- Emoji Skoru
- 1.562
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #105.521
Canım benimde döngüm uzun, mesela pik görünce 24 saat sonra çatlıyor nerdeyse ama yumurtamın gelişmesinden hiç haberim yok, ama mesela dediğin gibi olabilir ben hemen hamile kalırım bu ay zamanlamamda çok güzeldi ama kalamadım mesela hem stres hemde doktorun sana dediği gibi bazi aylar öyle bişiyler oluyo olabilir, ama neden ille bu ay deneme düşünütorsun doktprda öle sölemiş madem bidahaki yumurtlamanda yaparsın bence... Bende adet oldum bakalım şubaton 15 iyle 20si arasında olur deneme büyük ihtimal beklemedeyizzzR rana20 ne yaptı acaba deneme oldumu hiç okuyamadım kaç gündür sayfayı
Kuzu benim dongum kisa 28 gün ama sen yinede teste devam et diğer aylar için bi fikrin olur en azindanKızlar benim cumadan bu yana yumurtam sadece 1mm büyümüş 15mm olmuş doktor gelişmez bu yumurta daha dedi bazı aylar böyle olabiliyor dedi. Bende dedim geçen ay testle takip ettim adetten sonra 18.günde pik olmuştu diye her ay birbirinden farklı gebelik oluşabilirde olmayabilirde bu ay dedi. Takibe gerek olmadığı söyledi yumurtayı ama ben yine devam edeceğim testim 18-19 günde pik olacak inşaallah. Benim gibi olan var mı özellikle döngüsü uzun olanlar yumurtanız böyle yavaş mı gelişiyor? Bugün daha 15.günüm adet sonrası. R rana20Seymanur53 Ruveydam2015
Kuzu benim dongum kisa 28 gün ama sen yinede teste devam et diğer aylar için bi fikrin olur en azindan
Daha önce senin gibi olanlari okumuştum canim hatta her ay yumurtlama olmazmışHaklısın canım ama ne bileyim geçen ayda 18.günde pik olmuştu ya ona takıldım bu ay da olur mu öyle yoksa hiç pik yapmadan böyle silik mi devam eder adete kadar
Zaten çevre de etkiliyor ağzı olan konuşur hiç kimseyi takma kafana. Şükür Rabbime ya hiç bebeğin olmasaydi. Boşver hamileliğinin tadını çıkar.kizlar büyüyünce ömürlük yoldaşın olacak senin inşallah3.kizimda da cok cnm yandı bu gebeligimi henüz hic kimse bilmiyor kendi annem bile
Canım ben takipteyim dün aşırı yoğun yum kıvamında akıntı geldi bakalım t de koyulaşma başladı 1 2 güne deneme olur inşallahCanım benimde döngüm uzun, mesela pik görünce 24 saat sonra çatlıyor nerdeyse ama yumurtamın gelişmesinden hiç haberim yok, ama mesela dediğin gibi olabilir ben hemen hamile kalırım bu ay zamanlamamda çok güzeldi ama kalamadım mesela hem stres hemde doktorun sana dediği gibi bazi aylar öyle bişiyler oluyo olabilir, ama neden ille bu ay deneme düşünütorsun doktprda öle sölemiş madem bidahaki yumurtlamanda yaparsın bence... Bende adet oldum bakalım şubaton 15 iyle 20si arasında olur deneme büyük ihtimal beklemedeyizzzR rana20 ne yaptı acaba deneme oldumu hiç okuyamadım kaç gündür sayfayı
Daha önce senin gibi olanlari okumuştum canim hatta her ay yumurtlama olmazmış
Ikimizde martta deneyelim olmadi canim ben şubattan vazgeçtimEvet canım arzumlada konuşuyorum o da öyle dedi şimdi
Canım senin yum akı kıvamında akıntı geldi mi bak ondan sonra ki günler pik oluyor geneldeEvet canım arzumlada konuşuyorum o da öyle dedi şimdi
Ay hadi inşallahCanım ben takipteyim dün aşırı yoğun yum kıvamında akıntı geldi bakalım t de koyulaşma başladı 1 2 güne deneme olur inşallah
Bol bol dua istiyorum kuzum senden bu ay beceririm inşallahAy hadi inşallah
Amin insallh cnm destegin icin sagol allh ragzi olsunZaten çevre de etkiliyor ağzı olan konuşur hiç kimseyi takma kafana. Şükür Rabbime ya hiç bebeğin olmasaydi. Boşver hamileliğinin tadını çıkar.kizlar büyüyünce ömürlük yoldaşın olacak senin inşallah
Ikimizde martta deneyelim olmadi canim ben şubattan vazgeçtimarzum kendisinede planlama yapmis kızından sonra oğlu için
Canım senin yum akı kıvamında akıntı geldi mi bak ondan sonra ki günler pik oluyor genelde
Canım sen doktora gittin mi hiç denemelerinde bu kaçıncı ay olacak?Bol bol dua istiyorum kuzum senden bu ay beceririm inşallah
Beklemede kal canım teste devam et ama bence 3 saate bir yapmana gerek yok bi sabah bi akşam hep aynı saatlerde yap koyulaşma başlayınca sık yaparsın şuan ben de o şekilde yapıyorumYok kuzum daha ondanda haber yok
Yok canım ben dr hiç gitnedim uzun zamandır takip yaptım ama sadece 2 ay deneme oldu onlar da tutmadı. Eğer yarına test pike geçerse izin alabilirsem bi Dr gitmeyi düşünüyorumCanım sen doktora gittin mi hiç denemelerinde bu kaçıncı ay olacak?
Beklemede kal canım teste devam et ama bence 3 saate bir yapmana gerek yok bi sabah bi akşam hep aynı saatlerde yap koyulaşma başlayınca sık yaparsın şuan ben de o şekilde yapıyorum
Yok canım ben dr hiç gitnedim uzun zamandır takip yaptım ama sadece 2 ay deneme oldu onlar da tutmadı. Eğer yarına test pike geçerse izin alabilirsem bi Dr gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?