erkek degil kizmis

Ben böyle insanlarla aynı havayı soluduğum için hayattan soğuyorum!
Cahillik başka bir şey ya.. Bu cahillik olamaz... Cahil insan bilmez! Bunlar düpedüz şeytaniler..
Kusura bakmayın konu sahibi böyle konuştuğum için ama tahammül edemiyorum...
Allah size güç versin, sabır versin... hayırlı evlat versin...
Bu taş devri dinazorlarıyla da nasıl huzurlu olursunuz onun yollarını göstersin...

doğurduktan sonra kimseye gösterme bebeğini o zaman ya ne biçim ne şükürsüz insanlar var hayatta kayınvaliden neden kız olarak dünyaya gelmiş sorsaydın keşke ağzınız biraz laf yapsın ya onu da doğuran ana değil miydi okuyunca çok sinirlendim

Bunlara sorsan bir de inançlıyız diye geçiniyorlardır kuvvetle muhtemel...
Bir tek tırnak yaratsınlar bakalım yapabiliyorlar mı...
Allah ıslah etsin!!!!... nasıl sinirlendim ya..

Bunlara sorsan bir de inançlıyız diye geçiniyorlardır kuvvetle muhtemel...
Bir tek tırnak yaratsınlar bakalım yapabiliyorlar mı...
Allah ıslah etsin!!!!... nasıl sinirlendim ya..

işte Allah çok inançlıyım diyip mangalda kül bırakmayanları bu şekilde sınıyor... olabilir doktor yanılmıştır erkek demiştir kız çıkmıştır ne olacak yani evlat değil mi çöpe mi atılacak bende çok sinirlendim ağız dolusu küfür edesim var böyle davranan insanlara...

canım benim ailemde de eşimin alesininde de hiç kız yok..
ilk torunları olacak..
bugün bizimde cinsiyet erkek çıktı..herkez kız bekliodu ama erkek çıkıncada kimse üzülmedi..
sağlıklı olsun dediler hepsi..
kız olsa naralar atılcaktı eminimm..
ama eşim hep erkek istedi ve Rabbim gönlüme göre verdi onun..
sakın kızınıda kendinide üzme..
o kadar bebek isteyen ama olmayan insan varki.
bunu eşinede söle belki anlar.

arkadaşlar konuyu inanca getirmeyin lütfen .
inançla ne alakası var şimdi ..
inançlı diye geçinen vs . ne demek , konu dışına çıkmayın lütfen ,inançlı insanlar da hata yapabilir ,inançlı inançsıza döndürmeyin meseleyi ..
bu bir insanlık ayıbıdır ..

valla cnm inançla o kadar alakası var ki Allahtan gelene boynum kıldan ince demeleri lazım hayırlı olsun demeleri lazım kıyamam hayırlı olsun bile demediler diyor ne kadar üzülmüş.biz namazlarına oruçlarına laf söylesek neyse inançla yapılan ibadetler arasında o kadar fark var ki hatta böyle davranarak imanlarını zedeliyorlar haberleri yok...

iyi de bunun konuyla bir alakası yokki ,burada konu dışı yoruma giriyor .
konu sahibinin konusuna yorum yapılsın lütfen yoksa bu konu başka yerlere kayar lütfen..
şimdi sizin yazdıklarınıza da başkası yorum yapar konu kaynar ..

tüh ALLAH benım kocamı,kp'imi abimi ne yapmasın o zaman..Kız allah kız diyor adamlar. Bıktık dallama görmekten diyorlar. Hele yengemin daha farklı bir yaklaşımı var yazarsam ayıp kaçar
Erkek hangi soyun neyin devamı,dahası kv'den kadın değil mi? onu doğuran anası ne peki???
inanmıyorum böyle zihniyete ya

Sahlıklı sıhatlı dogsun cocuk senin kaynana neymiş sende üzme kendini ay minik elerinini tutugunda cinsiyeti önemli degil inşalah saglıklı olur :) kızını süsler gezersin:)

Kizlar saolun yorumlar icin biliorum cok cirkin bisey ama napim bna rast geldi boylesi suan kizimla mutluyum onun annesi yter ona allah saglikli sihatli evlatlarinizi nasip etsin size dualarinizi eksik etmeyin ..

Canım benim eşim altı kızdan sonra olmuş. Resmen uğraşmışlar erkek için ama şu an kv me sor kızlarından değerlisi yok. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

demekki Allahın sevdiği kuluymuşsun.Kız evlat herkesin sahip olduğu bir şey değil,tabiki erkeğide veren rabbim hepsine çok şükür.ama işte kız bir başka.kusura bakma ama eski çağlardan kalmış kocanda,kızına doğunca aşık olacak her baba gibi.oyüzden hiç hevesin kırılmasın.kayınvalidenede sor bakalım kendi cinsiyeti neymiş?hiç olmadı kocanı fırçala hep senin yüzünden kız doğuruyorum diye malum cinsiyeti önce Allah tabilki ama sonra erkeğin kromozomları belirliyor.Kadının cinsiyete hiç bir etkisi yok.hoff içim şişti kusura bakma ama çok yobazlar.ama sen hiç üzülme ana kız olmanın tadını yaşayacaksınya çatlasın herkes:)

Bugün haberlerde tam da bu konuya cuk oturan bir haber vardı .
Adamın biri karısı 2.çocuğunu da kız doğurdu diye öldürmüş.
Vahşete ,cahilliğe ,vicdansızlığa bakar mısınız
ALLAHIM neler oluyor YARABBİ! Cahiliyye devrine geri döndük ,sen ıslah eyle !!

Sen ne uzuluyosun ki tohumunu saglam ataydi bak ben 2 senedir istiyorum hala bisi yok

kız evlat çok hayırlıdır.
keşke benimde kızım olsa. bizdede herkes kız istiyo
Allah sağlıkla kucağımıza versin inşallah

Canim benim de ilk erkek dedi sonra kiz dedi ama okadar uzun sure değildi bende alismistim erkeğe birden kiz deyince tuhaf olmuştum tamam ikiside evlat ama ilk alisinca sonra tuhaf olunuyor benmde kv kiz cocuguna sevinmedi hayirsiz olur gibisinden konuştu ama simdi kiza alistim dogumum olmak üzere ve cok korkuyorum erkek değildir inşallah diye dua ediyorum herseyini aldim. Sende yakında kiza alisirsin canm merak etme hele esin senden hevesli olacak bak gör kızlar babaya daha düşkün oluyor uzme sen kendini kizina alışverisini yap kizini uzme hisseder .

Hevesin hic kirilmasin kiz yada erkek hic onemli degil onemli olan hayirli bir evlat olsun saglikli olsun bu yeter .ha kaynanana gelince rabbim gül gibi evlat vermis mis kokulu onu ilgilendirmez kizmis oglanmis.takmayin kafaya bebisini kucagina almaya bak bosverrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…