Şimdi çıktım.
Eşim de gruptaydi. Ben çıktım. Bu yaptığım annemin aşırı zoruna gider. Çok önem verir böyle şeylere.
Beni şikayet etmek için eşimi arayabilir.
Bende engelli ama
Sorarsa da dicem ki.
Anne sen bana demedin mi oğlumla gelinimin adını ağzına alma diye.
Benimde onların oldugu yerde isim yok o zaman dicem. Bir arada durmak zorunda değilim dicem
Gelin kardesim hepsi engelli şu an. bide ben delireyim ya.. bi kere de benim kahrim çekilsin bakalım.. .
Gelin hanım adım atsa da eskiye dönmem artık bitti. Yalniz Şimdi hala dayı başlayacak gruptan neden çıktın diye.
Sormayın. Ne kardeşim ne annem ne babam. Hiçbiri tutamadı.Hadi siz erkek deyip ayrımcılığa yanlış da olsa sebep buluyorsunuz biz üç kız kardeşiz ama bizim en küçük olanimiz hep ayrıdır babam için
Babam bize de babalık yaptı elbette ama yine de bunun da obur dünyada hesabı var bence
Siz de minimum düzeyde görüşün kardeş baba yetmemis bir de gelin çıkmış meydana
Malasef ihmal edilmiş, en temel ihtiyaçlarıniz karsilanmamis o yüzden konu sahibine babaniz okutmuş yetmez mi serzenişinde bulunmussunuz. Ama zaten ebeveyn sorumluluğunu yerine getirmiş ailesiBeni saymadı ilgilenmedi babalık yapmadı dediğiniz adam sizi okutmuş akademisyen yapmış ama değer vermese herhalde okutmazdı da para da harcamazdı nitekim benim annem babam ayrıldılar ve babam asla yardımcı olmadı kitap defter istediğim zamanlarda bile tamam der ertesi günü kapalı olurdu telefonu. Dersaneye gidemediğim için üniversitede örgün okuyamadım çünkü sayısalım iyi değildi. Evini sattı haberimiz olmadı yedi bitirdi. Kendim çalıştım açıköğretim okudum kendim evlendim annem büyüttü ne olursa olsun sahip çıkmış ayrıca öyle herşeyi oğluma bırakıcam demekle bırakılmıyor hukuk eşit paylaştırıyor zaten. Kardeşinize olan öfkenizi de gelinden çıkarıyorsunuz gibi pekala whatsapp da biriyle görüşebiliyorsanız akabinde gelini de arayabilir ya da müsait değilim sonra görüşelim deyip arayabilirsiniz işyerindeyken ya da uygun zamanda yani benimde en sevmediğim şeydir birinin müsait değilim ararım dedikten sonra unutması işiniz gücünüz var bu kadar detaylarda boğulmayın artık
Ne doğru...Malasef ihmal edilmiş, en temel ihtiyaçlarıniz karsilanmamis o yüzden konu sahibine babaniz okutmuş yetmez mi serzenişinde bulunmussunuz. Ama zaten ebeveyn sorumluluğunu yerine getirmiş ailesi
Sizin değeriniz de ailenizin size verdiği/vermediği değerden çok daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?