How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erkek hangi durumlar pişman olur?

Kelebekqqqq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2022
23
33
3
32
5 senelik ilişkimiz var bir gün bile küs geçirmedik günümüzü aileler de tanıştı 1 yıl önce ailelerde çok güzel anlaştı git geldik yedik içtik aileler olarak ama iş mevzu yüzünden uzaklık mesafe girdi görüşemedik haliyle telefondan ilişki yürütmek de çok zor oldu tartismalar yaşandı haliyle . en son hayallerimiz farklı dedi bitirdi 3 gündür konuşmuyoruz aileside aramadı ama silmediler de beni sizce tekrar yazar mı ilkleri hep birlikte yaşadık bana da çok düşkün ve sadıktı bugüne kadar ihanet şüphesi bile yaşamadık aramizda

5 senelik ilişkimiz var bir gün bile küs geçirmedik günümüzü aileler de tanıştı 1 yıl önce ailelerde çok güzel anlaştı git geldik yedik içtik aileler olarak ama iş mevzu yüzünden uzaklık mesafe girdi görüşemedik haliyle telefondan ilişki yürütmek de çok zor oldu tartismalar yaşandı haliyle . en son hayallerimiz farklı dedi bitirdi 3 gündür konuşmuyoruz aileside aramadı ama silmediler de beni sizce tekrar yazar mı ilkleri hep birlikte yaşadık bana da çok düşkün ve sadıktı bugüne kadar ihanet şüphesi bile yaşamadık aramizda
Aynı konuyu ören bayan konusunda açınca farklı yorumlar mı gelecek? Senin 70'lik dram yüklü aşık tavırlarından adam yurtdışına gidince gözü açılmış, hayatını böyle kurmaya karar vermiş bakış açısı değişmiş, gitmiş işte hayatına bak artık sen de

Back