Erkek bebek ismi Orman olur mu?

Allahım sana geliyorum…

Bence olur neden olması ki ?
Eğer siz de istiyorsanız konulabilir.

Muhtemelen bir kaç seneye kadar yaygınlaşır ve kulağımız alışır. Ama şuan için hiç hoş gelmiyor.

Orman bebek
Orman beyefendi
Orman amca
Orman bey
Orman müdür... Kulağa fonetik gelmiyor ya

İleride yaşayacağı akran zorbalıgını düşündüm özellikle ergenlik çağında bence bunu çocuğunuza yapmayın kulağa da hoş gelmiyor zaten

Sonuç bildiriyorum arkadaslar. Eşim cok istediği icin açıkçası onunda isim koyma hakki oldugunu düşündüm. Kahretsin demokratik yapım iki isim koyduk ediz orman oldu adi. Ama bende çok alıştım. Anlam olarakta bence cok güzel oldu. Adiyla büyüsün inş.

güzel canım ismiyle yaşasın,benimde eşim uzay istiyordu.bende doğsun bakarız demiştim.o çok istiyordu kendisi uzay belgeseli manyağı:) erken doğum oluncxa hastaneden kimlik istemişlerdi ben o ara hastanedeydim. gitmiş kimlik başvurusu yapmış Uzay diye:)

merhaba öncelikle Allah hayırlı etsin, Bence daha güzel isim bulabilirsiniz benim fikrim sadece Orman diye bebek ismi olmaz kötü duruyor kulağa da hoş gelmiyor açıkçası yarın birgün çocukla dalga geçerler Tabi sizin kararınız o ayrı.. Orman yerine mesela doğa ve doğaya yakın isimler şunlarda güzel :

Turna, Rüzgar ,Deniz , Toprak ,Çınar

Ya koymus bitmis artik daha fazla olumsuz yoruma gerek var mi. Adiyla buyusun diyin gecin :))

Nerden bileyim hanımefendi haberim yok ??? Tabiki de sağlıkla büyüsün hayret bişeysin okadar insan fikrini söylemiş beni mi buldun ??
O kadar insan koymadan once soylemisti, siz koyduktan sonra espri yapiyorum bu arada lutfen takilmayin

Çok teşekkürler, aslında toprak ya da çınar'in, ORman isminden farki yok bence. Sadece alismadiginiz ve duymadiginiz icin kotu geliyor eminim 20 yil once toprak ismi icinde ayni tepkiler verilmiatir. Corak toprak diye ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…