Erkek hemşireye kıskançlık yumruğu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Konya’da, enjeksiyon olan genç kadının bulunduğu odaya giren erkek hemşire, kadının nişanlısı tarafından yumruklu saldırıya uğradı.
Sitene Ekle

İHA

Konya’da, enjeksiyon olan genç kadının bulunduğu odaya giren erkek hemşire, kadının nişanlısı tarafından yumruklu saldırıya uğradı.
Olay, Konya’da özel bir hastanenin acil servisinde meydana geldi. İddiaya göre, nişanlısı ile birlikte enjeksiyon için acil servise giden genç kadın koridorda bir süre bekledi. Odaya giren genç kadına enjeksiyon yapılırken erkek hemşire Sedat Ü de odaya girdi. Odada enjeksiyon yapıldığını gören erkek hemşire dışarı çıkarken kadının nişanlısı kıskançlık krizine girdi. Erkek hemşireyi takip eden zanlı yanına giderek neden odaya girdiğini sordu. Erkek hemşirenin odada hasta olduğunu bilmediğini söyleyip özür dilemesine aldırış etmeyen zanlı, tedavinin ardından nişanlısını eve bıraktıktan 10 dakika sonra hastaneye tekrar geldi. Sedat Ü’nün bulunduğu odaya girerek kapıyı kapatan zanlı, erkek hemşireyi sedyeye yatırarak yumruklamaya başladı. Yüzüne ve gözüne aldığı yumruk darbeleriyle neye uğradığını şaşıran erkek hemşirenin yardımına çalışma arkadaşları yetişti. Odadan çıkarken gelen özel güvenlik görevlisini montunun iç cebinden çıkardığı tornavidayla tehdit eden zanlı hızla hastaneden kaçtı.

İŞTE O ANLAR!

POLİS 30 DAKİKA SONRA GELDİ
Olayı polise haber veren hastane görevlileri, polisi beklemeye başladı. Olaydan yarım saat sonra hastaneye gelen polisler, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan saldırı ile ilgili Sağlık Bakanlığı’na da bilgi verildiği öğrenildi.
(İHA)

yaa bide hemşire yaa ne demek yanlışlıkla girmek sağlıkçı sonuçta isteyerekte girebilir ne bu saçmalık ya doktor erkek olunca da yumruk çakıyormusunuz yuh size

yanlislikla olabilir boyle seyler. adam hemen cikmis geri sonucta. kiskanclik bir yere kadar guzel de boyle manyak olanlarla evlenenler sadece toplumu degil kendilerini riske atiyorlar.
ben vajinal muayene olurken b*k var gibi perdeden basini uzatan sekreter kizlara yapmak istiyorum bunu.

o hemşirenin günde kaç g.t gördüğünü ve artık tiksindiğini bilse nişanlısı kılını bile kıpırdatmaz, gerçi bu zaten sapık zihniyetin bi ürünü enjeksiyonda popo görünmüyo bile nedir bu hayvanlığın sebebi ya. gerçekten ülkemizde tespit edilmemiş çok ağır psikiyatrik vakalar var ve etrafımızda öylece dolaşıyorlar

dur bakalım ilk geceden sonra değişir belki adam yenice heves
adam şiddet eğilimini gayet belli etmiş, genç kızlar bu küçük ipuçlarını değerlendirmeli dicem de bu bayağı büyük bi ip ucu

bugün hemşireye saldırır yarın sen özellikle mi totonu gösterdin diye karısına saldırır, şiddetin bahanesi çok

doğru bir tespit..tornavida ile gitmiş birde,sanki tacizz etmiş..hadi taciz etti dese anlıycam yanlışlıkla odaya girdi diye yapılmaz haklısın..

benim 12 yıldır kadın doğum dr um aynı kişi ve erkek..devlet hastanesinde,allah razı olsun çok idealist biri..doğummumda 5 kuruş harcamadık..kızkardeşimin rahatsızlığı vardı,okadar özellere para döktü iyi olmadı buraya gelinde druma götürdüm..müdehale için başka güne bile sıra vermedi aynı gün tedavisini yaptı iyi oldu kızkardeşim..

Benim kocam beni sevmiyor zaar ya kadin dogumcum irkek

Bi sevgili es bunlarda zaten. Kimbilir o hemsire gunde kac popo görüyor senin nisanlininkine kalmisti

bu kadın doğumcuda değil ki, hasta varmı diye kapıyı yanlışlıkla açmış yumruğu yemiş, çokta umrundaydı adamın senin nişanlının totosu, kıymetli toto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…