• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek ismi Orman olur mu?

Kulağa gerçekten hoş gelmiyor anlıyorum hayaliniz ama sırf eşiniz hayali diye çocuğa ömür boyu açıklama yapacağı (Orhan,Osman değil gibi) akranlarınin dalga konusu olacağı bir ismi verecek buda bencillik oluyor bence.

Orman bebek
Orman bey
Orman dede 🤷 olmuyor hiç ısrarcı olun ve bu isimi koydurmayın

Evet bende ilk duydugumdan beri sizin gibi tepkiler veriyorum. Cok dalga gecerler, irman kacgini derler, surekli duzeltmek zorunda kalir vb seklinde ama aylardir hergun orman ismini duymaktan ben bile alismaya basladim 🤣🤣🤣 2 isim koymak aklimdan gecen sey hatta 2 isim koyarsak, orman diye seslenmeyeceksin, cocuk buyudugunde isterse kullanacak dedim ama ona da guvenemiyorum ben normalde kaan istiyordum ama bu seferde orman kaan, ormanin krali gibi oluyor gercekten cikmazda kaldim, esim de cok israrci resmen doğduktan sonra koyacaz muhtemelen adini 😅

orrrrmaaaan hadi oğlum eve cıks
orman sözlüye kalk :/
orman bey nasılsınız derken gülme isteği gelicek karşındakinin yine cıksss
orman dede buda masal kahramanı gibi gerçek olmayan isim gibi
hepsini geçtim söylenişi bile çok kaba
illa değişik olucak diye tabiat isimleri koyanlara da karşıyım ateş su toprak bunlar da çok itici geliyo bana
ne kadar anlamlı isimler var lütfen yapmayın bunu cocuğunuza :(

Çocuğuna odun , kütük diye de seslene bilirler anlamsız ve alaycı , lale ismini çok severim ama çok makarası dönüyor diye bende vazgeçtim . Hoş bende fol yok yumurta yok da . Orman olmaz ya.

orrrrmaaaan hadi oğlum eve cıks
orman sözlüye kalk :/
orman bey nasılsınız derken gülme isteği gelicek karşındakinin yine cıksss
orman dede buda masal kahramanı gibi gerçek olmayan isim gibi
hepsini geçtim söylenişi bile çok kaba
illa değişik olucak diye tabiat isimleri koyanlara da karşıyım ateş su toprak bunlar da çok itici geliyo bana
ne kadar anlamlı isimler var lütfen yapmayın bunu cocuğunuza :KK43:
Orman bey 😸

Merhaba,
Allah nasip ederse bir oglumuz olacak eşim yillardir oğlu olursa Orman adini koymak istediğini söylerdi ama simdiye kadar duyan kimseden iyi tepki almadik. Bu yuzden ben cok kararsizim. Eşim, nasil kumsal,kanat nehir konuyorsa, Orman cok daha anlamli ve guzel diye bakiyor ama cocukla dalga gecilir mi nasil olur sizin fikirleriniz nedir? Birde turkiye de hic orman ismi konulmamis sanirim 🤔
Aylin Aslım da oğluna orman ismini koymuştu bence çok güzel isim.🌸

Ali koysun dümdüz bin kat iyi. Binlerce isimden Orman mı seçti eşiniz.. söylenişi eşinizin kulağına hoş geliyor sanırım. Ama değil..

Orman dan gelmiş diye başlar çocuklar. Her tanıştığı insanla mutlaka isim muhabbeti dönecektir. İnsan bezer. Anlam olarak güzel ama.. Aması var işte. Bir ağaç ismi önerin bence

Konu sahibi,Instagram'da gezinirken orman isimli bir bebe gördüm.
Burada da çocuğu çağırdığı video var..ne yalan söyleyeyim,videonun sonuna kadar kediyi çağırıyor sandım:)

En azından Türkiye'de bir tane varmış.

Konu sahibi,Instagram'da gezinirken orman isimli bir bebe gördüm.
Burada da çocuğu çağırdığı video var..ne yalan söyleyeyim,videonun sonuna kadar kediyi çağırıyor sandım:)

En azından Türkiye'de bir tane varmış.

IMG_20220930_122514.jpg
ismini orman koyarsanız hoş bir doğum hediyesi:)

Merhaba,
Allah nasip ederse bir oglumuz olacak eşim yillardir oğlu olursa Orman adini koymak istediğini söylerdi ama simdiye kadar duyan kimseden iyi tepki almadik. Bu yuzden ben cok kararsizim. Eşim, nasil kumsal,kanat nehir konuyorsa, Orman cok daha anlamli ve guzel diye bakiyor ama cocukla dalga gecilir mi nasil olur sizin fikirleriniz nedir? Birde turkiye de hic orman ismi konulmamis sanirim 🤔
İlk defa duyuyorum kimsede görmedim ismi 🤔

Merhaba,
Okyanus duydum orman da olur

Back