Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HürArkadaslar merhaba 20 +1 haftalik hamileyim.Allh nasip ederse bir oglum olacak isim konusunda hicbi fikrim yok .. lutfen yardmci olur musunuz . Bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kesinlikle katılıyorum bu isimleri duymaktan fenalık geldi. Herkes farklı isim koyacam derken Tüm çocukların isimleri aynı olduYeni moda isimlerden beğendiğim yok benim. Zaten ortalık poyraz rüzgar toprak ege aras kaynıyor. Hepside güzel isimler ama o kadar çoğaldıki itici gelmeye başladı artık.
Cok haklisin bencede ama esimle konustuk kayinbabamin adini koymak istiyorum diger gelinleride koymadi ismi Mithat yanina ne olurÖmer,ali,semih,salih,osman,yusuf,mustafa..
bnce sahabe ve peygamber isimleri verilmeli.
Ben bu tarz isimler verilmesine Cook karşıyım özellikle peygamber isimleri hiç olmuyor çok büyük saygısızlık oluyor çoğu zaman.. mesela karşı komsumuzun oğlunun ismi Muhammed ve kadın her defasında öyle şeyler söylüyor ki geçen gün Allah belanı versin Muhammed dedi mesala ne kadar doğru, ve ileride arkadaş cevrsinde ortamlarda vs küfürlesme çok oluyor hiç hoş değil saygısızlık..Ömer,ali,semih,salih,osman,yusuf,mustafa..
bnce sahabe ve peygamber isimleri verilmeli.
GüzelmişMiraçsanırım biz de miraç koyacağız
![]()