Erkek infertelitesi

nisa ada1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2024
15
0
31
Merhabalar,
Eşimin sperm sayisi 8600 aşılama yaptık 1 kez ama tutmadı benim değerlerim iyi amh 2.47den 1.86ya düşmüş sadece eşim 28 yaşında tüp bebek yaptıracağız ama sperm dna hasarı kafamı karistiriyor eskisehirde yaşıyorum neresi bakıyor sperm dna hasarina.tup bebekte önemli mi sperm dna hasarı doktor sperm sayınız tüp bebek için yeterli dedi başka bir şey demedi

Yerinizde olsam ki odurumdaydim şükür kızım kucagimda sperm DNA hasarı dahil herşeyi yapıp.oyle başlamıştık bizim tüp bebeği yaptırdığımız hastane önce sorunları hafifletip sonra başladı vitamin vs bile kullandirdilar eşime

Peki ne kadar sürede duzelme oldu. Saglıkla büyüsün yavrunuz cevabınız için çok teşekkür ederim. Eskisehirde yaşıyorum sperm dna hasarina neresi bakıyor bilmiyorum

Peki ne kadar sürede duzelme oldu. Saglıkla büyüsün yavrunuz cevabınız için çok teşekkür ederim. Eskisehirde yaşıyorum sperm dna hasarina neresi bakıyor bilmiyorum
Merhaba genetik testlerinizi tıp fakültesinde yaptırabilirsiniz.Sonuçların çıkması 2-3 ayı buluyor ama.Ozelde yaptırırsanız ücretli olarak kısa sürede çıkıyormuş
Bizde esk.deyiz acıbademde başladık sürece tüp bebek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…