• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek degil kizmis

melegim36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
21
0
1
İstanbul
Slm kizlar 7. Aya kadar bildigim oglum kizmis duyunca cok sasirdik erkege cok alistirdik kendimizi esim de erkek istiodu zatn kiz oldugunu duyunca uzuldu kayinvalidem de istemio kiz hayirli olsun bile demedi doguma az kaldi ins dr yanilmisdir dio kizlar cok.uzuluom kizimi kimse istemio kndmi cok.zavalli hissediorum inanin dha hic bisyeni almadm hevesimi kirdilar varmi bnm gbi olanlar :((((((

Slm kizlar 7. Aya kadar bildigim oglum kizmis duyunca cok sasirdik erkege cok alistirdik kendimizi esim de erkek istiodu zatn kiz oldugunu duyunca uzuldu kayinvalidem de istemio kiz hayirli olsun bile demedi doguma az kaldi ins dr yanilmisdir dio kizlar cok.uzuluom kizimi kimse istemio kndmi cok.zavalli hissediorum inanin dha hic bisyeni almadm hevesimi kirdilar varmi bnm gbi olanlar :((((((

Bu insanları anlamıyorum ya olmayanlar elindekilerin fazlasını yaparlar olanlarda Rabbimin verdiğini beğenmezler işte böyle insanlar hiçbirşeyi haketmiyolar Rabbim bildiği gibi yapsın cnm sen onlara kulak asma sen kızını sev ve şükret sana öyle güzel bi hediye verildiği için

Haklisinda asiri uzuluyorum ilk hamileligim ve daha 19 yasindayim kndi ailem haric esimin ailesi kizimi bi suc gbi goruyo artk onlara kulak asmiorum allaha havale ediyorum

Allah hayırlısını versin öncelikle.
Eskilerin sevdiğim bir lafı vardır kız olsun çamurdan olsun derler hep.
Kesinlikle kızlar erkeklere oranla ailesine daha bağlı daha vicdanlı oluyorlar.
Erkek ya da kız ne farkeder ki rabbim öyle istemiş.
Allah eşinize baba olma şansı vermiş umarım değerini bilir. Bu hatasından bir an önce vazgeçer.
Kendinizi üzmeyin kızınız hissediyor şu anda :) hayırlısını dileyin doğduğu zaman sevecekler emin olun.

Böyle insanların olduğunu görünce yüce Rabbim ne kadar çok sabırlı bir kez daha şahit oluyorum. Allah'ım sabrından sana da versin, öyle insanların arasında yaşamak zordur. Bir evladı olsun diye hergün yakaran insanlar var ki biride benim. Sen karnındakinin kıymetini bil ve başka kimseyi kafana takma.

Haklisin cnm ins allah sana nasip eder bnm amcam 10 senedir evli hersey yapti ama olmuyo kucuk cocuk gordumu aglio bide bizimkilr kiz die istemio insanoglu iste allah olmayan herkeze bu mucizeyi yasatsin

Hic kirilip uzulme, Allah saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin insallah. Esin yuzunu gorunce unutacaktir eminim. Kv ve digerlerini de hic kaale alma. Ben de 5.aya girdim ve erkek olacagini duydugumdan beri epey bi sure benimseyemedim. Esim uzuluyordu bozuluyordu bu halime. O erkek ben kiz diyorduk basindan beri. Hep konustu benimle, kiz olsa ben sevmeyecek miyim vs diye. Belki o da kiz deselerdi bozulurdu ama alisirdi eminim ki.. Her seyin hayirlisi insallah.

Canım bnm inş sabret... Kızın dogduktan sonra yaptıklarına pişman olucaklar.. Heke eşin kızın büyüdükçe vicdan azabı cekıcek nasıl böle düşündüm diye... K. Bakma ama eşinde dahil ailesi co cahıller.. Allah sana sabır versin ve sakın üzülme..allhım sag salim kucagına almayı nasip etsin.. Rabbim sizi bi imtihana sokmuş bnm vverdıgıme razılarmı diye ama malesef geçememişler onlar galiba...
Dıgduktan sonra kızını sewıcekler elinde koz var cok kullancaksın bunları sende onları üzeceksn yerı geldıgınce
Seni bu halde üzmüyolarmı herseyı hakedıyolar

Emin ol kizin her babacigim.dediginde ucinni yaglari eryecek biz kardesimi 9 ay erkek.brkledik.kiz dogunca sok...ki benim hamileligim.boyunca kalmis ya cocukluktan aklimda ya kiz diil.erkekse diye kabuslar gordum.s..erkek istemedihimden degil kizima cok alistirmistim.kendimi bir gorsen asik ile.masuk oluyor baba ile kiz....kimseyi takma senin sucun.degil ki kiz olmasi Rabbim sana kizi hayirli gormus vermis hamd olsun.saglikli bosver milleti

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Saglikli olsunda kiz olsun cnm daha kucuksun erkekde oluverir babalar hep ayni erkek ister bizimkide erkek erkek dedi kiz oldu su an bende hamileyim cinsiyet ogrenmeye gittigimizde sordum ne istiyosun diye farketmez kizima kardes olsun oynasinda ne olursa olsun dedi doktor erkek dedi ya ben erkek istiyordum esimde kiz dedi 😩 sasirdim ☺ saglikla hatirlisiyla kucagimiza alalim uzulme onlarda sevecek dogunca kiz cocuklari kendini nasil sevdiriyor aklin sasar 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaynanan kız istemiyorsa kendisi doğmasaymış çok sinir oldum.
Sadece tek bi doktora mı gidiyordun?

üzülme canım Allah saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin.. ben çok sinirlendim şuan ya burda çoğu insan çocugu olmuyor diye uğraşıyor olanlarda şükür etmeyi bilmiyor.
evladını kucagına aldığı zaman unutur belki herşeyi

Aaah ah biz Allah a dua ediyoruz hamile kalalim saglikla sihatle bebegimizi kucagimiza alalim diye bide cinsiyet begenmicekler zerre kadar uzulmem bebeğim saglikli olsun diye dua ederim sadece..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hey allahım yaa:47::47:
bebegin cınsıyetını erkekten gelen genler belırler. esınle kaynanan cok erkek ıstedıyse , kaynanan ogluna trip atsın, kocanda benım yuzumden kız oldu dıye kendıne kızsın. :41:

Bu devirde hala böyle cahil insanlar kaldı mı ya.
Millet çocuğum olsun diye uğraşır ,olan cinsiyetini beğenmez.
Töbe töbe siz kimsiniz ki ALLAHın gönderdiğini beğenmiyorsunuz sayın kayınvalide ve onun pek sayın oğlu..
Sipariş verseydiniz o zaman da ona göre gelseydi yavrucak..
Sağlıklı olsun da ne olursa olsun.
ALLAH böyle zihniyetleri de ıslah etsin ,haketmiyor böyleleri ne baba olmayı ne de babaanne olmayı ..
Çok sinirlendim yaa kusura bakmayın..

Kız çocuk olursa çünkü hayırlı olur, ilerde eline bi tas su veren olur ondan kız çocukları istemiyorlar.
Ne ruh hastası ne geri kafalı milletiz ya. Erkek çocuklarının serserilikleri yüzünden sürünürler hala erkek istiyoruz derler:47:

Canim kiz degil eekek desede ayni duygular olurdu cunku 7.aya kadar kendini alistirmissin yasadigun cok normal
ama ailenun tepkisi hos degil sen kizina bak gerisini bosver

Haklisinda asiri uzuluyorum ilk hamileligim ve daha 19 yasindayim kndi ailem haric esimin ailesi kizimi bi suc gbi goruyo artk onlara kulak asmiorum allaha havale ediyorum

sana sadece şu karikatürü göstermek istiyorum..
kendini toparla bir an önce bebeğin için..
sakın sakın ne kocana ne kayınvalidene aldırma..
onların günahına ortak olma..
Allah neyi nasip ederse o olur..
bebeğinden sevgini esirgeme..

$y.jpg

Back