canım bizim başımıza gelmedi ama arkadaşımın bebeği oldu
aradım bugün sordum1 hafta antibiyotik kullandı geçti
herhangi büyük bir sorun yaşamamışlar
iştah düzeliyormu o da birşey diyemedi çünkü onun oğlu henüz sadece emiyor
canım çınar bebeğe çok geçmiş olsun hani sakınan göze çöp batar derler ya aynı o hesap seninkisi.
malasef bu konu hakkında hiç bir fikrim yok.ama bence hemen dr unu değiştirme
ben bu konuyu yeni gördüm canım
arkadaşımın oğlu çok sık idrar yolu enf oluyordu, doktorları artık sünnet önermişti ve 2,5 yaşında sünnet yaptırdılar
geçmiş olsun arkadaşım
ben bir de şu herşeyin steril olmasına takıldım canım
bu kadrı biraz fazla gibi sanki
vücudun mikroplara da alışması gerekiyor sonuçta
doktoruna bu konuyu da bir sor istersen
öncelikle geçmiş olsun ben de erkek bebek annesiyim ama başımıza gelmedi böyle bir şey.bence de bu kadar titiz olma seni anlıyorum mükemmel bir şekilde büyütmek istiyorsun bebeğini ama bu kadar üstüne düşme mikroplara karşı bağışıklık kazansın ki her fırsatta hasta olmasın. ayrıca sonucu merak ettim yazarsan sevinirim umarım endişe edilecek bişeyi yoktur
ya canım üzülme ya seni çok iyi anlıyorum sadece anne sütü verdiğim dönemde oğlum amip oldu nasıl kaptı anlamadıık bende çok titizim hastalıktan sonra dahada üstüne düştüm 2 ay uğraştık güç bela iyileşti çok şükür
ama şimdi herşeye el atıyor ağzına alıyor bende titizliği bıraktım valla mikrop alsın azcık koruduğum zaman kaptı zaten hastlığı
xeno gecmis olsun benim kizim su an 8 aylik iki kere idrar yolu enfeksiyonu gecirdi,1 hafta antibiyotik tedavisi gordu gecti,tabi cok zor geciyo istahsizlik kusma ates bazende ishal,,ilaci cok zor aliyo,yani zor bi surec,mikrobun ne oldugunu merak ettim benim kizimda iki sefer e koli mikrobu bulundu , ne kadar dikkat edersen et bi sekilde alabilir mikrobu kendini suclama,erkeklerde cok tekrarlarsa sunnet yapiyolar,
canım idrar yolu enfeksiyonu çok önemlidir.eğer idrar yolu enfeksiyonları tekrarlarsa iyi bir çocuk üroluğuna götürmen gerekir.bazen sünnet çözüm olabilir ama altından başka problemlerde çıkabilir.geçmiş olsun.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?