Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orman beyorrrrmaaaan hadi oğlum eve cıks
orman sözlüye kalk :/
orman bey nasılsınız derken gülme isteği gelicek karşındakinin yine cıksss
orman dede buda masal kahramanı gibi gerçek olmayan isim gibi
hepsini geçtim söylenişi bile çok kaba
illa değişik olucak diye tabiat isimleri koyanlara da karşıyım ateş su toprak bunlar da çok itici geliyo bana
ne kadar anlamlı isimler var lütfen yapmayın bunu cocuğunuza![]()
Aylin Aslım da oğluna orman ismini koymuştu bence çok güzel isim.Merhaba,
Allah nasip ederse bir oglumuz olacak eşim yillardir oğlu olursa Orman adini koymak istediğini söylerdi ama simdiye kadar duyan kimseden iyi tepki almadik. Bu yuzden ben cok kararsizim. Eşim, nasil kumsal,kanat nehir konuyorsa, Orman cok daha anlamli ve guzel diye bakiyor ama cocukla dalga gecilir mi nasil olur sizin fikirleriniz nedir? Birde turkiye de hic orman ismi konulmamis sanirim![]()
Konu sahibi,Instagram'da gezinirken orman isimli bir bebe gördüm.
Burada da çocuğu çağırdığı video var..ne yalan söyleyeyim,videonun sonuna kadar kediyi çağırıyor sandım:)
En azından Türkiye'de bir tane varmış.
İlk defa duyuyorum kimsede görmedim ismiMerhaba,
Allah nasip ederse bir oglumuz olacak eşim yillardir oğlu olursa Orman adini koymak istediğini söylerdi ama simdiye kadar duyan kimseden iyi tepki almadik. Bu yuzden ben cok kararsizim. Eşim, nasil kumsal,kanat nehir konuyorsa, Orman cok daha anlamli ve guzel diye bakiyor ama cocukla dalga gecilir mi nasil olur sizin fikirleriniz nedir? Birde turkiye de hic orman ismi konulmamis sanirim![]()
Okyanus duydum orman da olurMerhaba,