Bebek İkinci El Erkek Çocuk Efe Kıyafeti, Asker Kıyafeti ve günlük kıyafetler (Fiyatlar uygun)/Satılmıştır.

izmirgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
544
14
118
Niğde
Arkadaşlar kardeşimin kıyafetlerini satıyorum. Kıyafetler eski sanmayın kardeşim küçük. Bir kardeşim var oda ilkokula gidiyor...

Efe Kıyafeti (Zeybek Kostümü) : Sadece gösteri için kullandık. Ana sınıfındayken gösteri yapmışlardı. Ana sınıfı veya 1. sınıf çocuklara uygun olur. Tabi ölçü isteyip çocuğunuza uygun olup olmadığını konuşabiliriz. Resimdeki parçaların tamamıdır. Toplam 8 parça üründür. Fiyatı: 25 TL

Not: Diğer asker kıyafeti resimlerini ve günlük kıyafet resimlerini çektikçe koyacağım..

9 12 ay ve üstü varsa bekliyorum asker kıyafeti kaç yaş için acep :44:

arkadaş konuyu allak bullak etmişin faklı yerlere yaz ben herkese hayırlı işler yazıp kaçıyom mesela çok acayip bi kuralmış

omrummmm çok haklı konumu dağıtıyorsun resmen bende ilk zamanlar sitede ilgilendiğim diğer konulara diğer alt forumlardaki konulara fikirlerimi yazıyordum, bu bölümde sayı doldurcan diye bir kural yok yanlış anlamışsın sen olayı

Efe kıyafeti ile oğlunuzun çok güzel karelerde hatıraları olsun isterseniz bu kostümü kaçırmayın. Çok nadir bulabilirsiniz bu fiyata..

Mesaj sayısı doldurmak amacıyla yazılmış mesajları sildiğiniz için teşekkürler admin

Bu arada 6 yaşında oğlu olanlar ; efe, asker kıyafetleri ile 7-8 yaş sweat i hemen hemen aynı yaş gurubu olduğundan beraber düşünebilirsiniz.

Diğerlerini de 3-4 yaş oğlu olanlar diğer ürünleri toplu düşünebilir.

Her iki toplu alımda bir miktar indirim de yapacağım...

3-4-5 yaş grubundaki pantolonlar ve kolsuz u toplam 5 tl den veriyorum arkadaşlar...

Asker kıyafetini alana da lcw sweat i hediye veriyorum onların ikiside 10 tl toplam.

Daha ucuzu yok arkadaşlar....

Asker kıyafeti ve lcw sweat 10 tl toplamda.

Diğer pantolonlar ve sıfır kol toplamda 5 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…