- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.801
Allah bagıslasın saglıkla kucagınıza alın ınsallah Rabbım ısteyen herkeze nasıp eylesın ınsallahBen de erkek bebek bekliyorum . Tahminime göre çatlama günü oldu. Test yapmadığım için net emin olamıyorum ama kullandığım uygulama o günü söylüyordu. Yerleştiği yer bence belirleyici değil. Benimki sol tarafa yerleşti.
Ay takvimine göre bakıyorum.yumurtanin catladigi tarih saate goreNeye göre bakıyorsunuz önümüzdeki aylar için plan yapmak istesek bizi de açıklar mısın
12 Mayıs yumurtlama akşam 23:30 CatArkadaşlar günaydın, ovulasyon takibi yapıp hamile olanlar,çatlama tarih saatini verebilir mi? Ay evresine bakicam
Merhaba bu sayfaya nasıl ulaşabilirimCanım bende bu sayfadan takıp edıyordum. Ama senınkıyle saat farkı var
Rica etsem sayfayı paylaşabilir misinizBende önceden burdan bakiyordum şimdi yabancıların bir sitesi var ordan bakıyorum
Canım tarayıcıya 2023 ay takvımı krıstin demırcı yazınca cıkıyorMerhaba bu sayfaya nasıl ulaşabilirim
Teşekkür ederim canımCanım tarayıcıya 2023 ay takvımı krıstin demırcı yazınca cıkıyor
12 Mayıs 23.30 çatlama, ay evresi erkekte12 Mayıs yumurtlama akşam 23:30 Cat
Buna nereden bakıyorsunuz ?İşte yazdım ya 4 Mayıs 14.33 ve sonrası erkeğe geciyor..sabah catladiysa kıza geçişe ramak kala oluyor yani erkekte..10 da catladiysa 4.5 saat sonrası kıza geciyor evre
Konu sahibinin erkek çocuğu oldu mu merak ediyorum:)benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Biri türk astrolog sitesi diğeri yabacı bir siteBuna nereden bakıyorsunuz ?
Bana da bakar mısınız pekiBiri türk astrolog sitesi diğeri yabacı bir site
Tabi yazın bakayım yum Cat tarih saatiBana da bakar mısınız peki
Benim için de tarihe bakar mısınız. 31 mayıs yum çat tarihim ,sabah 6. yarın yani. 10-14:00 uygun bi saatte ilişki olucak .ddTabi yazın bakayım yum Cat tarih saati
Evet oldu çok şükürKonu sahibinin erkek çocuğu oldu mu merak ediyorum:)
Neler denemiştiniz bizimle paylaşır mısınızEvet oldu çok şükürAllah herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Merhaba canım beni hatırladın miEvet oldu çok şükürAllah herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sizin bebeğin cinsiyeti belli oldu muAllah bagıslasın saglıkla kucagınıza alın ınsallah Rabbım ısteyen herkeze nasıp eylesın ınsallah
Hamile degılmişim canımSizin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?