- 20 Mart 2020
- 118
- 75
- 28
- Konu Sahibi dolunayy96
Merhaba benim gibi erkek bebek bekleyen anne adayları isim öneriniz varmıdır birbirimize fikir verelim bizim aklımızda Aras var suanlık ikinci isim arıyoruz fikir verirseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelmiş Amin sizede uzun ömürler versin inşallah54 Günlük Oglumun Adi "Gurur Ege"
Sizler de sağ salim kavuşun Yavrulariniza İnsallah.
Bulut Aras yada Umut Aras diye bizde düşündük
Cinsiyeti belli değil herhalde tamAtaöz ve aslan arasında gidip geliyoruz belli olsun kararo vereceğiz
Kerem Kerim ve Onur arasından Kerem i daha çok beğenip ona karar verdik. Sağlıkla doğsunlarMerhaba benim gibi erkek bebek bekleyen anne adayları isim öneriniz varmıdır birbirimize fikir verelim bizim aklımızda Aras var suanlık ikinci isim arıyoruz fikir verirseniz sevinirim
Hepsi çok güzel karar vermek zor gerçekten Amin inşallahKerem Kerim ve Onur arasından Kerem i daha çok beğenip ona karar verdik. Sağlıkla doğsunlar
Kayra güzel evet ama ilk duyduğumda nedense kız bebek çağdışdırıyorne anneyim ne adayım ne de anne olmayı düşünüyorum, ama olsaydım Kayra koymak isterdim, aşırı sevdiğim ve anlamlı bulduğum bi isim.
Teşekkürler. Kenan yazacağıma Kerim yazmışım kerim yoktu düşündüklerimiz arasında karışmış bi anHepsi çok güzel karar vermek zor gerçekten Amin inşallah
Evet bitisinden olabilir dediğiniz gibitanıdığım 3 erkeğin ismi Kayra ve Hakan Günday'ın romanının erkek baş kahramanlarından biri de Kayra, ama çağrıştırması normal -ra bitişli oldugundan:)
Hepsi birbirine benzeyince normal tabiiTeşekkürler. Kenan yazacağıma Kerim yazmışım kerim yoktu düşündüklerimiz arasında karışmış bi an
Olabilir Kerem ve Kerim birbirine benziyo Onlar karışmışHepsi birbirine benzeyince normal tabii