Erkek bebek isimleri

Glshcik

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
136
28
33
kızlar hala bi isim bulamadım oğluma anlamı güzel olsun herkeste olmasın soyadıyla uyumlu olsun derken çok kararsız kalıyoruz birde yeni nesil isimleri sevmiyoruz çınar toprak berkecan vs. erdem çok istiyo eşim bende ömer asaf-görkem beğeniyorum
Harflerin ve ismin etkisinede inandığımdan napcağmı bilemedim sizin önerileriniz var mı?

bana kalırsada ismin manası özellikle önemli..ömer asaf cok hoş :) ömer faruk da olabilir. ben akif ismini cok seviyorum. şimdi anneme sordum sefa dedi kız kardeşimde buğra diyor :)

bana kalırsada ismin manası özellikle önemli..ömer asaf cok hoş :) ömer faruk da olabilir. ben akif ismini cok seviyorum. şimdi anneme sordum sefa dedi kız kardeşimde buğra diyor :)
Harflerin anlamları falan çok önemliymiş araştırıyorum ama içinden çıkılcak gibi değil :işsiz:

ben bir hafta isimsiz kalmisim sonra uzaktan bir akraba gelip merve olsun demis merve olmus :) ismiyle yaşasın sağlikli ahlakli insanlara faydali olsun bebegin insallah

ben bir hafta isimsiz kalmisim sonra uzaktan bir akraba gelip merve olsun demis merve olmus :) ismiyle yaşasın sağlikli ahlakli insanlara faydali olsun bebegin insallah
Aminn inşallah öyle olması iÇin uğraşıyorum sırf kendi kulağıma hış geliyo diye bi isim koyup bencillik yapmak istemiyorum

kızlar hala bi isim bulamadım oğluma anlamı güzel olsun herkeste olmasın soyadıyla uyumlu olsun derken çok kararsız kalıyoruz birde yeni nesil isimleri sevmiyoruz çınar toprak berkecan vs. erdem çok istiyo eşim bende ömer asaf-görkem beğeniyorum
Harflerin ve ismin etkisinede inandığımdan napcağmı bilemedim sizin önerileriniz var mı?
Ömer Asaf ben de bi kaç kişide duydum. Görkem güzelmiş. Havalı duruyor :)

Ben olsam ali aras veya yigit koyarım.

Ben Kerem Ali koyucam Allah izin verirse.. Esime soyledim. O da sevdi.

Benim oğlumun adı da Mehmet Salih :KK68:
Diger sevdigim isimler:
Hamza
Halit
Akif
Asım
Enes
Yusuf
Muaz
Musab
Zübeyr
Bilal
Bahadır
Sina
Kerem

İki isim olarak da kullanilabilirler mesela Yiğit Hamza, Bahadır Kerem...

Benim oğlumun adı da Mehmet Salih :KK68:
Diger sevdigim isimler:
Hamza
Halit
Akif
Asım
Enes
Yusuf
Muaz
Musab
Zübeyr
Bilal
Bahadır
Sina
Kerem

İki isim olarak da kullanilabilirler mesela Yiğit Hamza, Bahadır Kerem...
Muaz ve musab bende beğeniyodum ama sonra düşündüm biz söylüyoruz iyi güzelde ilerde bi yere gider çocuk yanlış telaffuz ederler yada yada muaz yazarken araya ğ falan koyarlar zor durumda kalır diye düşündüm sonuçta herkesin telaffuzu biZim kadar iyi olmayabilir :KK70:

Ömer asaf güzelmiş bende kerem ismini seviyorum oglusum olursa kerem olur ınşallah. kuran da geçmesi ve manası güzel olsun ayrıca kulağa da hoş gelsin istiyorum aklıma bu geldi :)

X