• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek planlama

Fridy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
36
8
1
35
Merhaba ovulasyon testiyle erkek bebek sahibi olanlardan yardımcı olmalarını istiyorum.. benim pik günü ve sonrasıni değerlendirmeme rağmen tutmadı.kadin dogumcum gebelik oluşması için hiçbir problem olmadığını söyledi.bu ay pik günüme az kaldı ve bi ebe arkadasimizda pik ten bir onceki geceyi değerlendirmemizi istedi .piki yakaladiktan sonra kisa sürdüğünü gördüm. sizce önce Allah'ın izniyle sonra ebenin dediği gibi pik ten önceki gece yi değerlendirmek daha doğru olur mu?

Ovülasyon testiniz pik gösterdiğinde yumurtanızın çatlamasına kaç gün kalıyor? Ben ateş takibi yaptığım için çatlama günümü net belirleyebiliyorum ama ovülasyon testleri okadar net değil bildiğim kadarıyla.

Bu yöntemle erkek bebek planlayanlar çatlamadan en fazla 1 gün öncesini veya çatlama gününü veya ertesi gününü değerlendirmeliler. Ama ertesi gün değerlendirildiğinde iş işten geçmiş de olabilir ve hiç gebelik oluşmaz.

Yani siz pik görene kadar hiç ilişkiye girmeden, sadece pik gördüğünüz günü değerlendirin.
(Kız bebek için tam tersi, çatlamaya 6,5,4 ve 3 gün kala, her gün değerlendirilir, ama erkek bebek için sadece 1 defa)

Yine de garanti bir yöntem olmadığını biliyorsunuz değil mi? Yumurtası çatladıktan 1 gün sonrayı değerlendirip kız bebeğe hamile kalanı da var, çatlama gününden 5 gün öncesini değerlendirip erkek bebeğe de.

Şansınız en fazla yüzde 1 artar bu metot sayesinde.
Hatta ben hiç inanmıyorum, nasip olduğunu düşünüyorum. 😊
Umarım her şey gönlünüzce olur.

Son düzenleme:
Teşekkürler cevabınız için evet bende şans meselesi olduğunu biliyorum ve şansım az da olsa denemek istiyorum🥰 zaten dediğiniz gibi önce istediğim Allah tan nasipse olsun.sevgiler

Merhabalar cnm Pik ne demek
Merhaba ovulasyon testiyle erkek bebek sahibi olanlardan yardımcı olmalarını istiyorum.. benim pik günü ve sonrasıni değerlendirmeme rağmen tutmadı.kadin dogumcum gebelik oluşması için hiçbir problem olmadığını söyledi.bu ay pik günüme az kaldı ve bi ebe arkadasimizda pik ten bir onceki geceyi değerlendirmemizi istedi .piki yakaladiktan sonra kisa sürdüğünü gördüm. sizce önce Allah'ın izniyle sonra ebenin dediği gibi pik ten önceki gece yi değerlendirmek daha doğru olur mu

Pik gördüğüm gün ve 2 gün sonrasında beraberlik oldu . Sonrası Minik kızım ☺️
Evet olabiliyor 😉sadece küçük Bir şans üzerinden değerlendirme yapıyoruz ne olursa başımızın tacı 🤗

1 gün sürmüştü sanırım. Ben kız veya erkek olması için değil de normal hamile kalmak için kullanmıştım ovulasyon testin
Benim pik 4 saat falan sürüyor ondan sordum hakkimızdan hayirlisi olsun 🥰

Rabbim öncelikle sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sonrasında kalbinizdekine göre versin İnşallah 🤲 Allah'a emanet olun 🌸
Amin güzel duanız için teşekkürler Allah'a emanet olun sizde

Konu neydi ve niye vazgeçtin evet Allah hayırlısını versin katılıyorum sana
Neyse vazgeçtiğin şey sende saklı kalsın canım Allah'a emanet ol

Back
X