• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek çocuk anneleri buyrun burdan alın

enteresan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
145
1
96
42
Zonguldak
kızlar çocuk sahibi olmak zor zanaat bu yüzden yaşadıklarımızı paylaşalım ve sorunlarımızı çözmeye çalışsak birlikte çok iyi olur diye düşündüm
mesela benim 2,5 yaşındaki oğlum bigün hiç ummadığım bi şekilde s....ir diye küfür etti manasını elbette bilemez şu anda ama şoka uğradım genede çünkü küfür eden bi çevreye sahip değiliz nerden duydu bilemiyorum şimdi nasıl vazgeçirebilirim bu küfürden unutmuyolar çünkü bide çevredekiler gülünce bu küfüre çocuk iyi bişey yapıyorum sanıyo :enbuyukkk:

kızlar çocuk sahibi olmak zor zanaat bu yüzden yaşadıklarımızı paylaşalım ve sorunlarımızı çözmeye çalışsak birlikte çok iyi olur diye düşündüm
mesela benim 2,5 yaşındaki oğlum bigün hiç ummadığım bi şekilde s....ir diye küfür etti manasını elbette bilemez şu anda ama şoka uğradım genede çünkü küfür eden bi çevreye sahip değiliz nerden duydu bilemiyorum şimdi nasıl vazgeçirebilirim bu küfürden unutmuyolar çünkü bide çevredekiler gülünce bu küfüre çocuk iyi bişey yapıyorum sanıyo :enbuyukkk:
a.s.evet haklısın paylaşmak güzel bişey benım oglumun agzındada küfürü bırak en ufak kötü söz bile yok dün apartmandan bir arkadaşa seslenıyo akın dıye oda dönüp bakıyo oğlumu göremeyince sibop dıyo oğlumda bana dönmüş anne sibop diyo bende çok şaşırdım dedim oğlum sakın sen söyleme işte evde ve ailede konuşulmasada cevrede çocugun arkadaş ortamında konuşuyolar sana tavsiyem üstüne gitme küfürü söyleme diye üstüne gittikce oğlun bişey sanar söylemek ister bide cevredekilerede güldürtme oğlunun iyiligi için ğüzel bişeymiş gibi cevredekilerde neden güler anlamam sevgiler:teselli:

ewet hayatım benimde 5 yasında oglum var ewde konuşulmasada cevreden illa kötü sözler kapıyo çocuklar bende oglumda birkaç kez duydum öyle küfürlü sözler sonra aldım yanıma oglum bak öyle deme şimdi gülüyolar ama sonra sana herkes kızar kötü çocuk oldugunu söylerler hiç arkadaşın olmaz dedim tabiki tam anlayamadı beni biliiyorum ama yinede faydası oldu çünki ogünden sonra o sözleri duymadım oglumdan çocuklarımıza yinede anlayabilecekleri şekilde söyledikleri şeylerin kötü oldugunu anlatırsak anlarlar bence çocuklarımız çok zekiler çünki sevgiyle kal

Bende allah nasip ederse bir erkek bebek bekliyorum ve cevre etkilerinden cok korkuyorum.Çünkü bazi insanlar sırf anne ve babanın cocuk üzerindeki otoritesini sarsmak için özellikle bazı kötü şeyleri öğretmek için uğraşıyolar.Siz tepki verincede iş iyce inada bindiriliyor.Erkek cocuk yetiştirmek sanki bana cok daha büyük sorumluluk istiyomuş gibi geliyo bu yüzden.Allah tüm anne ve babalara kolaylık versin,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

slm arkadaslar bende 2 tane oglan var ve 2. si 17 aylık 1. de evet bende yasadım kufurlu konusmalar ama zamanla uyardıkca ınadına yapmaya baslammıstı ustune gıtmeme ye basladım ve sonra kendısı zamanla unuttu ama zordu arada benı cok rezıl etmıstı kolay gelsın

canım ya bu yaşlarda gülüyoruz hoşumuza gidiyor sonrada kızıyoruz.hiç üstüne gitme gülmede zamanla unutur onu bişey yapıyorum sanıyor.insanların gülüp onla ilgilenmesi için koz .hiç üzülme geçer daha dur bakalım yeni başlıyor......

ya zaten hepimizin ortak sorunu çevre bence çünkü küfürüde çevreden öğreniyolar küfüre gülmeyide çevreden öğreniyolar ben bu konuda hep çevremdekileri sıkıştırıyorum valla tamam anlıyorum onları 2,5 yaşında konuşmayı daha yeni beceren bi çocuğun ağzından bunu duymak ilginç geliyo insana ama kendileride anne baba bunu anlamaları lazım kesinlikle güldürmüyorum gülen olursa yalandan yere oğlum anlasın diye neden gülüyosun komikmi sence yoksa ayıpmı diye kendimce tepkiler koyuyorum işte

canım ya bu yaşlarda gülüyoruz hoşumuza gidiyor sonrada kızıyoruz.hiç üstüne gitme gülmede zamanla unutur onu bişey yapıyorum sanıyor.insanların gülüp onla ilgilenmesi için koz .hiç üzülme geçer daha dur bakalım yeni başlıyor......

anaaaaaaaa kız yeni başlayan ne korkutma beni yaffffff

benim hem kızım hem oğlum var şu bir gerçekki erkek çocuklar daha bir hareketli daha afacan oluyor kızlar hanım hanımcık dur deyince duruyorlar ama erkekler yapma deyince yap anlıyorlar benim oğlum da bişeyi yapma diyeceğimi anlayınca çabucak onu yapıp amacına ulaşıyor gülmemek için kendimi çok zor tutuyorum

arkadaşlar slm bu sorun herkeste varmış meğer ama benimki çok farklı nedenmi? 2 tane oğlum var büyük 13 küçük 9 yaşında küçüğüm felaket küfürbaz sebep babamız onun ağzından hiç eksik olmuyor. oğluma diyorum söylediklerin çok kötü kelimeler bu konuda babanı örnek alma iyi birşey deyil diyorum.oda bana madem kötü birşey babamı neden herkes çok seviyor diye cevap veriyor ben ne yapayım kızlaaaaaaaaaar. bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

arkadaşlar slm bu sorun herkeste varmış meğer ama benimki çok farklı nedenmi? 2 tane oğlum var büyük 13 küçük 9 yaşında küçüğüm felaket küfürbaz sebep babamız onun ağzından hiç eksik olmuyor. oğluma diyorum söylediklerin çok kötü kelimeler bu konuda babanı örnek alma iyi birşey deyil diyorum.oda bana madem kötü birşey babamı neden herkes çok seviyor diye cevap veriyor ben ne yapayım kızlaaaaaaaaaar. bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

aaaaa şok oldum valla babanız çok sorumsuz sanırım hadi küfür kullanıyomuş ama dikkat etmeyedemi çalışmıyo yani valla çocuk haklı babanın bi nedeni yokki çocuğun gene nedeni var babam yapıyo yaaaa hareketlerimizle örnek olmalıyız bence babayla bu konuda hiç konuşmadınızmı peki canım yaaaaaaaaa

aaaaa şok oldum valla babanız çok sorumsuz sanırım hadi küfür kullanıyomuş ama dikkat etmeyedemi çalışmıyo yani valla çocuk haklı babanın bi nedeni yokki çocuğun gene nedeni var babam yapıyo yaaaa hareketlerimizle örnek olmalıyız bence babayla bu konuda hiç konuşmadınızmı peki canım yaaaaaaaaa

konuştum arkadaşım bazen kavgalarımız sırf bu yüzden oluyor. ama eşimin tarafında bu küfür olayı genetik hepsi aynı. çok şükür büyük oğlum küfürden nefret ediyor babası ve kardeşi kötü konuştuklarında inanın oturup ağlıyor. anlıcanız durum çoooooooook kötü. senağlama

bence bu konuda önce eşinle konuş hiç olmazsa onların yanında küfür kullanma seni örnek alıyo oglunun sana söylediklerini söyle eşine ozaman daha dikkatli olunca ve aynı zamanda babanında artık küfürlü konuşmayıp uyardını görünce zamanla unutur belki olun canım tabi bu benim nacizane fikrima.s.

canım benim yaa konuşmaz olurmuyum. ama dinleyen kim inşallah oğlum bunun yanlış olduğunu anlar vazgeçer ilgin için çok teşekkür ederim sağol canım.

aynısı nı benim oğlumda yaptı bir uzmana başvurduk duymamazlıktan gelin tepki vermeyin sakın gülmeyin konuyu değiştirerek unutturun dedi biraz zaman aldı ama şimdi unuttu
siz tepki verince yada gülünce onu silah olarak kullanıp ilgi çekmeye çalışıyor keratalar

İNŞALLAH ZAMANLA OGLUNDA VAZGECER CANIM merak etme üzme kendini bukadar büyüdükçe anlıcaktır arkadaş cevresinden uyarı almaya başlayınca yanlış oldunu anlar cevreleri daha önemli oluyo bu dönemde cocukların:1hug:

evet canım benımkıde bır donem kufur edıyodu ve ılgılenmedım ustune gıdınce artırdı sonra anneane ve dede uyardı sureklı etraf ımda zamanla unuttu ama zor oldu tabi:sm_cool:

benımkı bırde kafasını her nere olurrsa olsun yere duvara vuruyodu ay cook ugrastım ılk cocuk cıdden cok sımarık oluyo

haklısın canım bizde eşimle öyle yapmaya calışıyoruz inşallah unutur cok kötü küfürler kullanmıyo salak aptal manyak diyo ama bu hoşumuza gitmiyo
unutmasını iple cekiyoruz:çok üzgünüm:

biraz sabır ve zaman sorunu çözer canımcım inşallah :teselli::1hug::hooray:

benımkı bırde kafasını her nere olurrsa olsun yere duvara vuruyodu ay cook ugrastım ılk cocuk cıdden cok sımarık oluyo

inanırmısın bizimkide elinde ne varsa duvara fırlatıyordu bakıcıdan öğrenmişti garibim kreşe başlayınca öğretmeni neden böyle yapıyr dedi anlattım sonra bıraktı o huyunu da çalışan annelerin çocuğu olmakta zor onlarada hak vermek lazım :emir_bebek:

Back