- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
Merhaba hanimlarErkek anneleri erkek bebek deneyimlerini zi bildiklerinizi paylasirmisiniz veya duyduğunuz bilgileri. ?
Bir tanıdığıma Doğuma kadar doktor kız dediği Ama erkek doğurdu. Fakat bu bahsettiğim Doğum 20 yıl önce gerçekleşti. Yani kiz diye beklenen ve erkek doğan çocuk 20 yaşında. Bunu da göz önünde bulundurun.Merhaba hanimlar
Burayi her zaman her konu icin takip eder yardim alirim simdi fikrinize ihtiyacim var
Belki cogunuz bu konuda bana olumsuz yorum yapacak ama bastan sunu belirteyim en onemlisi bebegimin sagligi AMA nefistir bu arkadaslar gonul ister neyin yoksa onu ister
Benim 4.5 yasinda bir kizim var allahim onu hep guldursun omrunu uzun etsin, tekrar bebek istedik bu seferde oglumuz olsun istedik sonuc olarak ben elimden gelen ve dogru bildigim butun her seyi uyguladim cok sukur hamileyim
1 dr ile ovilasyon takibi
2 test ile ovilasyon takibi
3 tek iliski
4 alkali olmaya dikkat
5 muhammed sureleri okundu
10. Haftamda drum bebegi %70 erkege benzetmisti simdi 13+4 de 80 kiz dedi
Sormak istedigim yumurtlama gunu tek iliski oncesinde hic iliski olmadan kizi olan var mi???
Dr un kiz deyip erkege donen bildiginiz var mi??
Simdiden tesekkurler hepinizin gonlundekine nail olmaniz dilegimle
Bir tanıdığıma Doğuma kadar doktor kız dediği Ama erkek doğurdu. Fakat bu bahsettiğim Doğum 20 yıl önce gerçekleşti. Yani kiz diye beklenen ve erkek doğan çocuk 20 yaşında. Bunu da göz önünde bulundurun.
Merhaba , benimde bebeğim şuan 15 haftalık 11. Haftada biizmkinide doktpr erkeğe benzetti...Saol canim yanitin icin 15 hafta oldum bugun bakalim zaten artik belli olur allah yardimcim olsun
Merhaba , benimde bebeğim şuan 15 haftalık 11. Haftada biizmkinide doktpr erkeğe benzetti...
Tüylenmede artışda erkek bebek belirtisi diyorlar , bilmiyorum ne kadar doğru tabi ama. Bende durum doğru sizin tüyleriniz ne alemde??? Testesteron hormonu etkisiyle alakalıymış bildiğim kadarı ile...
Hayırlı doğumlar dilerim.
Tşk ederim...Merhaba bebeginiz hayirli olsun, benimde dogumum 1 nisan gosteriyor ayniyiz, diger forumda bi arkadas daha varszizde erkek bebek icin ozellikle bi sey yaptiniz mi ??
Tekrar kontrolunuz yakin mi?
Bi tuylenme durumum var ewet ama ben genel olarak hamilelikle aLakali diye dusundumbirde usume belirtisi var ayaklarim usuyor
Tşk ederim...
Çarşamba gideceğim inşallah o zamana netleşir diye düşünüyorum 16 +1hafta oluyor .
Ben spiralle hamile kaldım canım, özellikle yaptığım birşey olmadı sürpriizz...
Ayy çok tşk ederimm. Hepimizinki hayırla sağlıkla gelsin inşallah...Vaayyy masallahhh rizki varmis annesi omurlu olsun saglikla gelsin,hayirli jaberler almani dilerim bana yaz gonlunce olsun.
Sen ne hissediyorsun anneler hisseder icind3n birses fisildar kalbine?
Ayy çok tşk ederimm. Hepimizinki hayırla sağlıkla gelsin inşallah...
Benim iki oğlum var zaten ama nedendir sanki yine oğlum olacak gibi hissediyorum. Araştırmadan öğrenmeden de rahatlayamayacağım , sürekli araştırıyorum. :) :)
Keseye göre cinsiyet , nub teorisi , skull teorisi Allah ne verdiyse
Sizin kontrol yakın mı?
Evet katılıyorum , cinsel istek sıfırr eski cilveli halimi özledim inanNe guzell masallahh onde abiler var :)bende oglan olsun de oku.ussundur belki yumurtlama takip cin takvimi hepsini denedim bir kizim var degisik olsun istedim kizim yumurtlama gununden once olmustu bende bu sefer degiaik yakalayayim dige elimden geleni yaptim allahin hosuna gitsin insan merak etmeden duramiyor bide ozel caba sarfedince okuyor ha okuyorum sizin gibi:)) bende yrn ikili test sonucumu gistermeye gidecegim ama korkuyorum dr um bir oglan dedi bir kiz beni ambele etti
Tahmini hamile kaldigin supheli iliskiyi biliyor musun yumurtlama zamanini bilir misin eger 4 gun once ilisk olduysa muhtemelen kizin olur canim,kiz bebek hamileliginde biraz aglak olur insan leblebiden nem kapar birde ayiptir soylemesi kusura bakma cinsel istek cok olur ogullarinda nasildin?
Belli oldumu cinsiyetiniz merak ettimErkek anneleri erkek bebek deneyimlerini zi bildiklerinizi paylasirmisiniz veya duyduğunuz bilgileri. ?
Canım erkek bebek isteyenler topigine gel3 kızım var 4 unçuyu düşünüyoruz
Önce rabbim den hayırlısını diledim
Yardımcı olursanız sevinirim
Janim ben buralarda yeniyim rica etsem linkini yazarmasin oraninKızlar adım adım gebelikte erkek bebek isteyenler topigi var orası aktif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?