• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek dediğin!!

yalan söylemeyecek...başbaşa olduğumuzda çocuksu ve ilgi isteyen, başkalarının yanında ciddi ve ilgi gösteren olmalı...en ufak olayda küsmemeli trip atmamalı sakinliğini korumalı.. kendimden çok ona güvenebilmeliyim..ben yıkılsam bile onun dağ gibi ayakta olacağını bilmeliyim..

erkek dediin..
Erkek dedigin yakisikli olacak.
Öyle karsidan yürüyüp gelirken
Endamina hayran kalacaksin,
Ruhun rüzgarina kayacak.
Omuzlarina, bacaklarina, düz karnina,
O sert hatli çene kemiginin,
Hokka gibi burnun seyrine doyamayacaksin.
Bakimli olacak erkek dedigin.
Saçlari temiz, çoraplari temiz,
kiyafetleri düzgün olacak. Bu kalibin içinde tam bir beyefendi barindiracak.
Kasi, gözü güzel olacak, disleri temiz ve
beyaz;ama bunlardan önce özü sözü dogru,sözünün eri bir delikanli olacak.
Eline kagit kalem alsa delikanliligin
kitabini yazacak. Komple olacak yakisikliligi.
Korkmayacaksin gecenin bir vakti uyanip da
yaninda gördügünde onu Yakisikli olacak ama aklini sende tutacak kadar da akilli. Seni elinin tersiyle degil avucunun içiyle kavrayacak.Bileceksin ki emin ellerdeyim, Baskasi tutamaz elimi böyle.
Rahat olacaksin yaninda, çok konusmayacak, Beynini didiklemeyecek. ince olacak;
Seni senin kadar düsünecek. Sen onu merak ettiginde
Kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek.
Senin inceligine karsi umursamaz sözler
sarf etmeyecek. Adamin sinirini bozmayacak,
Cinlerini tepesine çikarmayacak,
Sanki sen onun için varmissin Her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her
istediginde yaninda, elinin altinda olacakmissin
triplerine girmeyecek Sen ona sevgini gösterdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asikmissin gibi
havalara girmeyecek. Erkek dedigin ilgi gördügünde ilgiyle, sevgi gördügünde sevgiyle karsilik verecek.
Erkek dedigin, sen onun için kendine baktiginda,
Sirf ona daha güzel görünmek için giyinip
kusandiginda Hiçbir sey olmamis gibi davranmayacak.
Ruhunu oksamasini bilecek.
Romantik olacak, kimi gün habersizce
kucaginda çiceklerle cikip gelecek. Özel günleri unutmayi marifet sanmayacak. "Kazma" olmayacak senin bütün zerafetine
karsi. Gerçekten seven bir kadin sevgi ve ilgi
bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda
Küçük bir tatli söz, kisa bir mesaj,
Bir cagri bile onu mutlu edebilir. Erkek dedigin bütün bunlari cebinden para
harciyormus gibi Cimrilikle yapmayacak.
Ben aranmayi, çok aramayi sevmem demeyecek. Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi caninin istemesine baglamayacak her seyi. Erkek dediginin, Hissettigiyle yaptigi sey arasinda uçurum
olmayacak. Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, Baska seylerin arkasina gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede
kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek,
Kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.
Erkek dedigin askina sahip çikacak.
Korkak olmaz erkek dedigin. Erkek dedigin iyi sevisecek. Koyun gibi yatmayacak, Bir an önce su is bitse demeyecek. Asksiz yatmayacak yataga ve sen bunu
bileceksin. Bir baba sefkatiyle seni alnindan
öptügünde bileceksin ki Sevgisi geçici ve zayif degildir. Ve sevgiyle öptügünde dudaklarindan,
bileceksin ki öpüsün tek sebebi sehvet degildir. Erkek dedigin aldatmayacak. Aldatmak
basitliktir. Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin. Aldatiyorsa sevmiyor demektir.
Erkek dedigin yakisikli olacak, çekici olacak
Ama bundan çok daha öte bir sey. Zeki olacak. Kadinin küçük yalanlara, bahanelere inanmayacagini, kendisini kendi gibi tanidigini bilecek. Kadinin zekasini küçümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, O hamura kendisi katmasini da. Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak. Namussuzlugunu, ahlaksizligini ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak. Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek. Erkek dedigin önce kendini sevecek. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmez. Bir bakarsin ki yillar sonra
Bu adamla ne yataga sigiyorsun, ne topraga. Koluna girip gezmesini bileceksin gururla,
koynuna alip sevismesini de. Babaligini da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi,Kadir kiymet bilmeyi, vefakarligi,fedakarligi. Erkek dedigin seni koruyacak, kusatacak. O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin. Pisirik olmayacak erkek dedigin. Erkek dedigin erkek olacak güzelim.
SENİ SADECE SEN OLDUĞUN İÇİN SEVECEK. Parayla, pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek.
Hem sevgilin, hem arkadasin, hem dostun,
hem baban, hem çocugun olacak, huzurla
bagrina basacaksin. Bileceksin ki evde o erkegi beklemenin zevkini, Huzurunu baska hiçbir sey yasatamaz sana

Nesli tükenmekte olan bu erkek için üye kayıtları başlamıştırr sırnaşık şeysırnaşık şey
ahhh buluran bana da haber verrrrrrrrr :a015: :a015:

Seni elinin tersiyle degil
avucunun iciyle kavrayacak.
Bileceksin ki
emin ellerdeyim,
baskasi tutamaz elimi boyle.
Rahat olacaksin yaninda,
cok konusmayacak,
beynini didiklemeyecek.
ince olacak;
seni senin kadar dusunecek.

Erkek dedigin,
Sen onu merak ettiginde
kendisine hesap soruluyor
havalarina girmeyecek.
Senin inceligine karsi
umursamaz sozler sarf etmeyecek.

Erkek dedigin,
Kadinin sinirini bozmayacak,
cinlerini tepesine cikarmayacak,
sanki sen onun icin varmissin
her ne zaman istese emrine amadeymissin,
o ne yaparsa yapsin
her istediginde yaninda
elinin altinda olacakmissin
triplerine girmeyecek.

Erkek dedigin,
Sen ona sevgini hissettirdiginde,
sen ona kayitsiz sartsiz
asIkmissin gibi havalara girmeyecek.

Erkek dedigin
ilgi gordugunde ilgiyle,
sevgi gordugunde sevgiyle
karsilik verecek.

Erkek dedigin,
sen onun icin kendine baktiginda,
sirf ona daha guzel gorunmek icin
giyinip kusandiginda
hicbir sey olmamis gibi
davranmayacak.
Erkek dedigin,
Ruhunu oksamasini bilecek.
Romantik olacak
kimi gun habersizce kucaginda
ciceklerle cikip gelecek.
Ozel gunleri unutmayi
marifet sanmayacak.

Erkek dedigin,
Kayitsiz olmayacak
senin butun zerafetine karsi.
Gercekten seven bir kadin
sevgi ve ilgi bekler,
erkegine verdigi askin karsiliginda
kucuk bir tatli soz,
kisa bir mesaj,
bir cagri bile onu mutlu edebilir.

Erkek dedigin
butun bunlari
cebinden para harciyormus gibi
cimrilikle yapmayacak.

Erkek dedigin,
Ben aranmayi,
cok aramayi
sevmem demeyecek.

Erkek dedigin,
Her sey kendi istedigi gibi
olsun istemeyecek.
Sadece kendi caninin
istemesine baglamayacak
her þeyi.

Erkek dediginin,
hissettigiyle
yaptigi sey arasinda ucurum
olmayacak.

Erkek dedigin,
Cesur olacak cesur.
Seni seviyorum derken
korkmayacak,
baska seylerin
arkasina gizlenmeyecek.
Seviyorum deyip
bir sonraki perdede kacmayacak,
ozluyorum diyorsa gelecek,
kaybetmek istemiyorum diyorsa
kaybetmeyecek.

Erkek dedigin
askina sahip cikacak.
Korkak olmaz erkek
dedigin.

Erkek dedigin
iyi sevisecek.
Koyun gibi yatmayacak,
bir an once su is bitse demeyecek.
Asksiz yatmayacak yataga ve
sen bunu bileceksin.
Bir baba sefkatiyle
seni alnindan optugunde
bileceksin ki
sevgisi gecici ve zayif
degildir.

Erkek dedigin,
Ve sevgiyle optugunde
dudaklarindan
bileceksin ki
Opusun tek sebebi
sehvet degildir.

Erkek dedigin
aldatmayacak.
Aldatmak basitliktir.
Seviyorum diyorsa
aldatmaz erkek dedigin.

Aldatiyorsa
sevmiyor demektir.

Erkek dedigin
yakisIkli olacak,
cekici olacak ama
bundan cok daha ote bir sey...

Erkek dedigin,
Zeki olacak.
Kadinin kucuk yalanlara,
bahanelere inanmayacagini,
kendisini kendi gibi
tanidigini bilecek.
Kadinin zekasini
kucumsemeyecek kadar
zeki olacak.
Zeki olacak,
seni bir hamur gibi
karmasini bilecek,
o hamura kendisini katmasinida.

Erkek dedigin,
Degerlerini bir anlik hevesler ugruna
satmayacak.
Namussuzlugunu, ahlaksizligini
ancak ve ancak seninle yataktayken
kullanacak.
Yan gozle hatun kesmeyecek,
ustune sevgili edinmeyecek.

Erkek dedigin
once sevecek.
Kendini sevmeyen erkekten
kimseye hayir gelmez.
Bir bakarsin ki
yillar sonra bu adamla
ne yataga sigiyorsun,
ne topraga...
Koluna girip
gezmesini bileceksin gururla
koynuna alip
sevismesini de.

Erkek dedigin,
Babaligini da bilecek,
ana-babaya hurmet etmeyi,
kadir kiymet bilmeyi,
vefakarligi, fedakarligi. ..

Erkek dedigin
seni koruyacak,kusatacak .
O nerede olursa olsun
seni koruyacagini bileceksin.

Pisirik olmayacak
erkek dedigin.

Erkek dedigin
erkek olacak.
Seni sadece sen oldugun icin sevecek.
Parayla pulla,
kariyerle, gucle,
kimin ne dedigiyle
hareket etmeyecek.
Hem sevgilin,
hem arkadasin,olacak...

alıntıdır...

daha söylenecek söz mü kalır
süper bir şiir yaa bunu bütün erkeklere okumalı
ama odunlar yine anlamazlar ki..
ve buda bir erkeğin dilinden yazılmış hemde

Son düzenleme:
kadın dediğin güzel olacak arkadaş. şöyle savurdu mu eteğini, ruhun rüzgarına kayacak. bacakların, ayakların, bilekten bağlı ayakkabıya tutunan parmakların, seyrine doyamayacaksın. bakımlı olacak kadın dediğin. saçları ipek , topukları pembe, boynu ince, salındı mı kuğu gibi zarif olacak ve zarifliğinin ortasında bir hanımefendi barındıracak. güzel olacak ama kaşı, gözü, bacağı, iki meme ucundan önce, sözü doğru, ruhu aydınlık olacak, güzelliği komple olacak. korkmayacaksın gecenin bir vakti sol cenapta yüzünü gördüğünde. yeni bir kabus gibi yaşamayacaksın gerçeği de. güzel olacak ama, aklını evde tutacak kadar da akıllı.... seni elinin tersiyle değil, avucunun içiyle kavrayacak... bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz beni böyle. rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek küçük kurtçuklarla. sıradan ve kabullenir yaşamanın ne demek olduğunu sindirmiş olacak içine.
asla şatafat düşkünü olmayacak. doğum günlerinde bir sıcacık öpücüğün yerini, tek taş bir de beears'ın alamayacağını algılayacak kadar doygun olacak. hatırlaman yetecek özel günleri, pahalı bir hediyeyle savuşturmadan. sadeliğin içinde farkedilir olabilmeyi, gösterişli kıyafetle bir tutmayacak. duruşu, oturuşu, yürüyüşü abartılı değil, basit hiç değil, sadelikten oluşacak. kendini süs bebeği gibi ortaya atıp, fingirdeşmeyecek başkalarıyla. ekonomiden, politikadan, milli maçlardan ve kültürel olaylardan haberi olacak. bizi kim yönetir, nasıl yönetir, demokrasi, monarşi, oligarşi nedir bilecek, saf hatun numarasıyla cahilliğini güzelliğiyle örtmeye yeltenmeyecek. gezip, eğlenmesini bildiği kadar, pazar parasını kozmetiğe yatırmaması gerektiğini, domatesin, ekmeğin, soğanın, kıymanın kaç para olduğunu bilecek. cak cak telefonda konuşup, niye böyle fatura geldi hayret tribine girmeyecek. eşini dostunu kollayacak ama içi vıcık vıcık dedikodu yumağının içinde kaybolmayacak.

marka düşkünü, moda düşkünü olmayacak kesinlikle...takip edecek ancak yakışanı seçecek. sökük, paça boyu, fermuar dikmeyi bilecek, herseferinde terzi aranmayacak pırnık pırnık. elinden her iş gelecek. marifetlerini sadece seni elde ederken değil, seni elde tutarken de gösterecek ve tüm bunlar içinden gelecek içinden, göstermelik olmayacak.

adamın siniri bozmayacak, tepesini attırmayacak, cinleri başına toplamayacak, körolası dilini gerektiğinde yutacak... çarşı pazar görmesini, sana don kilot almasını, gömlek ayakkabı numaranı bilecek... ve zevki seni giydirecek kadar yerinde olacak, kendisini giydirmeyi bildiği gibi.

orada burada dedikodu yapmayacak, laf taşımayacak, ayıkla pirincin taşını durumlarına sokmayacak. ortalık yerde kahkahalarıyla sebepsiz çınlamayacak. dekoltenin dozunu kaçırmayacak ama sıkı sıkıya da kendini ambalajlamayacak. açık saçık olan elbisesi değil, sana olan ilgisi olacak ve bunu gösterebilecek medeniyeti...

onu bir kediyi sever gibi seveceksin yanıbaşında ve huzurla... öyle ''çağırdım, gelmedin, geç kaldın, aramadın, sormadın, kiminleydin, hesap ver'' yapmayacak. sana yüreğiyle güvenecek, inançlarıyla sokulacak. bilmem kimin sözüne aldırmayacak, asla arkadaşlarının arkasından konuşmayacak. sınırını zorlamayacak , salya sümük ağlamayacak, kıytırık nedenlerden hır gür çıkarmayacak. sözü dinlenir, anlaşılır olacak. bir hatayı allayıp pullayıp abartmayacak.

gömleklerini o ütüleyecek ve o gömleğe hangi pantolon yakışır bilecek. ama hayatı giyim kuşam üstüne kurulmayacak. uyum ve uyumsuzluk nedir bilecek. bir kere, topuklu ayakkabıyla spor ayakkabının ayrımını yapabilecek arkadaş. dağa çıkarken rugan ayakkabı giymeyecek. ''of yoruldum, beni ara, beni al, beni bul, bunu isterim'' değil, ''sence de uygunsa, yanındayım, ben gelirim, merak etme'' olacak lügatında. tereciye tere satmayacak yani. hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak. cesur olacak cesur. seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek ve arkandan laf söyletmeyecek....

kadın dediğin iyi sevişecek arkadaş. koyun gibi yatmayacak, kımıl kımıl olacak yatakta. aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak. delireceksin ama delirmen hastalıktan olmayacak. uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, göğsünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini, ruhunu, herşeyini. aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin.

kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin. bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük. yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak. en seksi leydi olmayı da bilecek, hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de. cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küsmeyecek, süründürmeyecek. kadın dediğin ayıp nedir bilecek.

sıkboğaz edip seni yalancı durumuna düşürmeyecek. seni öyle bir tutacak ki arkadaş, sen bile şaşıracaksın öyle tutulduğuna. iki lafın başı, her tartışmada ayrılalım tehtidi savurmayacak. sabırlı olacak ve asla gururuna dokunmayacak...

tuzu az, şekeri çok gibi limiti olmayan prosedürsüz yemeklerle işi olmayacak. şöyle pastırmalı kurufasülyenin yanına tereyağlı pilavı konduracak şüphesiz. salatasız oturmayacak yemeğe. temiz olacak herşeyden önce mesela köfteyi mıncıklarken elleri . yahut pahalı parfümlerin sindiği, süslü püslü boyacı küpü gibi, her öptüğünde bulaşık bir tadın kaldığı bir kadını öpmeyeceksin. buram buram aşka sarılacaksın arkadaş. buram buram kadın kokacak kadın dediğin.

kadın dediğin güzel olacak ama eli yüzü düzgünden çok öte birşey. zeki olacak zeki, seni bir hamur gibi karmasını da bilecek, o hamura kendini katmasını da... paranın gücünü bilecek ama ne parasızlığın ezikliğini ne de paranın kudurmuşluğunu yaşayacak. değerlerini bir anlık hevesler uğruna terketmeyecek. namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seni baştan çıkarırken kullanacak, yan gözle adam kesmeyecek ,üstüne sevgili edinmeyecek.

sarışın, renkli gözlü, uzun bacaklı, beyaz tenli, ince bilekli dilber filan fasarya... kadın dediğin hatun olacak arkadaş, sözüne güvenilir, olacak. bileceksin ki konuşulanlar burada kalır, kapıdan çıkmaz bir daha. ağzı sıkı olacak kadın dediğin. sırrını tutacak ama gününü bekleyip kusmayacak...

para lazımcılardan, kürkçülerden, cep telefonu manyaklarından, dırdırcılardan, unutkanlıklarını senin üzerine atanlardan, kendi yetersizliğini seni suçlayarak rahatlayanlardan, raf süslerinden, tehtidkarlardan, kaçaklardan, kıkırdayanlardan, boş bakanlardan olmayacak. saflığı, cahilliği, aptallığı oynamayacak, biraz ukala olabilir ancak sana rol yapmayacak. komplekslerini güzelliğiyle örtmeye çalışmayacak. bir şeyi çok isterse ve inançları doğrultusunda yapacak.

en önemlisi kendini sevecek arkadaş, kendini sevmeyen kadından sana ne hayır gelir. bir bakarsın ki yıllar sonra bu kadınla ne yatağa sığabiliyorsun, ne toprağa... koluna takıp gezmesini de bileceksin gururla, koynuna çekip sevişmesini de şehvetle. analığını da bilecek, çocuklarından saygı görmeyi de, anaya babaya hürmet etmeyi de...

kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle , sınırlamayacak. hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla... bileceksin ki evde kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana...

alıntıdır.

Karşısında böyle bir kadın varsa;
Erkek dediğin adam olacak, seviyorum seni diyebilecek, yeri geldiğinde eşini güzel sıcak bir öpücükle ödüllendirebilecek yeri geldiğinde bakışlarıyla ders verecek..
Gitme diyebilecek erkek dediğin, gitme kal yanımda sana ihtiyacım var..
Ağlayabilecek, senin için ağlayabilmeli..
Her türlü tehlikeye birlikte göğüs gerebilmelisiniz
Delice sevmesini bilecek..Çok zor şeyler değil bunlar :asigim:

sakin olcak agırbaslı ama aynı zamanda neseli benim için en önemli şey huzur yanında huzur bulmalıyım aglarken yüzümde tebessü olusturabilmeli kacmamalı:)) ki bu erkeklerin genelde biraz aglama falan diyip sonradan ortadan kayboldukları durumdur genelde..her daim sıgınılabilcek güvenilebilcek olmalı hamarat olmalı aile kavramını bilmeli cocuklara düskün olmalı seviyorum derken korkmamalı ve bunu laf olsun diye degil gercekten hissettigi için söylemeli ve hissettirmeli...
ohooo daha biçok şey yazılabilir benim odamada dolabımın üstünde erkek dedigin diye bir yazı var onu okudugumda hayatımda kimse yoktu ve hergün bu yazıyı okuycam karsıma böyle biri cıkmadıkca hayatıma girmesine izin vermiycm dedimm veee cok şükür Allahıma öyle biri cıktı karsıma...
darısı tüm olmayanların basına :)

aa o yazıdan bizde asalım..:kedi:çok ihtiyacım var yanında huzur duyabilieceğim sevgiliye:lepi::Saruboceq::enbuyukkk:a.s.

Erkek dediğin anlayışlı olmalı anlayışlı! Karşısındaki insanı bakışından bile çözebilmeli....

Yakışıklı ve karizmatik olacak,
Sadık olacak,Kibar, düşünceli,bakımlı,
merhametli, sorumluluk sahibi,
yeri geldiğinde sempatik, yeri geldiğinde ciddi,
yeri geldiğinde romantik olacak...olacak da olacak!kaydirigubbakcemile3
Ama bu kadarını normal bir erkekten beklemek yanlış olur herhalde.

Erkekte yakışıklılıktan ziyade güç aranır. Bi erkeğin parası varsa eli yüzü düzgünse ona tav olacak kız çoktur.
Benim için erkek;
Adam gibi adam olmalı
Bi kere konuşmalı
Bakışıyla içini eritmeli
Bencil olmamalı
Nerde ne isteyeceğini bilmeli
Sevdiğini kollarının altına alabilmeli
Saygı sevgi nedir bilmeli
Özü sözü bir olmalı
Sevdiğine değer verebilmeli
Kadınlara nasıl davranılması gerektiğini bilmeli
Bakımlı olmalı
Parfümmmmm kokmalı
Konuşmasını bilmeli
Tip olarak;
Uzun boylu olmalı
Mümkünse kara kaş kara göz olsun(ya da ela)
Baby face den ziyade erkeksi yüz hatları olmalı
Karizma olmalı

kendi davranışlarının seni ne şekilde etkilediğini anlayabilmeli. kendi yaptıklarına sen tepki gösterdiğinde suç seninmiş gibi davranmamalı. net olmalı. cesaretli ve kararlı olmalı.

Erkek dediğin mercimek gibi olmayacak... ıçi dışı bir, mert güvenilir olacak...
Sevdim mi ölümüne sevecek... Seninle ölümüne yürüyecek...

erkek dediğin...
kadınlıgımıı bana hıssettirsin,deger versin..şımartsın..
mert olsun.. her daim koruyup kollasın..gözünden sakınsın..
iki secenek arasında kalacak olursa eger hiç dusunmeden beni secsin..
ev işlerınde yardımcı olsun :)
seviyesini saygısını hiçbizaman yitirmesin.
gözlerimdeki bir anı yakalayabilsin sevınclı yada huzunlu oldugumu.bir gözkıpısımdan anlasın (ki öyledir :nazar: )

herseyı yazdım galiba ;) Allaha sukur benım eşim böleee nazar degmesınde
:nazar:

Son düzenleme:
aşkım gibi olcak erkek dediğin :)
dürüst olucak bi kere sen kızıcaksın diye yalanlar söylemicek
yanında kaşının gözünün arasından başka kızları süzmicek
her daim seni ne çok sevdiğini söylicek
bazen 5 dakka görmek için seni saatlerce beklicek
haksız da olsan gururunu bi yana atıp o sana adım atıcak hatta özür dilicek arayı düzeltme adına
ne kadar nefret etse de onlardan sırf senin arkadaşların olduğu için yeri geldi mi canını bile onlara destek olma pahasına verebilicek
mini etek giyme diye sana dayılanmak yerine etraftaki abazalara pabuç bıraktırtmıcak sana inatla giy dicek
öle ufak tefek hesapları tutmıcak senin bana 3 milyon borcun var benim sana 25 kuruş ayaklarına girmicek
yeri geldi mi baban gibi sert olucak sana yeri geldi oğlun gibi şefkat beklicek senden
gözünün içine baktı mı orda gerçekten sevgiyi görüceksin o bakışın altında sapıkça bi beklenti olmıcak
asla el kaldırmıcak bi bayana isterse suratına tokat atsa dahi- sadece sana değil yani
öyle şımarmıcak hemen bu kız beni seviyor diyip havalanmıcak hep daha fazlası için uğraşıcak
en sinirli anlarında bile elini tuttuğu sesini duyduğu an yumuşayacak kalbi
en sinirli anlarında bile yumuşatabilicek kalbini.
gerektiğinde hocan gerektiğinde öğrencin olucak
hatan olduğunda yüzüne karşı sölicek seni doğru yola iticek hep
gözünden anlayacak neyin olduğunu
sesinden anlayacak neyin olduğunu
mutlu musun üzgün müsün rol mü yapıyorsun anlıcak :)
her konuda bilgisi olucak hayatı futbol-para-seks odaklı olmıcak
öyle oralarda buralarda sürtiyim diye uğraşmıcak bunu da bi matah sanmıcak
ne kadar zengin olsa da mütevazi olucak en önemlisi cömert olucak cimri olmucak
yeri geldi mi kankasını, anasını, babasını dahi satıcak senle geçireceği vakit için veya seni desteklemek için herkesi tüm dünyayı karşısına alabilicek
dünya yakışıklısı olucak ama o yakışıklılığı bi tek sen görebiliceksin ki başkaları da musallat olmasın :)
ahh ahh daha neler yazarım.. :nazar: benim bitanemi kimselere vermemm ben ona resmen aşığıımm :asigim:

Son düzenleme:
ben aradıgımı bulmuşum istedigim herşey kocamda var bişi hariç şeytan tüyümü var ne adamda etrafındaki kadınlarda mıknatıs etkisi yapıyor ahhh bide akıllı dursa

senin hislerini anlayıp sen dil dökmeden işleri yoluna koymuş olucak.
bu özelliğin içinde her şey var. a.s

Bakışlarından anlayacağım beni ne kadar sevdiğini...
Yürekli olmalı, dürüst olmalı...
Bir kalkan gibi korumalı beni...
Cesur, ne istediğini bilen...
Güvenilir hayat dolu olmalı...
Onunla birlikteyken hayat gözümde daha anlamlı, daha değerli olmalı..
Bana karşı savunmasız olmalı...

dürüst, güvenilir ve zeki olacak. nerde nasıl davranması gerektiğini bilecek. siyasi ve dini görüşleri bana zıt olmayacak. ailesi aşırı zengin olmayacak. hayattan beklentilerimiz benzer olacak. üniversite öğrencisi-mezunu olacak. tercihen en az bir yabancı dil bilecek ve bilgisayar/teknolojiden anlayacak. zeytinyağını sevecek kaydirigubbakcemile3

beni sevecek bana güvenecek. öyle dallı güllü e-kartlarla yapış yapış mesajlarla değil, bir bakışıyla hissettirecek beni sevdiğini. sadece dış görünüşüm için değil karakterim için de sevecek beni. kalbim böle istiyoropuyorumnanaktan

benden uzun olacak, tombik ve kıl yumağı olmayacak. her zaman temiz ve bakımlı olacak. giyimine dikkat edecek. spor ayakkabı giyecek. bi de yakası açık şeyler giymeyecek. gözüm böyle istiyor.sengözlerimebaksanab
bir de sigara içmicek:olmaz:

bu yazının ana fikri: ben evde kalcam:içelim:

Erkek dediğin adam gibi adam olacak...

Yanında eşi sevgilisi nişanlısı varken yan gözle dahi bakmayacak kadına kıza.

Erkek dediğin sözünün eri olacak.

Birgün böyle diyip de ertesi gün yok öyle değildi böyleydi diyip u dönüşü yapıp durmayacak,bir çizgisi olacak ve bu çizgide yürüyecek,sağa sola sapıp ne istediğini bilmez tavırlar sergilemeyecek...Ağzından çıkanı yapacak,yapamayacağı sözler vaatler verip sonrasında el pençe divan durup özür üstüne özür dilemeyecek.

Erkek dediğin karısını sevip sayacak...

Ama adam gibi sevecek tüm yüreğiyle benliğiyle.Kaypaklık yapmayacak.Aldatma lügatında yazmayacak.Bütün hücreleriyle sevecek sayacak.Ondan başkasını gözü görmeyecek,kulağı duymayacak.

Erkek dediğin kuvvetini kadın üstünde göstermeyecek.

Dövmeyi vurmayı erkeklikten saymayacak,haddini bilecek.Kadın ondan güçsüz diye kaba kuvvet kullanıp karaktersizliğini bu şekilde ispatlamayacak...

Erkek dediğin seninle mutlu,seninle mutsuz olacak.

Derdini paylaşacak hertürlü,canının sıkıntısına ortak olacak,çözüm bulamasa da dinleyecek,yanında olduğunu,asla ellerini bırakmayacağını gösterecek.

Erkek dediğinin karıyla kızla işi gücü olmayacak.

Tek işi eve para getirmek amaçlı olacak.Başka taraklarda bezi olmayacak.Olduğu zaman o bezlerin bir yerlerinde paralanacağını bilecek ona göre haraket edecek.Yolda mini etekli hatun gördüğü zaman ağzının sularını akıtmayacak ilk kez bacak görüyormuş gibi şapşal bir izlenim bırakmayacak.

Erkek dediğin konuşmasını bilecek.

Tartışmada olsun muhabbette olsun ne zaman ne söyleyeceğini bilecek,kendinden emin bir şekilde konuşmaya başlayacak ve bu şekilde bitirecek.Olur olmaz yerlerde ileri geri konuşmayacak.Konumunu bilecek.Küfürlü konuşmaları meziyet kabul etmeyecek.
Karısına küfürlü konuşmayacak.Küfür ettiği an o küfürlerin başında paralanacağını bilecek.

Erkek dediğin iyi bir aile babası olacak.

Herkes parmakla göstermese bile çevre içinde saygısı itibarı olacak.Bu adam iyi bir aile babası izlenimini verecek.Bu vermesi gereken kişilerin başını karısı çektiğine göre en önce karısına ispatlayacak iyi bir baba olduğunu.
Çocuklarına örnek olacağını,evindeki sorumlulukları bilip aksatmayacağını.

Erkek dediğin gururlu olmalı.

Gururlu olmalı ki karşısındaki bayanın da bir gururunun olduğunu unutmamalı.Onu incitecek,gururunu kıracak hareketlerden uzak durmalı.

Erkek dediğin huzur verecek ...

Beraber olduğu kadına sığınabilecek bir kucağı,ağlanabilceği bir göğsü olduğunu hissettirecek.Bileceksin ki ruhunun nefes aldığı memleket onun yüreği.

Erkek dediğin öfkesini kontrol altında tutmayı bilecek.

Öfkesi yerinde zamanında ve insancıl olacak. Asla karşısındakinin de insan olduğunu unutacak kadar kaybetmeyecek kendini sevgisi kadar öfkesi de kontrollü kendini bilir olacak.

Erkek dediğin evliliğini sahiplenecek...

Asla ana kuzusu olmayacak. Seni annesiyle kıyaslamayacak. Senin apayrı bir dünya olduğunu anlayacak ve ona göre davranacak. Elbette ailesini sayacak onlara sevgi gösterecek ama seninle de aile olduğunu unutmayacak.
İlişkileri rayında tutmayı bilecek. Ortalığı karıştırmayacak herkesin nabzına göre şerbet verip iyiyim ayaklarına yatmayacak.
Hayatında herkesi yerine oturtmuş ve herkese nasıl davranması gerektiğini biliyor olacak.
Annesini dinleyip evliliğini yıkmayacak.Evliliğinde annesine söz hakkı tanımayacak,annesinin eşine müdahale etme hakkını elinden alacak.

Back
X