Bebek İkinci El Erkek Çocuk Efe Kıyafeti, Asker Kıyafeti ve günlük kıyafetler (Fiyatlar uygun)/Satılmıştır.

Canım kaç yaş için bu asker kıyafeti benim oğlum 2 yasında varmı ona göre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asker Kıfayeti 7 yaş içindir.. Yanında kırmızı LCW marka sweat i hediye ediyorum. Sweat çok ama çok az kullanılmıştır. Hiçbir deformasyon yoktur. Renk solması dahi yok. Yeni alınmış kadar temizdir..

Asker kıyafeti sweat e göre biraz daha kullanılmıştır. Çok az yıpranmışlığı vardır..

Diğer küçük kıyafetler 98- 104 giyinen erkek bebekler içindir.. Tam olarak kaç yaşa hitab ediyor kestiremedim ama 98 104 giyinen erkek bebişlere olur. Üzerlerinde 98 yazıyor. 104 yazıyor.. ona göre düşünebilirsiniz arkadaşlar. Bunların toplamı 5 ürün hepsi 5 tl dir.

asker kıyafetımızı aldık ve cok mutlu olduk cok sagol cnm tesekkur edıyoruz hayırlı satıslar dılıyoruz

Kalan ürünleri ücretsiz olarak birine verdim, ilanda satışta ürün bulunmamakta, bölüm sorumlusu konumu kapatırsanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…