• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Erkek bebekler için(SATILMIŞTIR)

• Konu Sahibi Konu Sahibi batuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayakkabı 15 lira hiç giyilmedi, diğer ayakkabılarımızdan fırsat olmadı puset bebek arabamızın travel sistem bebek arabamız ikisi birlikte 300 lira pazarlık payı vardık bebek arabasını düşünürseniz, garantisi devam ediyor.

puseti arkadaşım için sordum,ayakkabı oğlum için ve diğer ürünleri de alabilirim...kargo ptt mi,ödeme kapıda mı

puseti arkadaşım için sordum,ayakkabı oğlum için ve diğer ürünleri de alabilirim...kargo ptt mi,ödeme kapıda mı

uygun olduğu için ptt kargo tercih ediliyor, malesef kapıda ödemem yok, eft veya havale yapabilirsiniz.

ayakabı için havale yaptım verdiğiniz IBAN numarasına. Bilgilerimi de mail olarak gönderdim. Şimdiden hayırlı olsun :)

iyi günler,
en alttaki bebek arabası çift yönlü mü? bide bu araba ve üstteki beşik fiyatı nedir?

Merhaba, bebek arabası puset olduğu için zaten ilk aylarda yönü size dönük oluyor, travel sistem, arabayla takım 300 lira garantisi devam ediyor, 8 ay falan oldu alalı, beşik 150 lira izmir içi elden teslim edilir.

$IMG_2837.jpg $IMG_2836.jpg $IMG_2835.jpg

ayakkabılarımız elimize ulaştı teşekkür ederiz, dediğiniz gibi giyilmemiş ve çok şirin..
ayrıca cuma günü verdiğiniz kargo çarşamba günü anca geldi :)ne kadar yavaşlarmış

ayakkabılarımız elimize ulaştı teşekkür ederiz, dediğiniz gibi giyilmemiş ve çok şirin..
ayrıca cuma günü verdiğiniz kargo çarşamba günü anca geldi :)ne kadar yavaşlarmış

iyi günlerde kullanın, beğendiğinize çok sevindim, ucuz etin yahnisi hesabı :) haklarınıda yememek lazım büyük şehirlerde sanırım öle oluyor :) ptt kargo.

kızlar fiyatlarda yardımcı olurum, taşınmam sebebi ile evi biraz boşaltmam lazım :) yeni evime sığamıcam yoksa :)

bunlarda son kalanlar

2 numara bebek ayakkabısı hiç giyilmedi 7,5 tl

yeşil kapşonlu 5 tl

diğer tişörtler 2,5 tl

Eklentiler

• $IMG_2887.jpg
    $IMG_2887.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_2891.jpg
    $IMG_2891.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_2893.jpg
    $IMG_2893.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_2889.jpg
    $IMG_2889.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_2892.jpg
    $IMG_2892.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 39
Bebeğime outdoor ürünlerin satışını yapan siteden çok ilginç bir ayakkabı almıştım. Adeta bebeğim iki yıl giydi. Ayakkabıları outdoor sayfasından inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
beşiğimiz sahibinden.com aracılığıyla satılmıştır, diğer ilanlarım günceldir arkadaşlar.

Back