• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek çocuk anneleri buyrun burdan alın

VALLA BENİM SIRF BU SORUN YOKKİ..:1no2: BENİM OĞLAN 4.5 YAŞINDA AMA ÇOOK ASABİ NAPCAM BUNA Bİ ÇÖZÜM BULABİLEN VARMI ARKADŞIM?senağlama

al bendende o kadar nirvanacım inan napacamı bilmiyom benimde 3,5 yaşında bir oğlum var ve çok asabi inan şaşıp kalıyom bazen...

benimde 3 yaşında bi oglum var canım benimkide yapıyo öyle şeyler küçük kuzum bebeğim diye sevip sıkıyorum nu ben artık büyüdüm diyo şubat 2 de dogum günü var şimdi küçük kuzum deme bana diyo tuna de diyo ismi tuna bu aralar bide benimki babayı kıskanıyo cok benim bildigim anneleri kıskanırlardı erkek cocuk ları ama benim ki tam tersi
canım kızın olucakmış okudum kadarıyla allah analı babalı büyütsün canım saglıkla al kucana merak etme tatlım bu dönemleride atlatıcaz inşallah:1hug:

a.s.cok icten yazmissin canim.ya aslinda kucuklerya muinnacik biyeri acisa annemmmmm diye kosup opturuyo.beni opmeden yatamaz.aslinda minnaciklarya ama surekli ben buyudum havalarindalar.ay o nekadar kizarsa kizsin bana bak:oklava:seni diye dogurdum sevicem tabiki diye evde bi asagiya bi yukariyo kosturuyoruz:dance:gecen yaninda uyuya kalmisim kitap okurken ay bi baktimki oglusum surekli beni opuyor oksuyor sariliyo.kiyamiyor uyandiricam diye beni.sonra gozlerimi acincada bisey yokmus gibi davranniyor.:çok üzgünüm:canim sag saglim allah buyutmeyi nasip etsin iyikide varlar iyikide dogurmussuz dimi kiz.bu arada iyi dileklerin icin cok sagol guzelim.-

amin canım zaten burda bile neyi paylaşıyoruzki onlar için en iyi neler yapabiliriz diye buralarda çırpınıp duruyoruz allah iyiki nasip etmiş bizlere çocuklarımızı ben ondan önceki hayatımda ne yapıyomuşum nasıl vakit geçiriyomuşum diye bazen düşünüyorum valla galiba hiç bir iş çocukla uğraşmaya benzemiyo demekki o yüzden hatırlamıyorum

al bendende o kadar nirvanacım inan napacamı bilmiyom benimde 3,5 yaşında bir oğlum var ve çok asabi inan şaşıp kalıyom bazen...
arkadaşlar bu asabilikler olurmuş 2 -4 yaş arası çocuklar ergenlik dönemi gibi oluyolarmış fazla çocukların üstüne gitmeyin yaptıgı asabiliklere tepkı göstermeyin zamanla geçer benim oğlumdada oluyo bazen hiç umursamıyorum geçiyo tepki verirsem yoğunlaştırıyo kolay gelsin sevgileeeer:teselli:

arkadaşlar bu asabilikler olurmuş 2 -4 yaş arası çocuklar ergenlik dönemi gibi oluyolarmış fazla çocukların üstüne gitmeyin yaptıgı asabiliklere tepkı göstermeyin zamanla geçer benim oğlumdada oluyo bazen hiç umursamıyorum geçiyo tepki verirsem yoğunlaştırıyo kolay gelsin sevgileeeer:teselli:

sağol hayatım bilgiler için

benim oğlum 2003 doğumlu kızım doğduktan sonra çok huysuz oldu çok yıpratıyor beni.ne yapacağımı şaşırıyorum.

Bende allah nasip ederse bir erkek bebek bekliyorum ve cevre etkilerinden cok korkuyorum.Çünkü bazi insanlar sırf anne ve babanın cocuk üzerindeki otoritesini sarsmak için özellikle bazı kötü şeyleri öğretmek için uğraşıyolar.Siz tepki verincede iş iyce inada bindiriliyor.Erkek cocuk yetiştirmek sanki bana cok daha büyük sorumluluk istiyomuş gibi geliyo bu yüzden.Allah tüm anne ve babalara kolaylık versin,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
kusura bakmada hicbirsey anlamadimbilmiyorumkismile

Back