• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek isimleri

Mutluuu06

Popüler Üye
Pro Üye
8 Mart 2020
6.986
15.852
198
Merhabalar ,oğlum olacak inşallah onerebileceginiz erkek isimleri var mı acaba aklımda birkaç isim var ama halen arayış içindeyim yine de buraya yazıyorum veya sizlerinde bana onerebilecegi isimler varsa yazarsanız sevinirim .
Deniz ,
Asil,
Kerem,
Ali
Ve sizlerin de ekleyebileceğiniz .
Teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar ,oğlum olacak inşallah onerebileceginiz erkek isimleri var mı acaba aklımda birkaç isim var ama halen arayış içindeyim yine de buraya yazıyorum veya sizlerinde bana onerebilecegi isimler varsa yazarsanız sevinirim .
Deniz ,
Asil,
Kerem,
Ali
Teşekkür ederim şimdiden
Kerem güzel🫠

Benim Altay ismi çok hoşuma gidiyor bu aralar, ondan önce Ömer ismini çok seviyordum. Göktuğ ismi de çok trendmiş bu aralar 🤗

Deniz ,
Asil,
Kerem,
Ali
Teşekkür ederim şimdiden
Kerem ve Ali' yi begendim. 😊 Sağlıkla gelsin insallah

Benim Altay ismi çok hoşuma gidiyor bu aralar, ondan önce Ömer ismini çok seviyordum. Göktuğ ismi de çok trendmiş bu aralar 🤗
Göktuğ resmen 2022 den sonra aşırı patladı popüler olarak bende çok seviyorum ama neredeyse 5 te 2-3 Göktuğ 🫠 bebeklerin ismi
Ayrıca teşekkür ederim cevabınız icin

Back