- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir araya geldiklerinde uygulamaya geciyorlar :) ödüm kopuyor.mesela bir arkadasiyla bir araya geldiginde savas oyununa yasak getirmeli miyim bunu cok merak ediyorum.deli gibi vuruyorlar birbirlerine önce kıkırdayip sonra canlari yaninca da agliyorlar.Burdayim :)
Ya ne yazik ki kılicimoz falan var. Işın kılı ci kalkan ok yay ne varsa var bizde. Vurmadi kimseye ama yine de sakincali ne yazikki.
Biz bu oyuncak konusun da becereksiz cıktik.
Ya benim ki bunu yapmiyo pek. 5 yasin da. Genel de tv unitesinden paaatt küt araba ucuruyo :) youtbe wideolari yuzunden siddet meyili var biraz. Izletmiyoruz artik. Yasaklamak yerine yanlis oldugunu anlatabilirseniz daha köklu bir cozum olur.Bir araya geldiklerinde uygulamaya geciyorlar :) ödüm kopuyor.mesela bir arkadasiyla bir araya geldiginde savas oyununa yasak getirmeli miyim bunu cok merak ediyorum.deli gibi vuruyorlar birbirlerine önce kıkırdayip sonra canlari yaninca da agliyorlar.
Teşekkür ederim:) evet youtube videolari cok fena.benimki de izliyordu. Bazi youtuberlar cok argo konusuyor ben de izletmemeye basladim.Ya benim ki bunu yapmiyo pek. 5 yasin da. Genel de tv unitesinden paaatt küt araba ucuruyo :) youtbe wideolari yuzunden siddet meyili var biraz. Izletmiyoruz artik. Yasaklamak yerine yanlis oldugunu anlatabilirseniz daha köklu bir cozum olur.
Ya çok sağolun. Yazi çok komikŞu iletiyi paylaşmak için geldim :)
Eki Görüntüle 2163402
Valla benim yorumum çocukların evciligine oyununa karismamak. Biz de ne salakça oyunlar oynardık, aklın durur. Ama bunlarin hepsi yaratıcı zekaya bir etken
Çok rahatsız oluyorsaniz yasaklamak yerine oyun kurma aşamasında yanında olabilirsiniz. Mesela bir kutu oyunu açarsanız,onu oynarlar. Ya da siz kurarsiniz oyunu, kamp yapmisiz. Şu koli çadirmis. Ama ayı varmış. Nasıl saklansak? Falan diye.
Gerçi ne kadar yasaklasaniz da nafile. Biz oyuncak silah almazdik asla, çocuk terliği tüfek gibi tutar bizi öldürmüş gibi yapardı :)) çocuk iste,