- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 30
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #102.601
Hayirlisi bakalim ben pek anlamam saglikli olsunda:) ikra meyrada eger gorunen nubse erkek dedi bakalim ne olcakNubu düz gibi geldi bana kız gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi bakalim ben pek anlamam saglikli olsunda:) ikra meyrada eger gorunen nubse erkek dedi bakalim ne olcakNubu düz gibi geldi bana kız gibi
Banada erkek gibi geldi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallahHayirlisi bakalim ben pek anlamam saglikli olsunda:) ikra meyrada eger gorunen nubse erkek dedi bakalim ne olcak
Insallah cnm herkes saglikla kavussun bebegineBanada erkek gibi geldi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Hayırlsı canım sağlıkla gelsin de bak kayıplar yasamıssınHayirlisi bakalim ben pek anlamam saglikli olsunda:) ikra meyrada eger gorunen nubse erkek dedi bakalim ne olcak
Yazı çok güzelmiş ama bir derdim var sayfası da annesinden ayrılamayan kıyamayan eşlerden dertli bayanlarla dolu Rabbim dengeyi bulan hayırlı evlatlar nasip etsin kız erkek diye ayırmaması lazım benceBugün gördüm bu yazıyı duygulandım paylaşmak istedim
Aynen Rabbim hayırlı evlat versinYazı çok güzelmiş ama bir derdim var sayfası da annesinden ayrılamayan kıyamayan eşlerden dertli bayanlarla dolu Rabbim dengeyi bulan hayırlı evlatlar nasip etsin kız erkek diye ayırmaması lazım bence
Canım ne yaptın kaçtaydı randevun hayırlı haberlerini bekliyoruzBen tutuyorum kendimi. Şimdiye kadar ekstradan hiç gitmedim doktora. Bu zamanda gitmeyi de düşünmüyorum açıkçası vakalar çok arttı. Hayırlısı olsun hakkımızda
Canım tam tahmin ettiğim gibi kızım olacakCanım ne yaptın kaçtaydı randevun hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun kaç haftalıksınızCanım tam tahmin ettiğim gibi kızım olacak
Canım hayırlısı buymuş demek ki hakkında biz ne yapsak boş işte takdir her zaman Allahın Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla gelsin inşallahCanım tam tahmin ettiğim gibi kızım olacak
Teşekkür ederim. 16 haftalıkCanım ne yaptın kaçtaydı randevun hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aynen biz de öyle düşünüyoruz canım hayırlısı buymuş çok şükür sağlıklı bi bebekCanım hayırlısı buymuş demek ki hakkında biz ne yapsak boş işte takdir her zaman Allahın Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah canımAynen biz de öyle düşünüyoruz canım hayırlısı buymuş çok şükür sağlıklı bi bebek
Çok teşekkür ederim canım inşallah. Seninle beraber bu yöntemlere inanmamaya başlamıştım artık kesin diyorumSağlıkla gelsin inşallah canım
Yöntemler bi ihtimal artırır diye deniyoruz ama nasipte olmayınca olmuyor canım Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah yapacak bisey yok, ben de artık hiç birine inanmiyorumÇok teşekkür ederim canım inşallah. Seninle beraber bu yöntemlere inanmamaya başlamıştım artık kesin diyorum
Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin İnşallahCanım tam tahmin ettiğim gibi kızım olacak
Çok teşekkür ederim inşallahHakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin İnşallah