erkek bebek idrar yolları enfeksiyonu

armchair99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
30
5
31
Herkese merhaba. Erkek bebeğinde idrar yolları enfeksiyonu olan var mı? Hangi belirtiler üzerine doktora gittiniz?

Benim kız. Hiç olmadı da. Ama doktor her kontrolde idrarında keskin koku, idrar yaparken bir huzursuzluğu var mı diye soruyor

Benim kız. Hiç olmadı da. Ama doktor her kontrolde idrarında keskin koku, idrar yaparken bir huzursuzluğu var mı diye soruyor
Teşekkürler. Siz kızınızın idrar yolları enfeksiyonu olmaması için nelere dikkat ettiniz? Bezi kaç saatte bir değiştirdiniz? Ben çok dikkat ediyorum ama enfeksiyon çıktı maalesef. Idrarda kötü koku yok ama idrar yaparken ıkınıyor.

Teşekkürler. Siz kızınızın idrar yolları enfeksiyonu olmaması için nelere dikkat ettiniz? Bezi kaç saatte bir değiştirdiniz? Ben çok dikkat ediyorum ama enfeksiyon çıktı maalesef. Idrarda kötü koku yok ama idrar yaparken ıkınıyor.
Popoya vurduğum ıslak mendili, ön tarafına sürmedim. Bezi de birkaç saat arayla değiştirdim… ıkınması da normal değil idrarda tani. Garip geldi bilmiyorum

yenı mı basladı bu ıkınma ? pipi ucunda tıkanıklık olunca da oluyormus ya ondan sordum. 40 ı cıkmadan sunnet edılen bebekler hakkında duymustum

Çiş yaparken ağlama, elini pipisine goturme yapıyordu, dillendiginde sürekli çiş derdi ve acıyor derdi dk başı damla damla çişe gitmek isterdi, portakal mandalina veriyorsan çok azalt erkek çocuklarında bu sıkıntıyı tetikliyormus, doktor dedi ben şok oldum yani nasıl sağlıklı c vit falan ama öyleymiş 🤷🏻‍♀️ usutmemek lazım karnını ayaklarını oda etkiliyor

Erkek bebekte idrar yolu enfeksiyonu olması zordur, eğer olduyza bir çocuk nefrologuna görünmenizde fayda var.

X