• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek ismi???

Fatimaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2021
7
6
1
35
Merhabalar.Çocuğuma isim düsünuyoruz,ama karar veremiyoruz.Aşağadakı isimler arasında,hangisi en güzel sizce? Aras da düşünduk,ama anlamından dolayı vazgeçtik.Yoksa telafuzu çok güzel...kalın yun,at kılı yaziyor...vazgeçtik .Bu 3 isim arasında,hangisi favorinizin?
MAHIR
EDIZ
AYAZ

Merhabalar.Çocuğuma isim düsünuyoruz,ama karar veremiyoruz.Aşağadakı isimler arasında,hangisi en güzel sizce? Aras da düşünduk,ama anlamından dolayı vazgeçtik.Yoksa telafuzu çok güzel...kalın yun,at kılı yaziyor...vazgeçtik .Bu 3 isim arasında,hangisi favorinizin?
MAHIR
EDIZ
AYAZ
Ediz hoş geliyor kulağa. Benimde oğlum olacak Alparslan koyucam

Baran yagmur damlasi demek ağır degilki ikisininde kimliğine yazdırırken hangisini kullanmak isterse

MAHIR
EDIZ
AYAZ
Ayaz bende düşünüyorum bebeğime tabi erkek olursa😍

MAHIR
EDIZ
AYAZ
Ediz güzel biz Alparslan koyucaz inşAllah fikir olsun sizede

Baran yagmur damlasi demek ağır degilki ikisininde kimliğine yazdırırken hangisini kullanmak isterse
Ismin kökenini biraz daha arastrn istersnz Baran o ismi yeğenime vermek istemeyen yıllar önce oradan blyrm. Tabi karar sizin sağlıkla inşallah

MAHIR
EDIZ
AYAZ
Mahir ismi güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim oğlumun adı Kerem Mahfuz😊

Bizde hala erkek bebek için isim bulamadık çok zormus . Ama size tavsiyem egemen ismi çok güzel. Yada ali eymen

Oğlumun adı da Ediz o yüzden Ediz diyorum 😍

Pek kimsede yok ,anlamı güzel .Çok yaygın isimler koymak istemediğim için Ediz koymuştum 😇

Mahir benim koymak istediğim isimlerden biri :) Çok beğenirim bana karizmatik geliyor.

Back