Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun demek istiyorum size. Benim 2,5 yaşında bir oğlum var ve doğruğundan bu yana çok sık idrar yolu enfeksiyonu yaşadık bu olayın temizlikle pislikle bi ilgisi yok bunu bilmenizi isterim . Hatta geçenlerde yine rahatsızlandı bizde enfeksiyon olduğu zaman genelde ateş yapar. Neyse benimde soktorum eğer sünnet ettirdiğim takdirde idrar yolu enfeksiyonunu en aza indirmiş olursunuz dedi bu arada erkek çocuk yetiştirmek oldukça zor sürekli pipisinin ucuyla oynamanız gerekiyor ucunu açtırmak gerekiyorki pipi ucunda oluşan kirler çıkabilsin ve kanalları tıkanmasın. Sünnet olayına geliyim bizimde ev halkı sünnet ettirmek istemiyor aynen kendini bilsinmiş düğün olayı vs. Gerçi bence en önemli şey sağlığı ama gelde bunu kayınvalideme ve eşime anlat hemde kaçkere doktor anlattı onlara olmasının herkes için en iyisi olacağını . Bende savaş vermekten bıktım artık bıraktım herşeyi oluruna yani. Birde benim oğlanda şöyle bi problem var doktor muaynelerinde doktorumuz pipisinin ucunu açıp oynadığında psikolojik olarak 1 gün idrarını yapamıyor acıyor acıyor diye ağlıyor sürekli suya oturtuyorum kremler sürüyorum ama acılı acılı bir damla işedikçe ağlıyor. çocuğumu bizim kadar kimse korumamıştır heralde kayınvalidem çok fazla üzerine düşüyor ben ne kadar kızsamda deliriyo oğlum için ama işte nekadar korursak o kadarda herşey bizi buluyo. çok yaramaz ve çok zor bi oğlum var en son geçtiğimiz bayramda zıplarken koltuktan düştü kolumuz kırıldı 15 gün alçıda kaldı allaha şükürler olsunki şimdi iyi. Herşey onlarla renkli herşey onlarla güzel. Diyceğim şuki üzülmeyin üzülmenizi gerektirecek önemli birşeyin olduğunu snmıyorum senin gibi çok anne var çevremde cnm .ben oğlumda 3 aylıkken 1 ay hastanelerde yattım ve daha sonrasında neler neler yaşadım belinden su bile aldılar düşün yani ben çok gördüm çok geçirdim şimdi bütün ilaçları ezbere biliyorum. O yüzden hiç üzme tatlı canını onlar bizlerden daha dayanıklılar bak şimdi yavrum çekmiş olduğu tüm acıları unuttu bile tabi bende kaldı o üzüntüler sıkıntılar. Allah beterinden korusun ben nelerini gördüm hastane köşelerinde. Allah dermansız dert kimseye vermesin cnm .seni öpüyorum
Desteğin için teşekkür ederim. Dün oğlumu Pediatrik Nefroloğa götürdüm görüşünü almak için kültür sonucu ve USG raporu ile. O da sorun görmedi. İlk kültürümüzü İYE olarak değerlendirmedi. Akşamda eşimin delirdin artık çocukta hastalık arayıp durma nidalarına aldırmaksızın aynı sonuçları çok yakın arkadaşımın eşi ürolog ( pediatrik değil ama ) kaptım ona götürdüm. Aynı şekilde antibiyotik gerektirir bir durum görmedi. İçim rahat açıkçası. İlk sonucu kimse kale almadı açıkçası. Benim hatalı aldığımı düşündüler örneği çünkü çıkan sonuçlarda lökosit 1-2. Ben yine de ayda bir kültür yaptırmak istiyorum. Sence abartmış olurmuyum??
canım benim bende senin kadar olmasada pimpirikli bir anneyim.bayramda annem babam grip asyaya da bulaşır korkusuyla bayramlaşmaya bile gitmedim tabi huyumu bildikleri için darılmadılar.ve sonuçta bayram bitmeden asya grip oldu anlayacağın çok fazla sakınmamak gerekiyor olacağı varsa ne yapsan engelleyemiyorsun.tatlım biraz oluruna bırakmakta fayda var.