Yani tamam anlam vs olarak iyi olabilir de söyleniş olarak hiç hoş degil yani Bi insana orman diye seslenmek dilde güzel durmuyor bence yinede eşin hayaliyse bu isim 2 isim koyup çocuga ileride istedigi ismi seçme hakkı olabilir ilk isim daha kullanışlı güzel olabilir ama bana kalsa ben orman ismi koymazdım çocugumaMerhaba,
Allah nasip ederse bir oglumuz olacak eşim yillardir oğlu olursa Orman adini koymak istediğini söylerdi ama simdiye kadar duyan kimseden iyi tepki almadik. Bu yuzden ben cok kararsizim. Eşim, nasil kumsal,kanat nehir konuyorsa, Orman cok daha anlamli ve guzel diye bakiyor ama cocukla dalga gecilir mi nasil olur sizin fikirleriniz nedir? Birde turkiye de hic orman ismi konulmamis sanirim
Merhaba,
Allah nasip ederse bir oglumuz olacak eşim yillardir oğlu olursa Orman adini koymak istediğini söylerdi ama simdiye kadar duyan kimseden iyi tepki almadik. Bu yuzden ben cok kararsizim. Eşim, nasil kumsal,kanat nehir konuyorsa, Orman cok daha anlamli ve guzel diye bakiyor ama cocukla dalga gecilir mi nasil olur sizin fikirleriniz nedir? Birde turkiye de hic orman ismi konulmamis sanirim
Ya cok afedersiniz ben ormen diye okudum super kahraman ismi gibiMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?