teravet seni 1,5 yıldır takip ediyorum çeşitli forumlarda.sana sormak istediğim birşey var.ben pko luyum.ve duphaston kullanıyorum adet düzenim için ve artık 30 günde bir adet oluyorum.dr. um bu ay tedaviye başlayacaktı fakat ben hem bioritim hem yorumcudaki takvim hem de ay takvimi tutsun istedim bu nedenle gelecek aya bıraktım.klomen ve daha sonra çatlatma iğnesi uygulayacak dr.um.ama merak ettiğim bişey var klomenden sonra 12.gün çağırıyor ve yumurta olgunluğum uygunsa çatlatma iğnesi yapılacak.12.gün yaptırdım iğneyi diyelim ki.36 saat sonrası ilişki adetimin 13 ya da 14.gününe denk gelmiş oluyo.ama benim siklusum 30 ise 30-14=16.gün normalde yumurtlamam.sormak istediğim klomen ve iğne ile olunca 13 ya da 14. gün çatlar yumurtam heralde.yani erkene almış olur klomen ve iğne heralde..?kafam çok karıştı.beni aydınlatırsan sevinirim.
erkek bebek olması için mesaj atın size bir öneri paylaşayım. tabi herşeyi rabbim bilir.benimki sadece bir öneri .inşallah olur bir deneyin
İnş rabbim gönlümüze göre verir. Sizinkininde sonu güzel olmuşKızlar ben de böyle şeylerle uğraştım ettim aylarca işte diyetler pozisyonlar vs gebe kaldım dış gebelik oldu o kadar çok sıkıntı çektim ki. Sonrasında amh değerim yani yumurta sayım düştü doğal yoldan hamile kalamazsın tüp bebek için gecikmeyin eğer istiyorsanız dediler. Menopoza girmek üzereydim. Tüp bebekten de vazgeçtik normal de olmuyordu. Derken ben hamile kaldım hiç ummadığım bir anda. Hem doğum vakti olarak hem cinsiyet olarak Allah gönlümüze göre verdi çok şükür. Bazen olmaz arkadaşlar hayırlısı öyledir veya bazen de hiç ummadığınız anda olur yine hayırlısı öyledir. Bunu biz bilemeyiz... Allah herkese gönlündekini hayırlı kılsın ve nasip etsin.
İnş rabbim gönlümüze göre verir. Sizinkininde sonu güzel olmuş ilişki günüyle ilgili bişey yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?