize hiç bir faydası olmadı. Dra tekrar sordugumuzda bunun olabileceğni söyledi malesef
Yazın tabi mutlaka dönüş yapıyor. Hiç değilse fikir edinmiş olursunuz. Bir doktorun görmediğini öbürü görebiliyor. Biz de kromozomlar normal cıktı ama y kromozomunda c delesyonu cıktı. O da en masum olanıymışTansel hocanın instagram üzerinden cvp verdiğini sizden öğrendim , bilmiyordum. Ona da danışacağımBizim daha önce xy cinsyet kromozomuna ve a,b,c gen delesyonlarındaki silinmelere bakıldı onlarda sorun çıkmadı. Bülent hocanın istediği test post mayotik sperm panel testi. Semen içerisinde 4 aşamada hangi proteinlerin olduğuna bakılıyor. Hangi aşama refarans dışı ise o aşamada duraksama olduğunun öngörüsünü veriyor. İlaçtan önce ve ilaç sonrası bu testi yaptırnak tedavinin işe yarayıp yaramadığının bir resmi oluyor. Ya da tese yaparsak sperm elde edebilir miyiz diye bir fikir veriyor. Bizde öncül hücrelerin varlığını gösteren gen değeri normaldi sadece.
Aslnda tekrarlamaz diyolar dogru amelıyat edilirse ama bilemiyorum inanki eşiminki tekrarladı.Bu hastalık tekrarlıyorsa neden ameliyat ediliyor o halde ne kadar saçma. Anlık kurtarma oluyor herhalde. Büyük ihtimal gitmediğiniz doktorda kalmamıştır ama bildiğim varikosel çok sıkıntı olmuyor
Evet umudun yüksek olduğu bir delasyon türü sizinki. bu süreçte şansınız bol olsun. Sorunsuz bir şekilde ve çok yorulmadan evladınızı kucağınıza alırsınuzYazın tabi mutlaka dönüş yapıyor. Hiç değilse fikir edinmiş olursunuz. Bir doktorun görmediğini öbürü görebiliyor. Biz de kromozomlar normal cıktı ama y kromozomunda c delesyonu cıktı. O da en masum olanıymış
Çok üzüldüm ve sinirlendim açıkçası şu an sizin için. O zaman neden bu kadar büyük vaatler veriyor ben yaparsam 30 sene olmaz bir şey diye. Acaba ameliyatta mı hata yaptı yoksa farklı damarlar/bölgeler mi genişledi? Bunları anlamayı gerçekten çok istiyorum, resmen kendimizi birilerinin insafına, vicdanına, bilgisine emanet ediyoruz. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi. Farklı doktorlar ne diyor peki tekrarlamasına olabilir miymiş böyle şeyler acaba? Eşime hiç iğne vermedi, vitamin hapları verdi sadece ki onlar da bir işe yaramadı ameliyat öncesinde de kullanınca yükseliyordu sayı ve hız ama yeterli olmuyorduBız amelıyat olalı 5 sene oluyor.sonrasında sayının artması ıcın igne fln kullandı eşim ama bir faydasını görmedık.sonrasında muayene oldugumuzda da varıkoselın nüksettiğini ögrendik.amelıyatın bize hiç bir faydası olmadı. Dra tekrar sordugumuzda bunun olabileceğni söyledi malesef
Tekrarlayabılır dedi diger doktorlarda,aslında amelıyat iyi yapılırsa tekrarlamaz deniyordu öncesinde,bilemiyorum direkt suçlamakta istemiyorum ama biz bu amelıyatın bi faydasını görmedık gram değişmedi değerler.diyorumya 7.denemedeyiz tüp bebekte.iki taraftanda oldu amelıyat eşim,ileri seviyeydi varikoseli.farklı bölgelerde oldugunu sanmıyorum cunku zaten büyük bi bölümde vardı.Çok üzüldüm ve sinirlendim açıkçası şu an sizin için. O zaman neden bu kadar büyük vaatler veriyor ben yaparsam 30 sene olmaz bir şey diye. Acaba ameliyatta mı hata yaptı yoksa farklı damarlar/bölgeler mi genişledi? Bunları anlamayı gerçekten çok istiyorum, resmen kendimizi birilerinin insafına, vicdanına, bilgisine emanet ediyoruz. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi. Farklı doktorlar ne diyor peki tekrarlamasına olabilir miymiş böyle şeyler acaba? Eşime hiç iğne vermedi, vitamin hapları verdi sadece ki onlar da bir işe yaramadı ameliyat öncesinde de kullanınca yükseliyordu sayı ve hız ama yeterli olmuyordu
Bunun için hangi doktorlara gittiniz ? Daha doğrusu Baska doktorada gittiniz mi tekrarladıktan sonra ameliyat için vsTekrarlayabılır dedi diger doktorlarda,aslında amelıyat iyi yapılırsa tekrarlamaz deniyordu öncesinde,bilemiyorum direkt suçlamakta istemiyorum ama biz bu amelıyatın bi faydasını görmedık gram değişmedi değerler.diyorumya 7.denemedeyiz tüp bebekte.iki taraftanda oldu amelıyat eşim,ileri seviyeydi varikoseli.farklı bölgelerde oldugunu sanmıyorum cunku zaten büyük bi bölümde vardı.
Dna hasarına bakılmış mıydı sizin hiç? Pgt yaptırmanız tavsiye edildi mi embriyolara? Birisinin yazdıklarını okumuştum şimdi 8 ya da 9.denemesini yapacakmış yaşı da ileri olmuş artık. Diyor ki bugüne kadar hiç dna hasarina bakilmadi ve şimdi doktor buna baktı. Ve dna hasarı çıktı. Daha once bakılamaz mıydı diyorduTekrarlayabılır dedi diger doktorlarda,aslında amelıyat iyi yapılırsa tekrarlamaz deniyordu öncesinde,bilemiyorum direkt suçlamakta istemiyorum ama biz bu amelıyatın bi faydasını görmedık gram değişmedi değerler.diyorumya 7.denemedeyiz tüp bebekte.iki taraftanda oldu amelıyat eşim,ileri seviyeydi varikoseli.farklı bölgelerde oldugunu sanmıyorum cunku zaten büyük bi bölümde vardı.
Gittiğimiz tüp bebek merkezlerinin üroloji bölümüne göründü eşim,onlar söyledi.sayıda vs hiç degısım olmamıs fakat bu durumda normal yolla gebe kalmanız imkansız tüp bebek denemelisiniz ve hemen olmayacaktır cok sayıda deneme yapabilirsiniZ dedi gittiğimiz iki merkezde.tekrar amelıyat olmadı eşimBunun için hangi doktorlara gittiniz ? Daha doğrusu Baska doktorada gittiniz mi tekrarladıktan sonra ameliyat için vs